w300,k750,w800,d750,w810
Printable View
w300,k750,w800,d750,w810
mislim da bi ti za starog 6280 bilo previše,moj mu ne želi ni primirisati :notooth: kaže da je "prekompliciran,premala slova,pa šta je to PTT,jel mi to treba..." njemu je dvije godine stari S65 pojam,THE mobitel,zato što može imati ogromne ikone u meniju i XXL slova u porukama. primjedba se odnosi i na 6233.
možda bi bilo bolje EL71 ili neki Samsungić - oni su lijepi i može se telefonirati s njima,znači ispunjavaju oba uvjeta :) a i nešto love će ostat tebi za pivušu
Ne znam što tu tko filozofira ali je na 6280 jedan od najjednostavnijih software-a za raditi.
I to na hrv. jeziku.
Di ćeš jednostavnije :)
Zapravo, vidio sam i jednostavniji meni na phonu koji sam uzeo mami...panasonic VS6.
Novi dođe jedno 1200 kn, na crno sam ga nabavio za 750 :)
Razmisli o njemu...strašno je jednostavan.
gle,tebi i meni je 6280 jednostavan. ali čovjeku od 49 godina,koji je bio na 3210 i sad na S65 i koji mobitel koristi isključivo za razgovore i čitanje,ne pisanje poruka... kužiš? dao sam mu da se igra s njim,pa smo se okladili u 20kn da ne može u roku 2 min pokrenuti mp3 player na njemu. Nije uspio. Takvih slučajeva je gro (ćaletov frend s posla nabavio K700i i zvao mene da mu pokažem gdje su slike koje je fotkao s kamerom. Čovjek od 55 godina). Oni su jednostavno generacija koju tehnologija toliko ne interesira i ne da im se igrati i eksperimentirati. Stari mi kaže da mu je ovaj 1600 super mob,jer je čvrst i ima veće tipke od S65. Enough said?