http://www.smily.at/smily/smily1165.gif
Printable View
= Citat =:
Poslao: mala
ovako,ja se duboko ispricavam zbog svega...malo si preburno reagirala na sve..pocevsi od onog mog posta KAJ JE DEA ZIVCANA ILI LJUBOMORNA????
kao prvo to je zajebancija,kao sve ostalo,ne zelim se svadat je to fakat nema smisla jer oboje ispadamo glupe i djetinjaste...:rolleyes: obje smo jednako krive,ti si meni digla tlak,a ocito i ja tebi... pa kad se vec ti nisi sjetila ispricat onda cu se ja tebi... OPROSTI.:)
Svaka cast! :)
joj dobro dosta pohvala za malu! gdje su pohvale za mene???
samo skupljam i pamtim.....:rolleyes:
ajd svaka cast i tebi :lol:
mala-andrea 5:5 , neriješeno
vlatka pokos-mirna berend = ?:?
ja sam u svakom slučaju mirna.
jeste vidjeli kako je mirna spustila rugobi i retardusu kataleniću ?
ma treba je zakon!
tomo tomo, znači ipak držiš stranu od male ha?
mislim da ništa od mog vikanja po ulici bez ičega na sebi.....
sezam: hvala. ali neću ovaj lol smajlić nego isti kao ona.:rolleyes:
Evo ti smajl :)
faja...evo tebi :kiss:
e ipak je zamijećeno.... kako ga je Mirna oprala e na tome svaka joj čast, mali se nakon tog više nije pokazao na kamerama haha
on izgleda kao nedoraslo pile u inkubatoru sa žuticom
žena ga je famozno oprala, eto za one koji nisu vidjeli:
Kreten: Čuo sam da volite mlađe, što da ja napravim da vas izvedem na neku večericu? (bere tuđe fore, vrlo otrcano)
Mirna: Nisi moj tip, eventualno da si visok, crn, zgodan pametan i šarmantan. Možda ako se ponovno rodiš kao takav inače ništa. U nekom drugom životu
Nije baš citat jer se više ne sjećam detalja ali cca je tak teklo
mali se poslije sakrio i plakao ;)
ma mali je imao priliku i odustati na vrijeme, kad mu je rekla da nije njezin tip, ali on je navaljivao pa mu je tek onda sve ovo strusila... hahahah ;D
....Mirna bi bila sretna da ju i mali oče pokefat....uostalom ko zna kaj je bilo u backstage-u.
hahaahaa LOL tomo u r baddddddd
malo je ona ostarila.....nije vise kaj je bila ;)
ali svejedno mu je super strusila... ne vjerujem da joj je taj zutanjak jedini potencijalni mladac ... moze ona i bolje..... (iako se malo ocufala) ali godine nikog ne stede...
sam bi mozda ipak mogla malo pospremit grudi u nesto....lol razbacala ih je pred kamere ono nis ne vidis nego njene grudi lol
ma kakve grudi, to se zove 'sise'! ;) nećem valjda na finjaka o sisama... :)
@tomo: Nije Mirna bog-zna-kaj ali mislim da domar Mobila ne bi imao ništa protiv... ;)
tko nije vidio.. ima na www.index.hr uz vijest o tome i video zapis pa si pogledajte... nije bed parsto kila videa za to vidit uživo (ili barem u reprizi, jednako je smiješno)....
a ko kataleniću kriv kad ide izazivat tam di mu nije mjesto, možda mirna i voli mlađe dečke al ne šmokljane poput njega ;D
daj reci di tocno , nemogu naci
@wb....pa nebi,al pod uvjetom da stalno nešto priča....dobar mi je njezin hrapav glas.
ma samo nek mjauče ko tigrica tim hrapavim glasom... ;D
...kaj tvoje mjauču...(Enlarge.y.P.):)
hahahaha! RIČU tomo, one RIČU!
...riču se sa nogama od smjeha:)....
opet hahahaha! ritnut ću ja tebe u rit! :beer:
to su već izjave ljubavi....:beer:
= Citat =:
Poslao: Bubbles
Btw mala ima 8310, zato joj se mora oprostiti ;)
nemoj mi samo mobitele spominjat jer su mi ukrali 7250i.. :( sad za bozic MOOOŽDA DOBIM SAMSUNG SGH E 700,al MOZDA..
aucccccccch ukrali ti 7250i....e to boli..to je moj nesudjeni mob..bio mi je preskup... ja htjela ljubicasti presladak je