instaliraj si http://www.fjsoft.at/, pa probaj s tim. sorry, sad sam vidio da si probo. imaš nekaj za sve poskidat pa ponovo instalirat? nekakav aninstaler da počisti baš sve.
Printable View
instaliraj si http://www.fjsoft.at/, pa probaj s tim. sorry, sad sam vidio da si probo. imaš nekaj za sve poskidat pa ponovo instalirat? nekakav aninstaler da počisti baš sve.
Nemam ništa...trebao bi sve te drivere od moba obrisati a neznam kako i gdje se to nalazi..
Ja sam priključio mob preko USB kabla i on je sam detektirao koji su mu driveri potrebni i uzimao ih sa cd...tako je i sada bilo no File transfer ne prepoznaje nego samo j..... Phone mode koji mi uopće ne treba..:angry:
pa na My Phone Explorer se i spajas preko Phone mode
Da na njemu se spajam i na taj način ....točno :) I to je sve u redu, sve radi i program je savršen...
No dali se mogu prebaciti slike iz moba i u Phone modu naćinu rada?
Jer otvori mi se mapa sa slikama no nisam probao kopirati...prije ću radije pitati da nešto ne zaj.... :hrv:
da, izaberes slike koje hoces, desni klik i mislim da ima "save to..."
isprobano...odaberem slike i kliknem na "Snimi u" i evo slike su na PC..kao i ostalo... budući da je ovaj program savršen njega ću i dalje koristiti...ne treba meni nikakav file transfer mode kad i preko phone moda mogu sve kopirati iz moba i sve mogu kopirati u mob...totalno savršeno :jump: :hrv:
Ma ovaj PC Suite opće nisam uspio skužiti...a kak tek izgleda onaj programčić za prebacivanje pjesama u njemu...stvarno koma :thumbdown :thumbdown
Ali My Phone Explorer je legenda...po izgledu, funkcionalnosti i jednostavnosti..preporučam ga svakom ko ga još nema :hrv:
za prebacivanje K800i -> PC i obratno je ipak najbolji card reader ali to vrijedi (naravno) samo ako imate M2 a prema gore pročitanom sumnjam............
Evo, sad sam sve procitao...
I sada, ja inace prebacujem preko bluetootha stvari sa K800i i na njega.
Ali to mi je nekako presporo, sada jos kad kupim M2 cu puno slati pa mi je sporo. I, koji da program koristim da ja mogu prebacivati preko USB-a slike, zvukove, igre i bilo sta, a da je bez problema?
Mene je poceo zahebavati komp i spajanje sa USB-om prije par mjeseci i dalje imam taj problem, svaki put kad hocu izvaditi kabel iz kompa, zbrejka se i mora se resetirati....
Izvadim SIM karticu iz moba, vratim bateriju i spojim ga preko kabela te drag and drop stvari u telefon/karticu....
najjednostavnije je card-reader a i najbrže je..................
ne treba nikakav SW, a programe ili igrice poslije na samom mobu instalirate, oko 500MB mp3-ica prebaci za minut-dva, a koliko vam treba za to preko usb-a ili bt-a?
Hvala na pomoci!!
Evo, ja sam sad skinuo MyPhoneExplorer. Cini mi se dobar program. Ali nesto ne kuzim. Ja sam spojio mob sa usbom. I sad mi na mobu pise prijenos podataka, modemski rad i ispis. Sto da pritisnem i kako da idem dalje.
ides na modemski rad i onda se spoji sa MPE. stisnes F1 mislim da se spoji. lijevo imas izbornik i dalje valjda znas
Hvala. Malo mi je bilo cudno to modemski rad....
ako oćeš koristit myphonexxplorer triba ti phone mod(modemski rad), file transfer ti je samo ako ga oćeš koristit ko USB disk
Da ne otvaram novi post pa ću napisati ovdje.
Naime imam Vistu na laptopu i nikako ne mogu povezati mob (k800i) sa kompom. Mogu ga povezati na način da dobijem mob kao izmjenjivi disk te da na njega kopiram datoteke no opcija sinkronizacije mi nikako ne radi. Trebam prevaciti nekako imenik s drugog moba na k800 pa ne vidim način kako da to napravim.
SE PC Suite ponekad ima problema. :(
Probaj MyPhoneExplorer.
U MPE bez problema editiras kontakte, ali ne znam u kojem su formatu kontakti sa D600 ni moze li ih MPE importati. :dunno:
MPE je originalno radjen za SE, ne znam kako radi sa ostalim mobovima/formatima.