Ok... Ja sam ti htio pomoc,a to sto ti ne cijenis pomoc uredu,a da mobitel od 180grama nije masina nebi bas reko...:evil: Btw tebi je ovo tek prvi mob nove generacije...
Printable View
Ok... Ja sam ti htio pomoc,a to sto ti ne cijenis pomoc uredu,a da mobitel od 180grama nije masina nebi bas reko...:evil: Btw tebi je ovo tek prvi mob nove generacije...
kakvo privikavanje... to prvi put čujem...= Citat =:
Izvorno postao ziginjo
Jednostavno foramtiraš karticu na kompu, onda ju staviš u mob i onda ju na mobu formatiraš i sve bi trebalo raditi...
Meni nikad nije pisalo corruped memo kartice, ni na 6600,6630,6280,d750,k800... To se nebi trebalo dešavati ni kad kupiš karticu ni nakon dana, a kamoli nakon 3-4 dana... Ako se svako malo blokira mob zbog kartice onda definitivno kartica nevalja... mob bi trebao najnormalnije raditi, i mob se nema šta privikavati na memo karticu...
i btw, otkud ti znaš da mu je to prvi mob nove generacije, možda nije sve symbiane, ali nemoj podcjenjivati ljude... :spin:
Meni se mob nije blokiro,nego je samo pisalo da je basa date corupted :bunny: .Btw pa covijek je lijepo reko da nakon 3g zeli zamjenit svoju nokiu mislim da je reko 7650..:comp:. I nisam govorio za SE ni za 6280 nego samo za symbian mobitele,kako mi se desavalo i jos nekim ljudima koje znam...
Meni se to nikad nije dešavalo ni na jednom mobu... Ipak, može biti da je do memo kartice... :rolleyes: To meni nije normalno da napiše...= Citat =:
Izvorno postao ziginjo
No back on topick... :spin:
= Citat =:
Izvorno postao ziginjo
Prvi mob nove generacije? Imao sam 7650 i 3650 s karticom koja je OK radila...
Sad između istinaBog nisam imao ništa novije, a da je iz ove jače serije.
Ali kolko sam u IT svijetu zvuči mi irealno da se hardver na hardver mora navikavat. Ili radi ili ne, a ovo moje ne radi :)
:spin: Pa to ti pokusavam i rec,jel vjerovatno se neke kartice trebaju "naviknut". Tako mu ja savjetujem neka malo se igra sa mobitelom par dana sa tom karticom,ak i onda bude zahebavala,nek mjenja ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico
Eto vidis a ti meni nisi vjerovo da se stvarno trebaju naviknuti jedan na drugog(kartica na mob i obrnuto) ;D ;D ;D ,smjesno zvuci ali istina...= Citat =:
Izvorno postao filipv
OK, opet je zgubila sve fajlove, nije da se skršila nego jednostavno ničeg nema :D :D :D
Zauzeto: 179 MB, a kartica ima samo 4 slike vidljive i par foldera :D
Bemti opet prebacivat spotove i melodije :D
Inače je mob mašinerija teška, to je istina :D
Šteta kaj nisam kupio u Šrotu karticu sad bi mi vratili pare bez problema, a sa vemuljom ko zna kaj bu bilo, makar je kupljeno prije 5 dana