Imaš po difoltu 2 boje, plava i crvena,= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
te 2 načina pregledavanja, tj. box (normalni) i flash (animirani)
Neznam da li se može još dodavati, mislim da ne :rolleyes:
Printable View
Imaš po difoltu 2 boje, plava i crvena,= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
te 2 načina pregledavanja, tj. box (normalni) i flash (animirani)
Neznam da li se može još dodavati, mislim da ne :rolleyes:
Zapeo mi je za oko d 600, a naročito njegova cijena od milju i pol kuna kod Vip-a uz brdo dodatne opreme. Problem je u tome što imam dualni sim za Tele 2 i Simpu.
Zanima me dali taj dualni deblji sim stane u tel. i dali je pametno dekodirati ga (garancija).
i dali je pametno dekodirati ga (garancija).[/QUOTE]
to sigurno ne jer time gubiš garanciju
ovako.. ja sam išao dekodirat za samo 70kn čim sam ga kupio i to su me uputili ovi u dućanu da to napravim u Sisku kod njih i lijepo ide na sve kartice i imam garanciju :thumbup:
i ja sam danas kupila d600...i imam par pitanja... :)
moze li se ikako postaviti mp3 kao zvuk za poruku?ako da, kako...
i, koliko bi kostala kartica dodatna za njega od 512mb i kako se uopce zove :creep: ?
znam da je bilo jos koje pitanje, ali nema veze...sjetit cu se :)
Koliko sam ja vidio,nije moguce postaviti mp3 ton dojave poruke.Sto se tice kartice ja sam svoju ovdje u BiH platio oko 26 KM,to ti je nekih 13€(od 512 MB).Pozdrav.
Kolko sam skužio ide MicroSD kartica, 512mb košta 200kn.
Točno. 200-250kn za 512mb karticu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DefCut
Skupo vam je to.Kod nas za te pare dobijas 1 gb.= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Obožavam bosnu samo zbog cijena te kada god budem u bosni, potrošim 70% manje novca nego što bih u Hrvatskoj potrošio za tu robu :)= Citat =:
Izvorno postao Lexxon
1.može li se nadograditi software na d600
2.može li se nadograditi software s kabelom kojeg sam dobio u paketu
3.kojim programom nadograditi software
4.odakle skinuti taj software
Kartica od 512Mb microSD tj. TransFlash 140 kn u Feniks kompjuterima na Ravnicama, kod Kraša, 500 metara od okretišta u Dubravi
1. Drugi firmware staviti je moguće= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
2. Ne, moraš imati poseban kabel
3. Exotica bi mogao znati
4. Čitaj 3.
što onda moogu radit s kabelom što sam ga dobio u paketu= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Taj kabel je namijenjen za punjenje mobitela. Preko njega možeš prebacivati stvari s kompjutera kao što su slike, muzika, video itd. (to ti se još zove USB kabel, za svaki slučaj da nisi znao). Osim prebacivanje gore navedenih stvari, možeš još prebacivati i igre ;D= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
to sam i mislio= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Tko pita ne skita :king:= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
.lol.fore...ovaj na samsung d 600 idu 2 vrste kartica micro sd i flash....pa tako odlucujte...vidio sam da moze ici kartica orginal od nokie na njega...ali kosta dosta..:thumbup:
U D600 ide samo jedna vrsta kartica ... MicroSD a još jedan naziv koji se koristi za te MicroSD kartice je Trans-flash ... to je jedna te ista kartica samo što ima dva naziva... :spin:= Citat =:
Izvorno postao dj.JuRe
dali kartice od sony ericsona w300i idu na d600 .= Citat =:
Izvorno postao Ico
NEidu... jer W300 koristi Memory Stick Micro (M2) memo kartice...
Ali možeš koristiti od nekih drugih samsunga (D900,E900...) ili iz Nokije 5300/5200 , 7390 jer oni kosite iste memo kartice...
Ali po meni, jeftinije je kupiti u nekom dućanu mem kartice tipa take-ms, sandisk ili nešto slično... ko da mora biti original Nokia ili Samsung... :spin:
ide i sa motorola . ja sam sa svoje stare v360 mem. karticu stavio u d600= Citat =:
Izvorno postao Ico
Prijatelj me je zamolio da potam:
On je zgazio na svoj D600 i puka je ekran... koliko bi ga došla popravak, tj zamjena ekrana.
Mobitel je probao da li radi onako na "sljepo" i sve funkcionira.
Vjerujem oko 60-95 eura, ako se ne varam nisam siguran točno, što ne provjeriš u servisu? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Mister_Nice
Nije moj tako da... mislio sam da će ovdje netko znat.
Svejedno hvala.