također........= Citat =:
Izvorno postao robee
Printable View
također........= Citat =:
Izvorno postao robee
Evo tog punjača za azijsko tržište (sa nastavkom da se može koristiti u EU)= Citat =:
Izvorno postao mobman
http://img165.imageshack.us/img165/9...a000dr1.th.jpg
Slikano na brzinu bez blica, smanjena kvaliteta slike, i samo jedna lampa u sobi (na 15cm od punjača)....
A što se tiče povezivanja sa BT_om, meni isto radi najnormalnije... bez problema... :spin:
Uz puno razgovora čist je solidno da traje 2 dana
darskovsky & ićo hvala na slikama.:thumbup:
sad znam čeg se trebam pazit kad pecam nokie:spin:
a samo još jel možete napisat koju oznaku nose ti punjači....:)
Ma meni to nije neki nedostatak... mob radi najnormalnije sa tim punjacem...= Citat =:
Izvorno postao mobman
Oznaka na punjacu sto sam ti postao sliku je: AC-3X
A onaj bijeli dio na punjaču je travel-adapter da se može "uštekati" i u europi... :spin:
ma da nije sad neki nedostak....al ak već kupujem onda uvijek gledam da bolje kupujem;D ....thnx još jedamput:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Pozdrav svima!
Pitanje: koliko vam traje punjenje baterije? Ja koristim AC-3E punjač i moram reči da punjenje traje čak više od tri sata!!!
Ima li netko iskustva s CA-10 USB punjačem?
Koji se sve punjači mogu koristiti za punjenje tog telefona? (bez da je potreban adapter CA-44)
E ovako, meni ti s istim punjačem kao i kod tebe punjenje traje skoro četiri sata. I meni je to u početku bilo malo čudno ali sam se naviknuo. Što se tiče USB punjača, nemam nikakvih iskustava.
:hrv:
pozdrav, ja imam isto n6233 koji sam kupio u t-mobileu i pre zadovoljan sam brzinom punjenja, treba mu da se napuni do kraja cca 1-1.5 h