Dobra im je akcija.. sam neda mi se uzivati jos jedan vip broj.. bude kakva takva opcija za pretplatnike.. ili ne bash...
Printable View
Dobra im je akcija.. sam neda mi se uzivati jos jedan vip broj.. bude kakva takva opcija za pretplatnike.. ili ne bash...
dobra akcija..... evo pravo vrijeme da aktiviram novu vip karticu........
a ovo da se mjesečno treba nadoplatit bonom ...nema problema...ionako bi to radio:)
samo imam već dvije stare vip-me kartice .... koje će očito u smeću završit;D...... ma poklonit ću ih nekom;D
izgleda da mi ide sve za rukom iz slučajnosti.. htio sam kupit LG S5200 u Tele2 ispada da ga nema ovdje.. kupio čistom slučajnošću 600kn skuplji mob od tog, tj. Samsung D600 koji u ponudi nudi toliko toga, pa i ono 30kn svaki mjesec s nadoplatom računa i tak 22 mjeseca.. fino dobio 10kn nakon aktiviranog poziva i sad ću poslat prijavnicu za još 10-20kn i sad aktiviram VIPme Friend broj i imam besplatne poruke (300 njih) svaki mjesec koje mogu poslat bilokome :thumbup: WOW WOW, T-Com saka (njega sam dosad uvijek koristio), VIPnet ownage :)
Nije mi jasno ovo. Imam novu karticu koja već ima 100 KN, dakle kad je aktiviram kad prvi put moram obnoviti i s koliko? I kad poslije opet?
Za mjesec dana opet je moras obnoviti ako hoces da dobijes dodatne kune i tako svaki mjesec (nije bitna vrijednost bona, moze i 35kn)= Citat =:
Izvorno postao baobab
= Citat =:
Izvorno postao pero1985
Tako piše i na njihovoj stranici, vrijeme prijašnjeg bona se ne skraćuje ako uplatiš bon s manjim vremenskim rokom od prethodnog.= Citat =:
Izvorno postao radule
To je mene zanimalo, a kako to ipak radi, sutra prelazim na Vip (valjda vrijedi i za korisnike koji prenose broj).
Kad prenosis broj nigdje ne pise da vrijedi pa najbolje pitaj sluzbu za korisnike a i bojim se da neces stici do 31.12. (do kada je akcija) jer za prijenos broja ti treba 8 dana a buduci da su praznici tko zna da to nece i duze trajati :-(= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Računao sam na 10 dana čekanja :D= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
..ali iako tamo ništa ne piše o prebačenim brojevima, odlučio sam zadržat simpu (ipak je 7 god. trošim, možda padne neka akcija :rolleyes: ) i kupiti vip broj, nije skupo.
koristim besplaten sms poruke od 14.12 i potrosio sam ih 300,,,
sad me zanima kad obnovim 1.1.2007 god dali cu dobit odmah tih 300 poruka ili moram cekat do 14.12 da dobijem...
kosristim ono 690 kn na racunu,,svejedno moram obnovit racunda dobijem love
Najbolje zovi SZK, pa javi i nama.
rekli su ovako:
moram obnovit racun sa najmanjim iznosom do 12.1 te cu dobti 30kn na racun (posto sam u onoj promociji) i 16.1 cu dobit besplatne sms posto sam ih aktivirao 16.12 znaci tocno mjesec dana od aktivacije se dobivaju
ja sam kupio se k750i u tmobile. sad žalim jer mi je možda bilo bolje kupit ga kod vipa, dobit lovu na račun i svaki mjesec sms. ali mi je malo too much jer sam mislio zadržat oba broja, kupit dual adapter, dekodirati mob. to bi bilo nekako čist ok. ali da moram kupovati bonove na oba, 35 svaki mjesec i 100 svaka 4 i 098 češće jer njega stalno koristim. do bib bilo idealno, ali nema se lvoe, demit...
u svakom slučaju dobar potez od vipa.
tko može neka to iskoristi
dobra je to fora hehe
pises smsive vec ti dosadi hahah
Ja sam aktivirao ove free smsove pa me zanima, kad bi sad prešao na pretplatu, recimo model 50, bi li ih izgubio?
Ja imam novi VIP broj,ja sam ga aktivirala 29.12. Znaci da moram kupiti bon 29.1.2007. ili prije?Koji VIP bon da kupim,ili od 35 ili 100 kuna?Mogu li svaki mjesec kupovati bon od 35 kuna ili kako?Pitam jer bon od 35 kuna ima rok od 10 dana.Molim Vas objasnite mi bolje,malo sam zbunjena.Hvala :-/
ne mozes svaki mjesec kupovat bon od 35 jer ce ti racun istec nakon nekog vremena...ne smijes dopustit da ti istekne racun i moras svaki mjesec kupit bilo koji bon!= Citat =:
Izvorno postao Irena
Ok,kupovat cu onda bon od 50 kuna svaki mjesec je to ok?
Je. Inače radi i opcija 1 mjesec 100 kn, pa slijedećih 5 mjeseci 35 kn pa onda opet 100 kn, pa opet slijedećih 5 mjeseci 35 kn. Osobno mi se čini opcije 50 kn/mj bolja - ne moraš raznišljati kada ti izlazi bon. Pozdrav!= Citat =:
Izvorno postao Irena
Ma kupovat cu mjesecno 50 kuna i onda ce biti sve ok.
Ok hvala svima na odgovoru
eto i ja u zadnji cas jucer aktivirao free sms opciju...i potrosio sam svega 2poruke....ne volim poruke slat inace al ovo ce malo potaknut da vise rabim tipkovnicu na mobu...nego mene zanima posto mi je ovo drugi broj kojeg ne mislim koristit puno,jer bas moram svaki mjesec nadopunit bonom..mogu li sad slat poruke,uzet 100kn bon sto traje 6mjeseci i kod vipa jel...i onda da ne nadoplacujem recimo 2mjeseca ni ne koristim broj pa kad mi pukne da saljem mnogo sms-ova nadopunim s 35kn i stancam sms,jel moguce tako il moram svaki mjesec nadopunit da ne izgubim opciju...uglavnom super akcija,steta sto t-mobile nema takvu akciju bilo bi predobro.. jeste vi koji prodajete kartice aktivirali uslugu bit ce vrijednije prodat s besplatnim sms-ovima
A na vipovoj stranici nesto pise da akcija vrijedi do 15.1. sad nisam siguran jeli to i za besplatne poruke ili samo za 690kn na racunu?
Do 15.1. treba aktivirati za 690 kn na računu, a za SMS je trebalo do 31.12.= Citat =:
Izvorno postao Qwasy6
bas drek;D a nema veze, siguran sam da ce sada tmobile puknut 500besplatnih poruka pa cu pricekat tu akciju, haha:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao vladobrad
Da bi dobivao besplatne poruke moraš nadoplaćivati bonom svaki mj. račun. E sad najbolja je solucija prvi mj. 100kn i kasnije 5 mj. 35kn...= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Mene zanima, što ako zakažem sa bonovima, dali mi se usluga prekida za trajno ili samo do sljedeće nadoplate?
Ma sve šta nam naši operateri daju "besplatno" mi platimo, pa i preplatimo - jer uvjek ima neka caka čitaj: "pod uvjet" koji nije besplatan.
Svejedno ja sam kupio novi broj i aktivirao uslugu FREE SMS.