k1 mi se baš nesviđa . glomazan je= Citat =:
Izvorno postao gLemon
Printable View
k1 mi se baš nesviđa . glomazan je= Citat =:
Izvorno postao gLemon
kao što sam već pitao , ali mi nitko nije odgovorio , pa ću ponovit pitanje : kada će motorola l7e doći u hrvatsku . (znam da se to ne može zanati točno , ali sigurno netko zna kada će doći otprilike)
http://img147.imageshack.us/img147/5...ar3ndh0pn9.jpg= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
v3x orange.... :)
što želiš reć ?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
početkom sljedeće godine ako se ne varam. ne isplati se uzeti taj mob, vjeruj mi... L7 je već isfuran, a ovaj je na isti kalup...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
pa ovo je dobar mob i po izgledu i po funkcijama...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ne znam za tebe , ali ja ne poznam ijednog čovjeka koji ima taj mob , samo poznam dvojicu koji imaju l6 . koji mi onda mob ti preporučuješ od motorola= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja bih se složio s gogsom u vezi v3x. To je za mene pravi mob i mislim da nebi požalio kad bi ga kupio. Pogotovo ova orange
odličan je to mob , ali je prilično skup za svoju kvalitetu , i dok je skuplji od 2000kn ja ga neću kupovat= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Onda pričekaj još za kupnju mobitela. Ako nisi siguran bolje nemoj kupovat zasad ništa- govorim iz iskustva. Pričekaj još nekih 6 mj kad padnu cijene mobitela, a do onda se odluči.:thumbup:
u tome i jest problem . ja imam trenutno na raspolaganju 2000kn i htio bi si za božić kupit neki mob , po mogućnosti motorolu (zbog toga sam otvorio ovu temu)= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Neznam za tebe, ali ja nebi kupovao mobitel ako nisam siguran što ću. Najbolje bi bilo da odeš u neki centar, vidiš mobitel i odlučiš se. Možda bi ti se sviđala motorola v1075:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=360983
taj mob je prilično dobar , ali bili itko znao reći dali je baš puno bolji od v360 i po čemu(osim što ima bolju kameru)= Citat =:
Izvorno postao Igor99
Ima 3g i meni je puno ljepši od v360. V360 je po meni isto već isfuran mob- od mojih poznanika ima ga svaki 3.
ja već godinu dana imam v360 i nedavno sam stavio yuet 1.8 , što ju je prilično poboljšalo , nisam tip kojemu je važan izgled , pa bi me v1075 jedino mogao privući time što je 3g (može prikazivati fullscreen video) . taj mob bi sigurno kupio da je u vip paketu= Citat =:
Izvorno postao Igor99
zna li itko zašto su motorolini mobiteli tako skupi , a od SE tako jeftini . tako da motorola l7 (1191kn) košta isto kao SEk750i(1191) , a po kvalitetama k750i je nekoliko puta bolji
Po svemu sudeci tebi bi onda najbolje pasala mpx220 smartphone
:thumbup:
to je prilično dobar , ali star mobitel , nema ga kupit nigdje osim u oglasniku ,= Citat =:
Izvorno postao fliponja
a kao što sam rekao nebi mob iz oglasnika
Vidio sam onu tvoju temu na usporedbi mobitela i kad se stvarno dvoumiš između ta dva moba radje uzmi v3i. Mob je prelijep, 1.2 mpx kamera....
A što se tiče 3g na v1075 mislim da ti to još ne treba u Hrvatskoj.
Imaš ga u Zagrebu, novi u dučanu(importane kod željz.kolodvora) za 1700kn,mislim za keš.Al ti si iz Dubrovnika,jel,pa ono malo daleko!!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ima li veće razlike između 1.2 mpx i vga= Citat =:
Izvorno postao Igor99
hvala , ali kao što si rekao živim u dubrovniku= Citat =:
Izvorno postao gaginjo
Veća razlučivost od vga i za nijansu bolja kamera.
evo ljudi odlučio sam . pošto imam v360 odlučio sam da neću kupit novu motorolu . kupit ću samsung sgh-d600 , ali ću zadržat v360 . novu motorolu ću kupit kad dođe neka dobra ponuda .
Dobro si odlučio.:thumbup: Samsung D600 je odličan mobitel.:thumbup: Nadam se da će Motorola baciti na tržište konačno neki pravi model sa dobrim mogućnostima i prihvatljivoj cijeni ali dobro to je za neku drugu temu.
toliko filozofije da bi se na kraju prešlo na drugog proizvođača.... ;D
loše te preporuke, nešto.
sad zaboravi silne moddinge moguće na Motoroli, a kojih nema na Samsungu.
vratit ćeš se ti
:closed: