Pa ni ne pise da OZNACIS remove all scripts, vec pise da ODZNACIS, tj da maknes tick. Dakle, scripts osatju..
Printable View
Pa ni ne pise da OZNACIS remove all scripts, vec pise da ODZNACIS, tj da maknes tick. Dakle, scripts osatju..
Kad ubacim link u ovaj site, i dođem na rapidshare traži me da ENABLE JAVASCRIPT, kaj sad da radim sa tim
to i mene muči neznam kaj da radim sa time??
Ajde ljudi pomažite drugima koji imaju problem
evo ja sam napravio samo sa trebal maknuti kvačicu sa no scripts:thumbup:
"stream: Kad ubacim link u ovaj site, i dođem na rapidshare traži me da ENABLE JAVASCRIPT, kaj sad da radim sa tim"
Iskljuci se s interneta, pa probaj ponovno.
To ti se mozda dogada jer si prije toga skidao nesto standardnim putem, pa ga na ovaj drugi nacin nece prihvatit dok ne promijenis IP adresu iskljucivanjem s Neta ...
Imas ovdije jos jedan trick:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=33376
ovo radi!!!!!!!!!!!!!
zakon!! ja sam imao problem, pošto sam iza rutera u studentskom domu rapidshare mi je bio skoro pa neupotrebljiv. a pošto imam brzu i naravno besplatnu vezu bilo bi ju šteta ne iskoristit!!!:notooth:
dakle, napokon sam našao način kako zeznut ovu gamad!
hvala!
Ja imam istu situaciju, ali ne u domu negu u osn. školi, gdje služim CV.
Probao sam ovu stvar, ali stranic ase učitava turbo turbo sporo. Zašto?
Kod mene je problem taj sta kad skidan preko ove stranice, skida mi pre pre spor, a 1000% sam siguran da veza nije razlog jer mi faks ima izrazito jaku i stabilnu vezu.Kako je vama sa brzinama ove stranice??Meni je inace, kad skidan obicno oko 105 Kb/s doma sa adsl-om, na faksu se ponekad zna popet i do 2 Mb/s!
Ali ide preko huba pa imam stalno isti IP, pa mi spajanje i od spajanje ne pomaže, baš šteta, imaju flat, 2mb, da bar radi, skinuo bi Vraga koliko vremena imam 8 sati dnevno :notooth: :notooth:
Cekaj ak srušim mrežu, onda se mjenja IP, ali kak to napraviti, nemam blage?