javascript:mediaViewerPopUp(5);
Printable View
javascript:mediaViewerPopUp(5);
neznam, nes sam zajebo s ovim gore. uglavnom htjeo sam stavit screenshot, al odite na http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/
tam imate dosta toga
ma ja ako sutra dobijem igru uploadam miljun screenshoteva :)
DOBIO SAM IGRE UPRAVO I nemogu nigdje na netu nac cd code za need4speed POMOČ HITNO!
nastavljam sa problemima, naime pro evolution soccer 3 me zayebava, kad stavim na največu rezoluciju, igra je usporena, kao da je slowmotion. što nikako nebi smjelo bit jer imam mrcinu od kompa
e ISS je tak sugav..kaj je u tom tak dobro..ova verzija za komp je na rangu poboljsane fife 98(u grafici i pokretima)
daj nemoj kritizirat nego pomozi prijatelju u nevolji!
još nisam našo cd key za underground
problemi dalje... nabavio sam i midnight club 2, i prilikom instalacije sa drugog cd-a zapne, odn dođe poruka da nešto fali pa ja ču popyzdit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
to ti valjda cede nije dobro sprzen
evo usliko sam grešku i uploadao je možda možete pomoč
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd.JPG
tak je meni nekad zajebavao neispravni cede, al brijem da te hebu windowsi....kad si ih zadnji put usnimio?
nebi smjeli bit windowsi, prije 2 mjeseca sam ih dizao zadnji put, imam i nortona i čisti su. onda je valjda cd kriv. ode 30kn
evo igram underground par minuta, i več sam zaglavio, na onoj utrci gdje voziš ravno nikako nemogu biti prvi...
pobijedit ćeš jedino ako barem 3 puta napraviš perfect shift!
dobro si reko! sad sam več dost daleko stigo...
igram sa golfom.
@killa nemoj da ti kazaljka dojde do cvenog....btw moras mjenjati brzine (a i y) ........ nakn nekoliko utrka moces i NOS koristiti..
i do koje staze ste došli?
ja igram underground tek jedan dan, i več mi je dosadilo...
ma vračam se ja na nhl i fifu, to nikad ne dosadi
zaglavio sam na undergroundu.
na easy je postalo jako teško i nikakk nemrem bit prvi.... to me ubijaaaa
negde oko 90-te...pa sam popizdio i sad koristim sifre(npr.always prvi, beskonacno nosa,para,itd.)= Citat =:
Poslao: dj_velja
i do koje staze ste došli?
-trainer 9 -njega skinite pa ste mirni:D-
kaj ima to?????
JUPIIIIIII!
presao sam underground u 3 dana;)
je..... i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.
ne nego onda ides iz pocetka
ali uz šifre misliš ne?
daj ajde, pa ja sam se 3. dan još čudio i razgledavao igru...
svako malo naletim na nekoga tko kaže da je prešao igru tak brzo 3-7 dana, pa šta vi ljudi sjedite doma od jutra do mraka i samo igrate? pa trebaš bit udaren u bulju
igru sam dobio prosli cetvrtak, a u subotu navecer prije nego sta sam isao van sam odvozio 112 stazu - bez sifri!