...evo:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
...link is dead...
Printable View
...evo:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
...link is dead...
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Zahvaljujem na trudu, ali je izbrisano.
...pa jučer je bilo...ko ti je kriv kad kasniš...ja nikad ne stavljam dok ne provjerim dal link radi...= Citat =:
Izvorno postao a.k.
...evo još jedan - radio je kad sam ga postao - http://rapidshare.de/files/24413336/...Other_Side.rar
evo ti korna koliko hoćeš. čak imaš i seedera ko u priči. skinut će ti se za 20min album ;) uživaj...= Citat =:
Izvorno postao a.k.
link
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Zahvaljujem vam oboje:klap: svaka čast!
Ima li netko novi singl od ENi- Oci su ti ocean
trazim pjesmu ,neznam tko je izvodi ni kako se zove, :jehon: samo znam da ide nesto ... i'm rockin' rockin' rockin'.... pa onda nesto biribom biribom biribom smokin mariuan... i tako to.
pjesma je na regge foru nesto...
ako je ikom poznata ili slucajno zna kako se zove ili tko je izvodi, nek javi...
muchos gracias ;)
ima li netko Pervanovu "sinkronizaciju" filma "Ime ruže"?
:cool:
Trazim The Love Committe - You can't stop us
i jos onu pjesmu iz one vip reklame gdje onaj lik prolazi kroz zid i preko vode...
...to je t-mobilova :) ...= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Spot: Chemical Brothers - Get yourself high
Edit: Našao lol:p
http://i82.photobucket.com/albums/j2...g0_hr/e055.gif
trazim pjesmu "eye of tiger" ali neka/e zenska/e pjeva/ju :D
Amel Bent - "Eye of tiger"= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao Vuki
thx man, skidam... nadam se da je to to :D
edit: to je to :D
e ovako, ja tražim pjesmu usne vrele višnje, al engleska izvedba, izvođača ne znam, vrti se na u zadnje vrijeme na otvorenom, zagrebačkom i ciboni. al nikako da ju uspijem snimit, kasno skužim. dakle, pjesma je identična Štuličevom uratku, nije nikakva prerada, nego čisti prijevod dotične pjesme, od riječi do riječi. izvođača ne znam, kao ni ko je koga kopirao.
Treba mi:
play one - la papaya
jel ima netko onu stvar sa špice hit depoa!?!
znam da se radi o Kenji Kawai - ghost city ... ali skinula sam to i to nije to :rolleyes: treba mi ona pržiona....
Jel onog hit depoa koji se ne prikazuje već godinama?
demit ... a kojeg drugog??
Ako netko zna gdje da skinem rap obradu teme iz serije Čarolija "Incantesimo"!
welcome to the club :(= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
verzija od Bryana Zentz-a i Takiyu Ishino mi čekaju u e-Muleu danima i ništa nema
a meni treba orginalna tema iz Carolije.Zna netko gdje bi se moglo naci?
daj mi točne nazive pa ću i ja potražiti... ako uspijem šeram :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
siguran sam (78%) da toga ima na jednom od tribute albuma. Obrade cijelog soundtracka i takvom stilu. Evo review
našao torrenta i na emuleu svega al niko ne seda odavno.......the search continues
btw, ghost in the shell 2 isto ima hebeni OST:thumbup:
zapravo ni ti ne znaš točno .... demit :rolleyes: ja sam poskidala masu toga ali ne ono što tražim :(