Šta si bezveze išo pisat mobilu, kad ti i ovdje ljudi mogu dat točan i pouzdan odgovor, samo brže...
Printable View
Šta si bezveze išo pisat mobilu, kad ti i ovdje ljudi mogu dat točan i pouzdan odgovor, samo brže...
... :blush: ...da,to sam ja...al nije mi to bilo prvi put,prvi put sam pisao dok sam još imao Nokiu,prije negdje deset mjeseci...
I što su ti odgovorili?Može se?Ja ti znam cijenu u vipu 219.00 KN.Skupo u pxxku ma+er++u!E ova naranđasta boja mi je najljepša.Ja isto takvoga imam.A za ovaj problem čisto sumnjam...Možda se nekome dogodilo,ali ako malo paziš ja mislim da nema frke,bog zna šta je radio s njim,pa nije to tenk,ne možeš ga samo bilo gdje bacit i valjat.
...odgovor:
*Fotografije se mogu prebacivat bez problema.Trebate imati softver Siemens Data Suite kojeg možete skinuti sa Siemensovih internet stranica.Cijena je data kabela 233 kune (serijski) i 291 kunu (USB).QuickPic 530 kamera košta 598 kuna.*
To je cijena originalnog Siemens data kabela. Cijene neoriginalnih se kreću oko 70 kn. Moja preporuka je kupnja neoriginalnog kabela, jer u slučaju da želite napraviti backup svog flasha ili bilo što drugo da radite na mobu, nećete moći sa originalnim kabelom...= Citat =:
Poslao: Eminem
[BCijena je data kabela 233 kune (serijski) [/B]
Ali evo ovdje čovijek tvrdi da je uspio otključati A55 sa originalnim usb data kabelom (nemodificiranim), pa...
http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...hreadid=119090
Još mi nije stigo mob.......Za popizdit....
A gdje da kupim taj kabel(neoriginalni)?
imaš ga na www.solvens.com a uskoro će biti i na www.gsm-diskont.com
Taj kabel je isti kao za bilo koji siemens serije x55 i novije serije x6x
A mogu lli ga kupiti normalno negdje u nekoj trgovini tehničkom robom npr. ili u vip centru?
...ja sam kupio orginalni i platio ga 219 kn...možda poslije uzmem neorg. jer sad ne planiram radit druge stvari s mobom osim ubacivanja slika i sl. stvari...
jasno da ga ima kupiti u dućanima, samo neznam gdje u varaždinu...
Kod kupovine na ovim "sajtovim" možeš platiti pouzećem, tako da nije bed - ne treba ti kartica ili nešto sl.
@Eminem
možeš modificirati originalni kabel da radi sa drugim softom (ako se kužiš u to)
Imam ja shemu modifikacije, pa tko voli...
sljaka, aj mi to pošalji na tau6@net.hr
Dosta me je ljudi pitalo za tu shemu koju nemam, pa je stavim u arhivu ;)
...dal ima puno posla kod modificiranja...ajd pošalješ na josip.belan@vip.hr ...
A imatel shemu kako punjac pretvorit u data kabel?mozda je malo smijesno ali osto mi je punjac od m55-ice
To ti je malo zajebancije oko toga jer na onome konektoru nemaš sve kontakte pa biš se oko toga morao dosta zaj...= Citat =:
Poslao: nimda
A imatel shemu kako punjac pretvorit u data kabel?mozda je malo smijesno ali osto mi je punjac od m55-ice
...i naravno možeš skurit' mob jer kako je oryon napisao nemaš sve kontakte pa bi ih trebao sam dodati a tu leži opasnost od "prebrikavanja" kontakata pa...
Imam malih problema s kompom, jedan hard me...., pa se strpite koji dan. Modifikacija nije strašna, par dijelova i malo žice.