Dodatni komentar i provjera datih informacija!
Danas sam bio kod prijatelja u posjeti u KB Osijek, odjel abdominalne kirurgije i pogodite da sam naravno bio sukladno vec afirmirajnoj "iznimnoj" kvaliteti T-mobile GSM mreze u gradu na Dravi signala je bilo nista ili vrlo malo! Situacija je bila sve gora sto se islo dalje na odjel kirugije a najgora je bila na odjelnim kirurskim ambulantama koje su smjestene u prizemlju istog odjela KB Osijek! Nevjerovatno je da HT ne vidi korist u rjesavanju tih problema, ipak KB Osijek, Tvrda, centar grada tj. da budem precizan robna kuca Super, Na-Ma, te zgrada bivse opcine u Zupanijskoj te suteren HNK u Osijeku samo dokazuju krajnju neozbiljnost i nezainteresiranost HT za Slavonski kraj.
Odgovor na vase komentare
Nazalost ne radim ni za jednu GSM mrezu a zbog ugovora s kojim sam vezan s tvrtkom t-mobile ne mogu da mijenjam mrezu, sto bi definitivno ucinio. Sto se tice komentara da je normalno da u nekim zatvorenim prostorima nema signala, sukladno onim podacima koje operater u vlasnistvu HT-a daje govore da je za podrucje cijele Slavonije pokrivenost 100% i to unutrasnjih kako i vanjskih prostora a iz mnogobrojnih je primjera vidljivo da nije tako. Baranja ima barem 15-ak lokacija nepokrivenih signalom kvalitete koju HT garantira. Primjeri: Darada, vanjska pok. OK unutarnja "0", Mece, vanjska "kako tako", Batina, sve "0", Kopacki rit, sve "0", Tikves, isto. Okolica Osijeka, Nemetin, katastrofa, Saravas, nekako, Aljmas, nula, Borovo selo, nula, Koritna, nula, Centar Vukovara, nula, Vera, nula, Sodolovci itd....