Pa amis ima flat za 91kn, ako zanemariš 61kn za telefonsku pretplatu koju tak i tak moraš plaćat, ako si mislio na trenutno tebi dostupne onda si u pravu.= Citat =:
Izvorno postao Šile
Printable View
Pa amis ima flat za 91kn, ako zanemariš 61kn za telefonsku pretplatu koju tak i tak moraš plaćat, ako si mislio na trenutno tebi dostupne onda si u pravu.= Citat =:
Izvorno postao Šile
Samo malo kaj nije ovo za 152kn ako se uzme dual paket brzina samo 128kbps....ovaj flat od 1mb je malo skuplji :-/
Ne, za 152 kn dobiješ 1Mbit/256kbit flat sa telefonom...Čitaj u dnu ekrana brzine...2 Mbit je 203 kune itd...Ne znam, ali ja si uzimam 2 megabita :)
BTW, danas dobio mail iz Amisa, kažu da će se širiti na istočniji dio grada (čitaj: Sesvetski Kraljevec) u prvom kvartalu sljedeće godine :)
Da vidim da pise ali nesto mi je to cudno pogledaj pod taj paket za 152kn to je znaci amis flat 128 i pise citiram : "u paketu je brzina downloada/uploada ograničena na 128 kbps"
cemu onda to pise?
TO JE CIJENA AKO IMAŠ TELEFON KOD T-COMA, kolko treba nekima da vide razliku...= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Mislis a zasto onda pise za taj paket : paket je moguće naručiti samo u kompletu s telefonijom (Amis Dual)?
Gle i po meni se cini da je onak sve za 152kn ali samo gledam da nebi bila neka muljaza :chef:
Ali nista mi nit ne znaci jer mi kaze da nije dostupno a u centru sam :-/
ne kužim ova ulica do mene to može imat a ja ne, šta mislite koliko će im trebat da prošire za još 20m?
Amis dual nije amis dva u jednom. Amis dual mogu imati svi koji prijeđu na amis (a plaćaju pretplatu na brzinu i telefon t-comu), a dva u jednom se može uzeti samo u zg-u za sad i ne plaćaš ništa t-comu.= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
A kolko če im trebat da stignu do mene u KA;D= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
Dok oni dođu sa tom ponudom u KA već će i t-com ponuditi neku alternativu sigurno.Bilo kako bilo ja bih ipak rađe prešao na Amis je ovaj ADSL mi samo probleme zadaje u zadnje vrijeme
Ne zna se. Najbolje da pošalješ mail na info(at)amis.hr pa će ti reći kad...Što se tiče pokrivenosti ulica, još uvijek se T-Com "bori" i borit će se da ne može Amis ući u sve centrale, pa će biti ovako glupih rupa u pokrivenosti.
Prvo, neće ti ništa reći, jer ni ne mogu znati, pogotovo oni u Službi za korisnike, a drugo, to nisu rupe u pokrivenosti, već upravo obrnuto: oni pokrivaju rupe... Zanemarivo male...= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Pa eto...meni su rekli, pa prenosim pozitivna iskustva s njima :rolleyes:
Naravno da ih pokrivaju, samo kažem da u ovom trenutku imaju rupe i da će neko vrijeme tako ostati.
Zagrebačka županija moš mislit:rolleyes: Ako Špansko nije u Zagrebu :rolleyes: uglavnom ni na Trešnjevci nema amisa ima ga koliko ja znam sam na području maksimira i okolice:-/= Citat =:
Izvorno postao andrija
Nadam se da ce oni pozurit s tim sirenjem jer bi sam da im pomognem strgat t-scum presao na njih;D
I da evo malo glasina:poslije nove godine t-scumov paket sa 5gb prometa postaje flat to jest imamo flat za 150kn.Sad dal je to istina il ne vidjet cemo jo se nezna:evil:
popis koji si naveo ne odnosi se na amis "dva u jednom"= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Koje adsl modeme/rutere nude u amisu kad uzimaš njihov dual?
nazoves njihov besplatni broj 0800 5010 i dobijes info iz prve ruke!!= Citat =:
Izvorno postao TheLion
zicani 1 kn, wlan 99kn, marke ne znam. ugovor na 18 mjeseci.= Citat =:
Izvorno postao TheLion
ja pito i jedino što znaju da imaju Thomson uređaje ali više od toga nezna
Pa ako je netko uzeo Wlan ja ga molim da mi kaže da li njegov modem uz bežićno ima ethernet switch na žićano spajanje s kompom
vjerovatno je onda isti kao iskonov THOMSON SpeedTouch 780(WL)(i)= Citat =:
Izvorno postao TheLion
jesu poceli spajati korisnike????
i da li itko zna kakvi su?
sad im je stigla konkurencija...VM-mreze...jeftiniji su,a i pokrivat ce veci dio HR,barem tako kazu...i to sve ono gdje je dosao i T-com!!!
pa zbogom svabe...zao mi samo sto cu im morati davati 79 kn za brzinu :(
ljudi... dajte malo mislite.= Citat =:
Izvorno postao raky_b
pa naravno da ce pokrivat sve gdje je i t-com zatop sto ide preko t-comove infrastrukture.
a s to se cijena tice, pojefinili jos nisu, a to ce se desit istovremeno kad i t-com pojeftini. dakle iste cijene za sve.
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
procitaj malo bolje....ne kazem da svabe nece pojeftiniti...ali pazi dobro:
VM vec JE pojeftinio!!!!
i ako sad predjete na njih,nemorate placati do kraja mjeseca nista!!!!
tek od 1.1.2007 se racuna!
jedina mana im je dostupnost(kao i svima drugima)...ali upravo zato koriste t-comovu infrastrukturu(tj. samo lokalnu petlju...jer imaju svoju optiku provucenu...zombix kaze da je ustvari metronetova,ali uglavnom nije t-comova).
a sad razmisli koliko ce tebati amisu ili optimi,H1 i ostalima da provuku svuda gdje svabe imaju(tj gdje smo mi vec platili provlacenj)...koliko para za to treba...a treba placati i odrzavanje,sto jos poskupljuje provlacenje novih kablova...ko ce im to platititi,ti?
jednostavnije i jeftinije je ovako...tj.ako svabe dopuste.
I kakva su iskustva vi koji ste uzeli?
Nisu još nikog spojili,mislim.
ja sam se prijavio još u polovini 12. mjeseca dobio ugovor 23.12 i odma ga ispunio i poslo, do danas još ništa od amisa. rekli su krajem 1. mjeseca!