Pardon ,nisam vidio da je jedna...
moja isprika... :thumbup:
Printable View
Pardon ,nisam vidio da je jedna...
moja isprika... :thumbup:
Ja neku dan kupio HPM-70 u ducanu preko puta FINA-e kod tresnjevackog placa za 100kn. Cudne, ko da nisu SE, konektor u mobitelu plese gore dole, tesko se vadi i stavlja, i prilozena lijeva slusalica je vec crkla :(. Vjerovatno ga bum iso reklamirat. Izgleda ko pravi SE proizvod ima isti izgled ko oni na slikama, pise sony ericsson, ali cudno je nekvalitetno (i naravno cudno jeftino). Kad sam pitao prodavaca kak to da su upola jeftinije nego kod ovlastenog distributera, covjek mi reko da imaju drukcije marže od njih i neke spike... :-/
nisu ti to original, na ebayu imas takvih kopija koliko hoces. negdje je cak bila i usporedba pravih i tih. nesto kod one plastike na konektoru, one crtice se razlikuje, koliko se sjecam= Citat =:
Izvorno postao flek
Stari moj nisam tak bogata da kupujem jeftino. Odi u intelkom i za 220 kn kupi ori điđi HPM 70 crne. Ja ih kupila i sve 5:thumbup: .= Citat =:
Izvorno postao flek
Probaj sliku poslati... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flek
Meni imaju markicu pored konektora za punjac, odnosno sluske na kojoj pise HPM-70 sa obje strane, a na sluskama gdje je oznaka za lijevo , odnosno desno uho-''L'' i ''R'' izvan ovih slova nalazi se narancasti krug...
@imatic - ove moje imaju 5 crtica na konektoru, po filingu plastike pod prstima bi cak reko da su materijali SE-ovski
@ M@M@ - naucio sam lekciju :(
@wildbabe - evo 3 slikice, moje tocno odgovaraju tvom opisu. Ako i jesu kopija, onda su (samo po izgledu) veoma dobra kopija. Kad sam ih kupio, bio sam razocaran zvukom, kad sam ih spojio na prave slusalice, zvuk je bio zakon (naravno, dok su jos manje-vise ispravno radile)...
Konektor sa markicom:
http://img106.imageshack.us/img106/8...ktormz3.th.jpg
Mikrofon (ako mozda i tu falsifikati imaju razlika u odnosu na original):
http://img453.imageshack.us/img453/3...ofongv1.th.jpg
I narafski, same slusalice (imaju narancasti kruzic oko slova L i R):
http://img106.imageshack.us/img106/6...uskeze0.th.jpg
Izgledaju kao i moje (samo druga boja).:-/
E onda ili je full dobra kopija ili nemaš sreće pa si nabasao na jedne od tisuću koje su serijski loše napravljene!:angry:
Anyway...baš mi je žao!
@wildbabe - evo 3 slikice, moje tocno odgovaraju tvom opisu. Ako i jesu kopija, onda su (samo po izgledu) veoma dobra kopija. Kad sam ih kupio, bio sam razocaran zvukom, kad sam ih spojio na prave slusalice, zvuk je bio zakon (naravno, dok su jos manje-vise ispravno radile)...
Moje su identicne tvojima, bas sam provjerio i ove oznake se slazu sto su na markici... :rolleyes:
ne vjerujem da su tvoje ''fake'' vec su ili bile koristene ili imas tu nesrecu da su ti se pokvarile...:-/
Ja sam svoje uzeo od jednog frenda koji je uzeo svoj telefon u ducanu sto znaci da bi trebale biti oriđiđi...
Daj pliz reci jel znas ime tog ducana gdje si ih uzeo, tamo sam blizu pa bi isao provjeriti za HPM-82....:thumbup:
Nisam ziher, al mislim da je Moby Fun, direkt ti je preko puta FINA-e kod tresnjevackog placa (u smjeru prema remizi), nemres fulat, jedini moby-shop u blizini.
Ma nisu koristene, jer su bile upakirane u onu prozirnu plastiku s kartonom iza. Nenzam kaj im je :(
Pozdrav!
Probaj reklamirati ako ide, a ako ne ide jbg... probaj ih malo oko konektora savijati jer se zna izgubiti kontakt ako su dugo savinute u jednu stranu...
I toliko o kvaliteti za dvije i pol glave kuna u ovlastenom sony ericsson ducanu...:-/
Koliko sam ja skužila slušalice su kupljene za 100 kuna i to nije ovlašteni SE shop. :-/ Ja sam svoje kupila u ovlaštenom shopu za 220 kuna i sve radi.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Znam da ih je platio 100 kn u nekom lijevom ducanu i cini mi se da bi mogle biti oriđiđi jer i ja imam identicne a i moje su iz kompleta od w800...= Citat =:
Izvorno postao m@m@
Vec mi se lagano poceo gubiti zvuk u jednoj sluski uslijed savijanja onog konektora, a da ne spominjem da mi je ovo vec 2 par istih sluski jer sam morao kupiti nove za w800 kad sam ga imao, jer su mi pukle originalne po pola uslijed opterecenja... :evil:
Bas me zanima koliko ce tebi trajati, daj Boze sto dulje... :thumbup:
Besramno nabijaju cijene svojih proizvoda u SE ducanima a ne vrijede toliko... ;D
Slažem se da su besramno skupi.:-/ Imaju onaj konektor zbog kojeg si primoran kupiti ili njihove slušalice ili onaj nastavak pa biraj. E sad, s obzirom da sada na ovim slušalicama postoji taj nastavak, ako mi slušalice riknu, jednostavno ću kupiti kvalitetnije i gotova priča.:thumbup:
hmmm, sto na kraju da radim? Crazy shop vise nema adaptera sa pop porta na 3,5mm, a preko e-bay rekoste da cesto se nadje junk. A i taj adapter iz crazy shopa, nije li ista plastika kao i oni sa neta?
imaš par postova više slušalice i konektor sa cijenom
bok ljudovi,
ja sam svoje uzel u nekom dučanu u zagrebu kad sam bil na izletu,kako znam da li su fake,moje su cijele crne i sluške kao na ono 3 slici nisu onako uske,platio sam svoje 240 kn!
to je obicna slusalica sa zicom?(jedino da je bt slusalica pa bi bilo odlicno) al cemu to? zasto si to nabavljao uopce?...znaci ne dajes samo konvertor u 3.5mm? puno je 90kn za to,a koristio bi slusalice sony od tomy81 kupio nove za 30kn,treba mi samo jer su one sportske za nataknut na usi... znate li ljudi ima tu kod nas u zg kupit jeftino taj konvertor?hvala
probaj crazy shop ako su dobili?
koje su opcenito najbolje slusalice koje pasu na k800?
ove koje dolaze uz njega mi zbilja nisu nis posebno..
HPM-70 pasu uz k800 ali su nesto zbrckali u toj kombinaciji, jednostavno je zvuk los u odnosu na walkman telefone, cudan je totalno i nije to, to! http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s045.gif
U početku ni ja nisam bio zadovoljan zvukom, ali nakon 10-ak dana korištenja zvuk je postao puno bolji, basevi puno izrazeniji, to se desilo samo od sebe, nisam ništa dirao tako da sam sada jako zadovoljan. Zvuk je dosta bolji u odnosu na standardne slušalice iz paketa.