Sumnjam da će mijenjati brzine, jedino ako se prijeđe na ADSL2, jer su već ispunjeni kapaciteti zbog MAXtv-a...
Printable View
Sumnjam da će mijenjati brzine, jedino ako se prijeđe na ADSL2, jer su već ispunjeni kapaciteti zbog MAXtv-a...
Ako poveća t-com, povećava se i vmdsl korisnicima jer vm-u plaćaš samo promet, a t-comu brzinu.= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Ali ja moram javiti T-Comu nešto, jer meni automatski dolazi mjesečni račun za Flat... Ne želim se zajebati, pa da mi dođu 3 računa za siječanj 2007.
Hoce li t-com smanjiti cijene!?
oni to nisu rekli,samo da ce povecati brzine!
naravno da ce sniziti cijene...ali kada...
koliko se ja sijecam bilo je nesto 1.12. ili 15.12...ne,ne ipak 1.1.
a mozda i 15.1.
ko ceka taj i doceka...i financira t-com u njemackoj!
a i neka smanje....opet svi koji predju kod VM-a nisat nece izgubiti,samo ce poceti ranije surfati po nizoj cijeni.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Iz toga bi se dalo zaključiti da oni to razriješe sa T-Comom... Iako što i ti kažeš bilo bi sigurnije javiti se T-Comu nego vjerovati ovima na riječ...= Citat =:
Postojeći T-com pretplatnici prelaskom i nespajanjem na T-com ne dobivaju više račun za promet od T-com-a.
Čuj, ja sam od prvog dana na Iskonu, i plaćam brzinu T-Comu... Meni je apsolutno svejedno što će T-Com raditi kad nisam kod njih nikad ni bio. Dobro, Iskon je ionako sad njihov, ali opet imaju malo povoljniju ponudu... Znači meni nije nikakav problem preći na VM mreže jer već imam taj "dijeljeni" račun promet/brzina pa sam se navikao, a jedino moram čekati da bude VM kod mene dostupan. Zapravo ja ću radije otići bilo kakvoj konkurenciji nego T-Comu... ;D= Citat =:
Izvorno postao raky_b
Jucer se rego na VM, poslao im mail da sam se rego :) i danas ujutro dobio user & pass i spojio se :) i gle cuda sve radi bez greske!
Znaci, ovo je jos jedan provajder koji preko T-HT-ove infrastrukture dila promet! Isto poput Iskona...
imho. sva povecanja brzine od strane T-HT-a ce se odnositi i na VM-mreze
pozdrav od ex-Iskon usera :)
I da, ugovor se potpisuje na godinu dana :(
da ljepo je to sve, ali ako to uzmeme dali onda moram placati 5gb od t-coma????
T-Comu onda plaćaš samo brzinu, ne promet... Promet, u ovome slučaju flat frate, plaćaš VM-mrežama... I sad pokušavam ih nazvati, ali su im linije zatrpane...
S T-COM-om si potpisao dva ugovora i to jedan za ADSL terminalnu opremu (znaci zicu :) ) i za promet...= Citat =:
Izvorno postao Keyser
Prelistaj malo ugovor za promet, nisam 100% siguran al mislim da nisi ugovorno vezan na XY mjeseci!
Dobio sam mail natrag da imaju veliku navalu i da vjerovatno danas neću dobiti username i pass... Možda sam trebao još jučer sve obaviti... Ali oke, glavno da me spoje do kraja godine...
Drugovi jel ovo provereno tačno?
Ako je tako ja sam srećan čovek... ;D
Nemoze bit tocnije :)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Znam da se tu meni ne vjeruje nesto posebno sa mojih jedan i pol postova ali ipak :)
Ja sam uvijek bio siroke ruke pa ajde, vjerujem ti...
Pa ja sam srećan čovek... gimme flat, gimme flat...
BTW automatski se prekida ovo s t-com ili se mora guslat do kraja ugovora kod njih?
T-com i ako snici cijene sigurno neće ići ispod ovih , tako da svako ko pređe kod VM može biti samo na dobitku.
Iskreno se nadam da će što više ljudi otiči sa t-coma kod drugih operatera i na neki način ipak kazniti t-com za njhovo višegodišnje iskorištavanje hrvatskih građana.
Koliko sam primjetio svi su već dosta jeftiniji od t-coma, ali oni se ne pomjeraju i ništa ne poduzimaju u vezi snižavanja cijena dsl-a, u igri su samo najobičnija nagađanja oko raznih datuma koja se gotovo uvijek izjalove.
Osobno mislim da i ako snize cijenu da će biti oko 200 kn za flat jer mi ipak previše od t-coma očekivati da snizi cijenu za duplo
Ovo je preuzeto sa stranice od VM-a: U polje e-mail ukucajte mail koji trenutno koristite i na koji želite da Vam dođu korisnički podatci i ugovor.
Odabir e-mail adrese: @vmmail.net
pitanje : dali u odabir e-mail adrese upisujem svoju e-mail adresu na koju bih želio da mi pošalju ugovor ili biram kako bih želio da mi se zove e-mail adresa
S obzirom da su VM mreže obični preprodavač usluge, sva ova spika da li će T-Com smanjiti cijene paketa je bezvezna. E sad, da li će T-Com smanjiti pakete od 1.1. ili od 15.1. nije bitno toliko. Cilj VM mreža je u ovom slučaju vezati ljude na njihovu mrežu na godinu dana i zato su ponudili uslugu jeftinije.
Oni su vidjeli priliku, uskočili i dobit će par tisuća novih korisnika, koji će biti vezani godinu dana (ne samo brzinom uz T-Com, nego i prometom uz VM mreže). Kod Iskona je recimo situacija drugačija. Ja uredno mogu deaktivirati XXLadsl bez obzira što sam pod T-Comovim ugovorom. A isto tako u ugovoru nigdje (ali apsolutno nigdje) ne piše da sam prometom vezan uz Iskon tako da mogu i prebaciti na bilo kojeg drugog preprodavača usluge.
Ostaje još pitanje, što je sa postojećim korisnicima VM mreža. Trebaju li oni produživati svoje ugovore i da li im je ovo pojeftinjenje uopće dostupno (ok, ovo je možda malo ekstremni primjer, ali nije nemoguće).
Stoga sam mišljenja da svi koji ste na T-Comu/Iskonu/Amisu (starom) ostanite na njemu, jer se uopće ne isplati prebacivati i mijenjati, kad će svi preprodavači spustiti cijene. A i mene veseli činjenica što zbog plaćanja trajnim nalogom dobivam 10% popusta kod Iskona, što nije mala stvar za odbaciti ;D
Koliko se sjećam tu biraš kako želiše da ti e-mail adresa glasi...= Citat =:
Izvorno postao igec55
Dali moram negdje ostaviti svoju e-mail adresu da mi pošalju pristupnicu ili...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Možda tebi nije bitno ali vjeruj da bi velikoj većini ljudi jako puno značilo= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Sva sreća pa t-com to ne radi :bunny: (često i do 2 god)= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Pa ako nisi potpisivao s Iskonom nekakav ugovor koji regulira minimalno dužinu korištenja usluge onda naravno da možeš prestati koristit/plaćati uslugu kad god želiš. Istovremeno bez obzira kod kojeg si providera potpisao ugovor uvijek možeš potpisati ugovor s drugim i koristiti njegov promet.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Vrijedi i za stare korisnike.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Inače ne morate ništa odjevljivati kod T-Coma, već se ne smijete ni jednom spojiti preko njihovih brojeva da vam ne bi došao još i njihov račun... Preporučam onima koji imaju flat da krajem mjeseca se prebace na start paket... Just in case...
Ima li tu netko tko se već spaja preko VM-mreža? Ja sam se spojio i brzina downloada mi je 150 kb/s!!! A kad sam preko onog speed testera provjeravao brzinu, pokazalo mi je da sam lociran u Velikoj Britaniji! WTF!?!?!
ja se spajam na vm i brzina mi je 250 Zbog čega to?
Last Result:
Download Speed: 101 kbps (12.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 152 kbps (19 KB/sec transfer rate)
http://speedtest.speakeasy.net/log.p...=1&c=speakeasy
evo i mene na vm fletu jučer navečer sam poslo zahtjev danas me popodne zvali ... sad čemo vidjet kako to šljaka
Eh,blago vama u Zg-u,dok to dodje do mene,t-com-ov flat ce bit 3kn :D