-
...da da ,hvala,moral sam si sam naći na astalavisti ,al nema veze evo jedna :beer: za rogonje u limenci,bolje u limenci nego u kompu:).
..........tražilica je zasada ockaj,moram se njome služit par dana pa ćemo komentirat.
BTW....već je zablicala sa "not responding"ali prvi mački se u vodu bacaju:)
-
Imate i brdo skin-ova za dotični browser na njihovoj stranici baš za svaki ukus .kod mene još nije zaštekala niti jednom
-
ja stvaljam operu u pogon za vrijeme vikenda, na novi komp, tako da tek tada mogunesto reci...
jel se dogodilo nekome da nije opera htjela ucitati neku stranicu???
-
-
u bug-u su operu proglasili (v7.21) najboljim internet browserom godine! :)
-
@svi....ja sam već tri četiri puta otvarao stranicu u Author Modu i srušila se Opera....jel imate sa tim iskustva ili vam šljaka besprijekorno......
@vrag.....nije mi htjela učitat CNET-Downloads.com...........al poslje je sve bilo OK:)
-
kakovu konfig.koristiš provjeri param.
moja radi bez greške P4 2,4 512x2
-
P4 1.8 256,evo danas sam isformatirao hard,bilo je ionako potrebno..........radi za 10.....:)
-
....nekužim,kad god hoću dić IE automatski mi se diže i opera,a nije mi defoltni browser...?...jel se vama to događa i dal imate instaliranu samo operu ili i IE....?
.....rad sa slikama je katastrofa,užasno teško skida i uploda slike na web......
...za rad i posao puno je bolji IE,dok za surfanje i zahebanciju opera rules....:)
@plišani....koju bi još preporučio tražilicu,da je dobra za isprobat i da nekaj valja...:)
-
nešto si krivo napravio, o?ito si postavio na pocetku da ti opera bude prioritetni browser pa si to provjeri u postavkama a oko brzine izmjeri sa štopericom pa mi javi koji je brži .
probaj još mozilu ima ih još dosta ali sve lošiji.
A ako si zadovoljan sa IE skini si najnoviju školjku Avant brow. ima dosta dodataka možda ti se svidi
-
@tomo: ja sam zadovoljan s operom, samo me zeza pir uploadu slika na NCT-u, pa za to koristim IE, dakle, imamo skoro isti problem :)
-
@plišani probat ću...
@wb.......ništa ,radit ću onda sa IE......
-
reproba
evo ja probao i Mozilla 1.3.1 kod mene radi ok ćak mi se i dopala a kao da je brľa od svih brow . koje sam probao do sada nije nakičena koje kakovim dodacima ali izgleda dobro pa ako koga zanima neka proba, mislim da je na jednom od bug-ovih dvd ili online