evo i ovaj za DirectX® 10 trailer
ako ga do sad još niste vidjeli.....
Printable View
evo i ovaj za DirectX® 10 trailer
ako ga do sad još niste vidjeli.....
Hebene zazubice mi cure!!!
Vidim da je vrijeme za nove komponente nadogradit u komp! ;D
Igram pomalo FarCry dok ovoga se ne dokopam!
Fejst zlgeda, detaljno do bola, e al sad cu cjepidlacit, deder, zake kad vec stepes explozivnu bacvu iza koje se skriva lik (mislim lik je blesav ke se skriva iza bacve s explozivom), al ajd kad je vec za zabavu tam, e onda kad se sve razleti zake se i on ne razleti; ono dijelovi tijela, crijeva mozak, ruke noge, glava etc....
mislim ovo sa životinjama me totalno oduševilo
stvarno po tko zna koji put no comment
pa kad će ovo čudo od igre više izaći
Mislim uskoro, barem ove godine, već su jednom ili dvaput produžili rok. igra je trebala izaći u travnju ak se ne varam.
hoce li to raditi samo na dx10 i visti,mislim da je ovo pravo pitanje,jer vecina nas ima jake konfe,al sa starijim hardverom i xp-om.
igra je savrsena koliko detalja i mogucnosti!!!!!!!
ovo je san!:respect:
koja grafika bemti.............bas se pitam koja konfa mora biti da pokrene igricu............
cuo sam da je jedini nedostatak igri priglupost neprijatelja!Navodono su preglupi!
Neznam jeli istina to sam procito!!!:comp:
ma bmk za to IGRA JE ZAKON!!!!!!!!! Po najavama ;)
da igra ce bit hit hitova!!!:comp:
demo igre izlazi 25.09.
odbrojavanje se bliži polako kraju :)
igrao open beta client,strava grafika,još me više dojmilo kad sa minigunom ili sačmaricom zrušiš stablo na neprijatelja
eto ako još niste vidjeli
evo i video Countdown to Crysis
jao igra predobro ozgleda......jedva čekam da izađe
http://www.crysisdemo.com/
Countdown još 17:34h za single player DEMO!!! Za nestrpljive imam torrent link, ali ne znam jeli 100% radi, jer sam na dial upu, ali ljudi kažu da radi. Sad ću staviti za 3 min.
EDIT: Izgleda su modovi tamo obrisali temu! Jeli ja smijem uopće postati taj link ovdje?
Svi odgovori na vaša pitanja su tu!
nije toliko zahtjevno koliko sam mislio da ce biti,imam sve recomendeda ali mislim da ce opet da lagga...
na www.incrysis.com ima link na web stranicu na kojoj se može testirat komp na crysis. traje par sekundi, alija tome opet ne vjerujem. ja nažalost nisam prošao, zbog jadnih 512 MB RAM, ali to se sređuje uskoro i imat će se 2048 MB RAM, bwuhahahaha...
a demo je izašao i na istoj gore navedenboj web stranici ima i link za download dema, pa uživajte...
šta reći osim ovo je sigurno najbolja igrica ikad.....
nemam riječi evo i u dx9 radi predobro i izgleda predobro
ali ljudi moji jaaaaako je zahtjevna naravno za full detalje
trenutno se guštam sve je kako i mora biti na high detaljima
sad jedino nisam siguran zašto ne mogu otvorit ultra high iako sam čuo da i nema neke razlike
budem kasnije i koji ss stavio.....
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=376
znam žalosno ali istinito da ova moja kanta to ne može progutati;D