:mad: :mad:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
jebote 0:18 je.. mrak.. ja jedini budan.. i ovo pogledam.. :mad:
Jesam se sasro...
Printable View
:mad: :mad:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
jebote 0:18 je.. mrak.. ja jedini budan.. i ovo pogledam.. :mad:
Jesam se sasro...
A jel me pošteno steplo,skoro mi je jogurt opal i razlil se po tipkovnici.:jehon:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Strašno...:bunny:
Sta se tice same snimke, ko zna jel autenticna il ne, tesko je rec...ali ni ja ne vjerujem da smo sami. I zanimljivo je to pitanje: zasto bas tanjur? Netko ga je morao vidjet da se ljudima kolektivno ugradi u svijest da su tanjuri u pitanju. Imamo bujnu mastu, pretpostavljam da bi vjerojatno svatko imao svoju viziju, ali ne, bas svi si zamisljamo tanjur...ne vjerujem da je to bez razloga...
nije ni meni bilo svejedno= Citat =:
Izvorno postao prof.Immortalis
ja sam bio toliko zamišljen i razmišljo o tome kako kenjaju da su snimili UFO, tako da se nisam baš prepo... a bilo je već sličnih fora... :thumbup:
imaš ti pravo možda voze nove lonce ili možda tave;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Peky
Koliko sam ja upoznat, izvanzemaljci bi stvarno trebali postojati. To su bića koja su na "višem" nivou svijesti, razmišljanja, razvoja, života općenito.
Ne bih se začudio da su upravo oni - Bog, u kojega vjeruje većina Zemljana.
Zašto baš tanjur? A valjda njihova "tehnika" ne napreduje svakih mjesec dana kao kod nas. Oni su nešto zmislili, ta letjelica zadovoljava njihove uvjete. Ne mora značiti da mi imamo bujnu maštu.
Možda imaju samo takav oblik "letjelice".
Pa nije samo tanjur ono sto ljudi snimaju.,recimo ima i oblika cigarete,ili tako nesto izduzeno i jos mnogo raznih oblika,ali tanjur je ipak najzastupljeniji na svim snimkama.,Nesto leti tamo gore,to je sigurno.,a sve i da znaju vlasti to nece objaviti jer su se najvece svjetske sile nakon drugog svjetskog rata slozile da se sa necime takvim ne izlazi u javnost jer bi to stvorilo preveliku paniku gledajuci globalno.,mislim da se toga i danas drze:evil: :comp:
onaj youtube video je cista montaza. jos da malo zaplase ljude iskljucili su kameru ko da su ih vanzemaljci ''strefili'' inace, zasto je snimka crnobijela a pise mart 2001? i kako se odjednom pojavi boja? inace da se desilo ovo sto mislim da je, da su vanzemaljci uocili snimatelje, ne bi bili zivi a snimka ne bi dospjela na youtube, na kojem ima puno saljivih klipova. a ovaj drugi... kakav je to japanski klip na kome su amerikanci. usput, citao sam da NASA stvarno cuva ostatke unistenog svemirskog vozila.
edit: video pokazuje da su i nasi preci vjerovali da postoje vanzemaljci:
http://www.youtube.com/watch?v=cz4cUSn2bNE ali ne vjerujem da je to istina.
Naravno da su naši preci, pa i čitave velike civilizacije (pogotovo Staroga vijeka-Egipat, Maye, Inke...).
Brijem da su stari Egipćani imali dosta bliskih kontakata s izvanzemaljcima (recimo piramide u Gizi su kopija zviježđa Orion).
Sjetite se Biblije-Mojsije prima 10 Zapovijedi na Sinaju, na gori, gdje ga nitko ne vidi.
Što bi samo bilo kad bi se dokazalo da je Bog, u biti (sad će zvučati malo ružno, ali...)-Izvanzemaljac? Da je čitavo kršćanstvo, sve druge religije, bazirano na vjerovanju u Izvanzemljane, samo tijekom godina (tisućljeća) smo Boga pretvorili u nešto skroz duhovno i "nevidljivo"?
A sto kazete na ovaj scenarij?Jednom davno prolazili neki mali zeleni ovim krajem i bilo im dosadno pa ajde da se malo zabave.,I vide planet pust i prazan,samo voda i kamenje.,I bace u vodu malo svojih bakterija i odu dalje.,Kad ono vratise se jednog dana i imaju sto vidjeti.,Cijeli zabavni park se stvorio,nema sto nema;D i tako oni sad tu dolaze i dovode svoje klince, kao mi svoje u zooloski vrt;D ;D ;D ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao Compov
S ovime me se potpuno ne slažem. Ništa nije slučajno. Vjerovatno su stare civilizacije vidjele leteći tanjur. To se s vremena na vrijeme prenosilo sa koljena na koljeno. Nema razloga da bi čovjek takvo što izmislio zašto nije npr raketa ili šalica. Čitao sam negdje da je "tanjur" najpogodniji za let jer lagano reže zrak i te brije.
Pogledajte
http://www.youtube.com/watch?v=cz4cUSn2bNE
Vjerujete???
Ali još jednom se vraćam na ono prvo!
Ništa nije slučajno:coolmad:
naravno da postoji zivot u svemiru.kad shvatimo da je nasa galaksija samo zrnce pijeska na nepreglednoj plazi,tada se moze lako prokuziti da je svemir nevjerojatno veliko prostranstvo koje vjerojatno vrvi od zivota.
Uskoro dolaze, svi u šume....tamo nas neće vidjeti. :crazy:
EDIT: samo ne među mine!
Ja si kontam da postoje elijeni....
A imam neku teoriju... zašto se nikad nisu javno pojavili...
Ja si kontam da bi oni kao razvijena bića imali veći spektar zvuka i vida...
Pa zamislite sebe da stojite u tokyu...
Koliko je to zraka na ulici recimo....
Radio zrake, TV zrake, wifi zrake, bluetooth radio...
Zamislite samo koliki je to spektar frekvencija...
Možda njih izluđuje ta masovna elektronika... možda im to smeta...
Da čujete na 1000 glasavo u sebi i vama bi smetalo..
Eto tak ja doživljavam zašt oni ne dolaze po gradovim javno nego se eventualno pojave po poljima
moram priznati veoma mudro :)= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ovo šta cu sad stavit je samo za iznad 16godina
area51
veoma su strašne
Svidja mi se tvoja teorija, ovo je zanimljiva tema= Citat =:
Izvorno postao Moby
http://www.youtube.com/watch?v=IdpGgBCT2Qc
evo autopsija vanzemaljca
ovo ti je iz filma "alien autopsy" (lutka punjena svinjetinom :D dobar film btw:))= Citat =:
Izvorno postao John Frusciante
UUUU jbte!!!= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Usr´o sam se ;D ala me prepade! :-/
= Citat =:
Izvorno postao Compov
My thoughts exactly..
Ljudi pogledajte ovo, nema veze s NLO, ali pogledajte.
http://thierrylife.free.fr/download/...s_reversed.swf
Naštelajte si zvuk da dobro čujete.
aaa, znam to.
Davno sam vidio ;D
dobro poslusajte. :rolleyes: