se moze na njega zastekat appleov radio?
i jel su sluske one ear-bud ili obicne?
ostaju packe jako po njemu?
Printable View
thx.
no ja ciljam na prvu gen, ljepsa mi je osjetno.
jel ima kakve vece razlike u kvaliteti zvuka ili neceg?
takodjer, pise na jednom review-u da je zvuk jaci na shuffleu nego nanu zbog neke druacije koncepcije?
jel probal ko usporedit?
hvala
Točno.
1 generacija nano-a je bila toliko sranje da mi je ponekad došlo da odem Jobsa zaklat ono ..... ćim sam ga stavio na stol več je izgledo ko da sam ga turpijom........
Sad sam nabavio iriver H10,(a ni jedan ipood nikada neće moć ni prismrdit kvaliteti zvuka u irivera,čak i creative i cowon imaju bolji zvuk,a za cowon sam siguran da je čak i bolji nego u irivera-činjenica-a to je jedino što je važno,al ako čemo o izgledu,aluminij+krom na iriveru H10 sasvim dobro izgledaju,ako baš moramo biti tako mutavi i površni da gledamo na izgled mp3playera....)i stvarno mi nije žao.
A čak je i upravljanje na iriveru brže(uspoređujem nano 1g i H10)-dok na nanu moram vrtiti palac,na iriveru samo gurnem palac u dno touchstripa-h10 sam vrti liste...
(da,ljen sam :P)
složio bih se s Thunderheadom,frend ga je kupio kad i ja,jer je prva generacija onda bila na akciji zbog dolaska nove. dok moj sada,nakon 2 mjeseca,izgleda kao kad sam ga izvadio iz kutije,a provodi dosta vremena u džepu - kad vidim njegov dodje mi da plačem...:( tako skup mp3,a izgleda kao da su 4 bagera i 8 tegljača prešli prek njega,a nakon toga je 19 bauštelaca igralo fucu s njim... užas. dobro da ga nisam uzeo. kvaliteta zvuka je ista,moraš stvarno imati sluh ko šišmiš da skužiš neku razliku. što se tiče shufflea,i on je ok (iste sluške),samo nikad ne bih player bez ekrana