Tvornicke filmice ne mozes obrisati. Believe me, I tried :-)
Printable View
Tvornicke filmice ne mozes obrisati. Believe me, I tried :-)
Totalno nepotreban Intro 6280.3gp koji je velik cijeli Mb. NIje ni čudo što mob ima tako malo memorije. Pobrisao sam već pola nepotrebnih tema i ostalog tako da sam neku memo telefona uspostavio!
Spojio sam sve bez greške i obrisao sve što mi ne treba! Jedino me brine klizno kućište. Osjetim lagani prostor ispod gornjeg dijela!
Ma to ti je tako na 99% posto 6280_ki... I meni se klimalo... kad je bio zatvoren, kad je otvoren, dosta je stabilan...= Citat =:
Izvorno postao Sator
Ali ja sam se na to bio jako brzo navikao tako da mi kasnije nije smetalo... :spin:
Ali mislim da bez obzira na taj luft, da je kvalitetno napravljen mob...
i meni se malo klima al svi kažu da je tako na svih 6280-icama pa sam se sad naviknuo. a ja nemem problema sa spajanjem sa kompom. spajam se sa original kablom koji se dobije u paketu.
nista neuobicajeno.vecina samsung kliznih modela se isto vremenom rasklima(d500,d600).
Nisam do sada imao klizno mob pa me zanima. Inače sve najbolje o ovom telefonu. Po meni jedina mana je malo memorije u samom telefonu!
Da, je malo interne memorije, ali su zato miniSD memo kartice dosta jeftine... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sator
Je, ali bi bilo bolje da ima više radne memorije, već mi se dogodilo da izbaci poruku tipa "not enough memory" kada radim sa nekim third party programima :-/= Citat =:
Izvorno postao Ico
No dobro, što je tu je :)
Mob je stvarno ok kada se naviknete na njega.
A da, interne memorije nikad dosta... ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao observer
Ali zato kad prebacuješ preko BT_a neke podatke koji su veći od 6MB sprema drito na memo karticu... :spin: Što je pohvalno...
Ma ne mislim na memoriju kao "storage space" već kao radnu memoriju (RAM), za izvođenje aplikacija.
Ljudi da ovo podijelim s vama! Čitao sam postove i pade mi na pamet da probam druge kartice staviti u Nokiu(:wstupid: ) i gle vraga radi na Tele 2 i na T-mobile a ja ga nosio u Unlock centar, dobro da se nisam osramotio!;D
Interna memorija je totalno nebitna za 3rd party Java aplikacije. Drugi je slučaj sa recimo SE ili Motorolinim mobitelima koji imaju Javu integriranu u sam OS i mogu izvoditi različite trikove kao što je minimiziranje i slično, ali kod većine drugih mobitela je nebitno koliko mobitel ima memorije jer Java aplikacije to neće moći iskoristiti. Jedini je problem ako nema dovoljno prostora u memoriji za Java heap space, u tom slučaju mobitel radi probleme sa memorijom. A sve ostalo su isključivo greške u aplikaciji ili implementaciji Java podsustava i potpuno su nebitne sa raspoloživom internom memorijom uređaja.
Kako da obrišem screen slike Vodafona kod paljenja i gašenja mobitela? Gdje se to nalazi?