bolje da pitamo da li je itko uopće osvojio tomato karticu....nekako su škrti ovog puta:evil:= Citat =:
Izvorno postao Moby
Printable View
bolje da pitamo da li je itko uopće osvojio tomato karticu....nekako su škrti ovog puta:evil:= Citat =:
Izvorno postao Moby
Vjerojatno im dobro ide...;D
to je neka glupost ja sam točno u sekundu pogodio jučer na rtl-u i ništa poruka je poslana ali se ne javljaju da sam išta osvojio a baš sam ze zezao kao dal će doći reklama i čim se prikazao broj u sekundi poslao, to je nekki njihov zajeb vjerojatno su svojima javili kada da pošalju i na koji broj
Sinoć je išla reklama u 00.07 (ponoća i sedam minuta). Ja brže-bolje pošalji. Prvotno mi je 15 minuta pisalo U tijeku, da bi oko ponoća i pol dobio Izvješće da je poruka isporučena.
Uglavnom-ništa nisam dobio.
a jesu škrti ovaj put...a one kartice su pa djelili šakom i kapom...
A možda je baš u tome fora da malo zarade na nama,pa kada dovoljno nakupe sms-a,pa budu poslali ono,jedan mob!Sve mi je to nekako čudno:jehon:
:)= Citat =:
Izvorno postao mobman
A što ste mislili...da će tako i mobitele djeliti šakom i kapom :)
Od kartica su fino profitirali nakon nekog vremena garant, a ne vidim kako bi od ovoga profitirali ;D
Ma velim da je to teška navlakuša...
Ma naravno da je navlakuša... Ali me čudi da od nekoliko tisuća forumaša, koji BTW mislim da su najinformiraniji u HR o pitanju mobilne telefonije, ponude mobitela itd., da nitko niš nije dobio.= Citat =:
Izvorno postao observer
Od mene, Boga mi, nisu profitirali. LOL Ja još imam tvornički zapakiran Tomato box kao kad sam ga dobio.;D
Ček, ček...
Zadnja reklama Tomato-osvoji mobilni telefon išla je 18.12.06. u 00.07h. Nije li to protivno Pravilniku o nagradnoj igri?
Piše da igra traje do 17.12.
Ja sam tek sinoc dobio SMS da sam osvojio Tomato box, a igrao sam samo jednom i to cetvrtak mislim.
Ja slao s dva broja, jucer mi javili da sam dobio Tomato box, a danas da sam dobio i mobitel. Očito nisu odmah slali poruke o dobitnicima.
I ja upravo dobio poruku da sam osvojio Tomato box :thumbup: Poslao sam 4-5 poruka za vrijeme trajanja nagradne igre.
Iskrene čestitke za dobitak mobača. Tko zna možda još netko dobije i poruku o osvojenom mobitelu kroz koji dan. Držim palčeve svima (naravno i sebi :) )= Citat =:
Izvorno postao afroman
Evo, ja osvojio i mob i box. Morao sam poruku obrisati jer glupa 3310 pamti samo 30 SMS-a, ali čini mi se da su mi poslali s broja koji je prvi dan bio u igri, završava na 200. Ovo je već hvale vrijedna gesta. Meni bez moba pred Božić iz vedra neba puf-Nokia, i to prvi put u životu (nešto takvo). Bravo Tomato!:thumbup: Kolege, držim palčeve da i vama stigne ista poruka!
ocito nije bila navlakusa....a u ostalom i nisu mogli niakako na toj nagradnoj igri zaraditi,jer su se porke mogle slati od bilo kojeg operatera i to po standardnom cijeniku za sms poruke...
znaci pravi poklon od tomata!
eto,sad nam samo ostaje da zahvalimo(oni koji su nesto dobili) i zatvorimo temu,jer je nagradna igra prosla!
:closed:
Ma daj... meni nisu napisali ni da su poruku primili.:angry:
Jel radi ta nokia na vip?
Radi, tomato nije operater tak da ni nema svoj kod (ili kak se to već zove) kao što imaju vip 21910, t-mobile 21901 i tele2 21902 pa jedino na kaj može biti zakodiran je vip, a i nokie se lako otključavaju preko calculatora tak da možeš koristit na bilo kojoj mreži.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Evo dobio sam i ja tomatobox sa 20kn... bar nesto dobro danas. :-/ Jel znate kad ce pocet slati nagrade?
Nagrada ce ti stici za par dana nakucnu adresu:king:
Evo i ja sam dobio box:spin:
Eto i ja dobio box. Ipak se dijeli!!! :spin: :spin: :spin:
Da tako je evo ja opet dobio sms (bon s 20kn) (bon još nisam nadam se da neče kao prošli put )(dobio poruku posla podatke i još ništa) :thumbup:
Meni nista nije pisalo koliko kuna i slicno. Samo da sam dobio box!
pa da nisi mobitel ?= Citat =:
Izvorno postao andro2001
ja dobio sljedeće :
Sudjelovanjem u nagradnoj igri osvojili ste tomato box s 20 kn na raćunu. pošaljite ime, prezime i adresu odgovorom na ovaj SMS kako bi smo vam poslali ngradu.
s broja 092 121 121 2 :tomato:
Oni nesto muljaju s tim lijepo pise u pravilima nagradne igre:= Citat =:
Izvorno postao Skener
Prvi korisnik koji nakon prikazivanja tomato TV spota na HRT-u, NOVOJ TV te RTL televiziji pošalje SMS sadržaja "tomato" na broj prikazan u TV spotu, dobiva tomato paket Nokia 1112i, a svaki deseti korisnik (do prikazivanja sljedećeg TV spota, odnosno nakon prikazivanja zadnjeg, do ponoći) dobiva tomato box s početnih 50 kn na tomato računu.