nema kalendar?!to me jako smeta, kad ubacuju neke nove funkcije,a one stare standardne izbacuju!bez veze.i kako to misliš da se imenik ne može editirati?
Printable View
nema kalendar?!to me jako smeta, kad ubacuju neke nove funkcije,a one stare standardne izbacuju!bez veze.i kako to misliš da se imenik ne može editirati?
a na SE-ovim stranicama piše da ima kalendar.jesi ti to dobro vidio?
Nema infru, plavi zub....losa grafika. Srednja zalost!
koliko para toliko muzike!
a dragi rako,što si očekivao za 891,00 kunu?da ti još i leđa masira?
meni t230 možda čak i ljepši od t610, ali jedno je sigurno, to da sam odusto od t230
lol - baš tako - za 800 kn ovaj telefon daje puuno toga.= Citat =:
Poslao: gIK
a dragi rako,što si očekivao za 891,00 kunu?da ti još i leđa masira?
Imao sam u ruci T 230 i dobro izgleda samo odvratno smrdi na plastični jeftilen. Napokon da je (nakon odurnih i odvratnih T200, 300, 310 i 600) SE izbacio mobitel pristojnog izgleda. Kalendar nisam uspio naći, a ni u uputama ne piše da ga ima
Na zalost to i mene smeta. Nije mi nikako jasno zašto napr T300 i 310 nemaju kalendar i organizator, a napr. T 65 ga ima (mislim da su u istoj klasi). Isto tako ako mogu urediti imenik na starima T20 i A2628 s PC pomoću Ericsson communication suite, zašto to ne mogu na T 300?????= Citat =:
Poslao: gIK
t300 i t310 s novim verzijama softa imaju kalendar
Zvao sam eletromagic i oni nemaju pojma o novoj verziji softwarea. Citali su kaj pise na SE club stranicama, ali do njih nije stigao novi software, a vjerojatno niti nece, te ova koju ja sad imam je posljednja. Ak mogu staviti novi software, reci molim Te gdje to mogu instalirati= Citat =:
Poslao: whiteboy
t300 i t310 s novim verzijama softa imaju kalendar