haha kak to kod nas na forumu ide...pocne se s pizzom a zavsi s cevapima LOL..
Kum najeftiniji 20kn. i cist je ok. pizza.Pa i iz Calimera nije losa-tel.-2450650.
Printable View
haha kak to kod nas na forumu ide...pocne se s pizzom a zavsi s cevapima LOL..
Kum najeftiniji 20kn. i cist je ok. pizza.Pa i iz Calimera nije losa-tel.-2450650.
samo kaj ne vozi sva dostava po cijelom gradu pa gledaj da si blizu tog kvarta :)
ovi iz Kuma mi se nekad pojave za 5 min nekad za pola sata, nekad je pizza topla pola sata, nekad pola minute... ali sve u svemu ista je ak ne i bolja od konkurencije ta mjesana od 20kn
Zove se MZ ili MD ali popularnije kod srbina. ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
danas sam jela u mama mia, i nije nesto
:rolleyes:
cevapi i pljeskavice KOTAC u preckom mljac :licklips:
= Citat =:
Izvorno postao konan1
je mislim da je MZ .super mi tam :notooth:
uvijek sve puno
da, recimo da su kod srbina čevapi jedni od boljih. tu se onda može svrstat i čingač [radnička klasa odlazi u raj ;D]. no problem je što oni nemaju dostavu, a to se traži koliko mi je poznato (besplatna dostava). što se tiče brze hrane s dostavom ja bi izdvojio Coloniu kod Mamutica, al ona opet ispada iz ove kategorije zbog cijena, jer su sve pizze oko 38-40 kn. Najgoru pizzeriju u Zg, bar koliko sam ja imao iskustva s njima je Asterix u Utrinama, i ako želiš doživjet dan nakon, nemoj nikad ništa pojest iz nje, pogotovo pizzu. Još bi izdvojio Šport, meni definitivno najbolji, nešto malo manji čevapi nego iz Čingača, koje sam pojeo u Zagrebu. Al opet ista stvar, nemaju dostavu, al imaju "za van". Što se tiče kvalitetne pizze također bi izdvojio Staru Savu i Maslinu na Cvjetnom, odlična pizza iz krušne, a ne el. peči. dostave nema. Kum i ona pizzerija na jarunu što je malena navela su možda jedne od najboljih pizzerija koje dostavljaju, s obzirom na cijenu i kvalitetu, bar iz kvartova Novi Zagreb, Jarun, Srednjaci, Knežija, di sam prije živio. Al ne znam koliko oni pokrivaju s dostavom, sumnjam da im se da vozit u recimo Maksimir. ako ti nije preko potrebna dostava, bolje otiči i sjest u neke od navedenih trovača hranom :)
Meni se Sport u Utrinama zgadio kad mi je jednom donjeo premasnu i hladnu lepinju.Skoro sam se zrigao.Od tada više ne idem tamo.:-/
mazalice kod srbina....najjaca klopa
ma tomato own!!!!!!!!:spin:
Pecenjarnica spansko prostorija 2 sa 2 a cevapi najbolji koje sam probao...
Jeo sam cevape u maximiru, na tresnjevci, u centru,u dubravi ....al spansko prestrasno velika 20kn i tako su fini:three:
neznam sta im rade i ak ima mjesta sjednes se i pivicu koja je normalnih 10kn i ko bog;D
Ćevapi kod Šarića na tržnici Špansko su mrak.:thumbup: :thumbup: :thumbup: Bolje dugo nisam jela. Toliko su mi dobri da sada samo kod njih naručujem. Rubelj je prošlost!
A i u Marineru (Prečko) nisu loši ali malo su mi čudni. Vjerovatno su to "pravi" bosanski ćevapi, pa se treba naviknuti. A porcija je tako velika da nema šanse da je pojedem (mislim na velike ćevape).;D
OK ljudi moze se i o cevapima i ostaloj hrani, ali govorimo o dostavi i hrani under 35kn te bi bilo pozeljno dati i br telefona...
Nisam otvorio ovo iz dosade, fakat me zanima... inace hvala na odgovorima u svakom slucaju.
Ako si cesto u Maksimiru i okolici preporucam kebap kod Mamuta (100 metara dalje od McDonaldsa prema stadionu, nema dostavu) i legendarnog Srbina iza stadiona, kod starackog doma.
Kod Srbina ne idem iz principa :)
Ovo kod Maksimira bi moga otic vidit (kad vec nemaju dostavu)
= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
;D ;D ;D ;D ;D NAJJAČI SI LEGENDO TO SAMI JA HTIO NAPISAT;D ;D ;D ;D ;D
Unutra sve puno slika Mesica, totalni LOL :)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
No prica se da je kuhar otisao, vise nije onaj srbin...
@Negativac
svi genijalci slicno razmisljaju... :)
@Rospaya
sad je neki novi Srbin?