...i bez učinka???
Možda si jednostavno pogriješio vrata kada si se vračao doma...
Printable View
...i bez učinka???
Možda si jednostavno pogriješio vrata kada si se vračao doma...
= Citat =:
Izvorno postao dmi
jedva uša u kuću, izgubia ključ, a kad san uša me mater izbacila...;D
...ajd' makar će imati o čemu pričati uz kavu...
sad treba otići popiti negdje batina sa kojom šljivom i onda otići doma - nema bolje mame od one sa grižnjom savijesti...
= Citat =:
Izvorno postao dmi
tako je, mama mi je banala ulaz u kuću, e i to je ban:) Bit će bolje...
ja sam protiv BANa za observera.:thumbup: ujedno predlažem da se za izuzetno agresivne forumaše koji u datom momentu ne mogu apstinirati živcima otvori stalni THread u kojem će moći iskaliti živčanoću (pokazati svoje pravo lice;D) . nešto ala virtualna teretana.;D
dobra ideja... Simulator hehe
ne, fakat observera ne bi banao nikad. lik je nekad malo :spin: zaigran, al je potreban. ej, mogo bi se otvorit i jedan thread za "banane" forumaše. tamo bi mogli raspravljat zakaj su banani. ;D znam i moda koji bi tam bijo glavni.;D
predloži, bilo bi dobro... :thumbup:
predložit ću k...., pa da dobijem ban:loco: . predloži ti. ;D
Hebote ja više volim zelenkaste BANane od onih žutih;D
Ali nije stvar u tome da on zeli ban radi bana, on zeli da dve tjedna ne moze doc na forum, jer se inace nece moc suzdrzat, zato predlazem moderatorima da mu stave zabranu, ali da mu ne daju ban, tj. da mu se to ne broji kao ban (ako je to moguce) ali da se ne moze prijavit dva tjedna i rijesena stvar, svi sretni i zadovoljni....= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
oću...;D Lete banane...
ee viš da si cura i da kažeš da nudiš besplatne pič.... privukao bi pažnju ne samo s ovog foruma već i sa mnogih drugih ;D
ma da, samo je malo sletio s ceste. to je normalno. ufatilo ga. ko da tebe nikad ne ufati. kakav bi to forum bijo bez observera, ili rospaye, ili.... pa nije svako super muda svaki tren svakog dana. tak mu je došlo i to je u redu. svako treba imat dobar i nekakav exhaust system.;D= Citat =:
Izvorno postao Peky
Dobro, a sta sam ja rekla na nije u redu? Ja samo kazem da mu treba udovoljit zelji da covjek ne zezne ispite, stavit mu zabranu ali mu ne brojat kao ban. :-/= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
ja predlažem da se observer ishamara:evil: ;D
onda dobro. :beer:
Jao, pa jesi kad ucila za ispit o kojem ti ovisi jako puno toga? Meni kazu da tesko planem ali kad su vazni ispiti u stanju sam se zderat na nekog jer me krivo pogleda...teba mu dat cokoladu i cigaretu da se smiri ;D= Citat =:
Izvorno postao jana
naravno da sam ucila za takve ispite,i nije mi padao napamet ni net ni izlasci.= Citat =:
Izvorno postao Peky
kad si u situaciji da ti o ispitu ovisi puno toga,onda se treba samo maximalno skoncentrirati i to je sve.
odredis prioritete i shibaj;D ;D
Dobro, ne znam kak ti, ali ja kad ucim za neki veci ispit ne izlazim iz kuce tri tjedna, znaci socijalizajija na nuli, internet mi je jedini izvor kontakata s ljudima u to vrijeme i onda pod pauzama, da ne bi pocela pricat sama sa sobom, odem po dozu virtualne socijalizacije.;D A ti si nedavno popizdila puno vise od njega pa te niko nije htio samarat... i tamo sam rekla da se olade od pomisljanja na ban, svako ima svoje slabosti, treba imat razumijevanja...= Citat =:
Izvorno postao jana
treba dati ban onome koji najmanje pije;D
E vidis, to je problem jer moderatori, pardon, administratori ne mogu dobi ban...= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
sve se moze, ili neka počnu pitit:)
= Citat =:
Izvorno postao Compov
ovo mi nije jasno i kome je upućeno...
Nadam se da je jutro pametnije od noći i da si promijenio mišljenje. U svakom slučaju tema koja je izazvala tvoju pomalo bedastu reakciju je završila u smeću.= Citat =:
Izvorno postao observer
O hrpi gluposti ovdje ne želim uopće trošiti riječi.
:closed: