je istina je,svi ovdje imaju qverty tipkovnicu no mislim da je ona na e70 najfunkcionalnija= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Printable View
je istina je,svi ovdje imaju qverty tipkovnicu no mislim da je ona na e70 najfunkcionalnija= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Znam da i ta da imaju qwerty tipkovnicu... ali to je samo izvučeno iz konteskta:
Ako mu nije potreban mob sa touch-screenom onda pobjeđuje E70...= Citat =:
Izvorno postao ico
Ali M600 nema "običnu" tipkovnicu... :spin:
po meni je na m600 daleko normalnija, možeš sa jednom rukom pisat. I N70 ispada, ipak je ekran na m600 puno veči, a mislim da je to puno važnije ukoliko se kupuje takav mob (predpostavka da je za posao, pregled word, excell, PDF dokumenata i naravno mailova), a da ne govorim o touchscreenu= Citat =:
...onda možda ipak P910, jer ima normalnu tipkovnicu...
meni je p910i super mob,nešta između poslovnjaka i mobitela...m600 je pravi poslovnjak,a e70 je dobar poslovnjak,pravi,ali je ipak bolji m600...moja preporuka za p910i,ali ne bi pogriješio ni sa m600.a sa e70 isto tako... :)
Složit ću se s kolegama forumašima - bitno je kaj ti preferiraš. S60 i UIQ su dvije toliko različite platforme. Ja sam imao p910i svega tjedan dana, poludio bih da sam ga dulje imao. Mob je sasvim OK, ali prekompliciran za moj ukus.
Vjerujem da je dosta slična stvar i s M600.
E70 imam ja od subote i mob je baš ono-zagriženi poslovnjak.
Jesi možda razmišljao o Nokijinim Communicatorima?
to jesu pravi poslovnjaci , ali imaju veeeliki nedostatak , a to je nedostatak vibracije ...= Citat =:
Izvorno postao Moby
Koliko god isto meni i ne treba ta kamera, digitalac uvijek ide uz mene, toliko i ponekad želim poslat MMS. A ne spajat digitalac na kompjuter ili laptop pa tražit internet...
A ta nokia, mislim da bi mi bilo žao da izgubim touchpad. Ali stvarno je lijepa, ima wifi i qwerty i ultimate geek proizvod je :)
Zato Fujitsu siemens LOOX t830 to sve ima i još GPS, ali vrag košta skoro 6000kn
http://www.infosyncworld.com/news/n/6495.html
I još je jedna mana za sva ta 3 modela. Ja ću u prvom mjesecu produžit ugovor sa HT-om i +bodove zamjenit tako da za skoro nikakve novce ću moć uzet telefon. Ali niti jednog oni nemaju u ponudi, gadovi!
ako hoćeš touch-screen, onda produži ugovor i uzmi MDA Vario... ali isto tako imaš u ponudi Nokiu N80 i N73 (nemaju qwerty tipkovnicu, ali su isto ful OK mobiteli)... :spin: Eto,razmisli i o MDA Vario_u... :spin:= Citat =:
Izvorno postao mortal
Svi ti telefoni koji izgledaju ko PDA mi nisu lijepi. Još uvijek telefon mi treba izgledat ko telefon
u razgovoru sa mortalom zaključili smo da prelazak sa p910 na p991 i nije naj odluka. tj da se ne isplati:thumbup:
Pa zabaoravio sam... imaš u t-mobile i P990! To bi ti se moglo svidjeti... Je malo skuplji, ali ako imaš dosta tih +club bodova, možda prođeš jeftinije...= Citat =:
Izvorno postao mortal
Šta misliš o P990 ? 2MP kamera sa AF, qwerty tipkovnica, touch-screen
Definitivno ne. Ima dosta negativnosti. Puno sam foruma o tome proletio i svi kažu da se ne isplati prelazak na p990. Možda u dogledno vrijeme doleti p991 i bude više nalikovao p910 onda da.
Tamo sam i čitao da primljene poruke na p990 ne možeš sve označit i obrisat na p990, a ja puno pišem poruka te to mi nije baš pozitivno.
Za sad sam gledao iz t-mobile ponude da bi nokiu n80 mogao uzet, ali bi ju prodao, ne znam dok ne probam.
Ali naravno ako nekoga zanima ja ću uzet neki mobitel po nižoj cijeni ( koji bi nekome od vas odgovarao) pa se možemo zamijenit.