...malo mi ovo nije etično - jer ako nekom imaš nešto reći to mu i reci a ne na ovaj način...
Ovakve bi stvari najoštrije sankcionirao...
Printable View
...malo mi ovo nije etično - jer ako nekom imaš nešto reći to mu i reci a ne na ovaj način...
Ovakve bi stvari najoštrije sankcionirao...
te stvari i jesu zakonski kažnjive... Pogotovo ako neovlašteno koriste npr. VIP gateway server ili sl.
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu... ;), neka te ne muci savjest dmi!
daj mi mejl
pa to se ni ne radi zato kaj nekog ne voliš, nego zato kaj ga voliš i baš se želiš našaliti s njim... ;)
meni niš nije došlo
Ni meni nije ništ došlo....
Možda iskon šteka.....
Daj pošalji na stanko.vincek@vz.hinet.hr
Kaj je sigurno, je sigurno!!
Hvala!
ma nije on niti poslao ništa!
easy@net.hr
daj posaljite mi vise, netko, pliz
easy, ja sam ti poslao još jučer.
pogledaj mail!!
neka neko meni pošalje plizzzzzzzzzzzz
sorry decki, ja sam u frci sa vremenom dodjem na net samo na kratko budem vam sutra poslo!
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje... :(= Citat =:
Poslao: vrag
coma, ajd i meni posalji molim te...
to je samo za arhivu... ;), neka te ne muci savjest dmi!
e sorry dugo me nije bilo zbog posla daj neka mi netko pošalje na marijop@net.hr. Hvala svima
od kad sam otkazao mejl sa @zg.TEL.hr nije mi NITI JEDAN spam došao... preporodio sam se...= Citat =:
Poslao: dmi
...ma ne mući mene savjest nego mi je to u rangu sa spamom a to me totalno izluđuje... :(
...mogao si ga jednostavno zamjenit' (ili jesi)...
Otkad se mjenjalo ono hinet u htnet na toj mail adresi skoro i nemam prometa...
ma po defaultu su ti aktivne sve tri domene, a spam mi je skroz dolazio na ovu zg.tel.hr jer je valjda predugo u opticaju (valjda od 1995) a tad sam još bio klinac i davao sam mejl svakoj gluposti koja bi ga zatražila... sad sam ga deaktivirao (nema više mogućnosti ponovne aktivacije) i ostali su mi aktivni ovi s zg.hinet.hr i zg.htnet.hr... frednove sam obavjestio da više ne šalju na .tel domenu i to je to... stvarno sam sretan sad...
ko mladi majmun!
WB daj mejl
aha, pa da me pretplatiš na sva ona spam sranja ;) .. imaš jedan onako više javni na mojoj stranici o T68i u potpisu klikni na link i na dnu stranice ti je mejl... (uh što kompliciram, mogo sam ti ga jednostavno poslat ;))
došlo mi je...!
''Upozorenje : korištenje programa koje nije u skladu s licencom je kažnjivo,
prema tome ovo koristite na vlastitu odgovornost. Pošto je legalnost samog
SMS Avengera upitna jer koristi VIPov SMS gateway, pripazite s korištenjem
samog programa.'' :D haaaaaaaaaa
daj neka mi to cudo ipak neko posalje na jebakooo@yahoo.com
DA LI VAM RADI???
bu mi netko poslao daj te plizzzzzzzz ljudi. da isprobam.
mail je marijop@net.hr
Pliz ljudi bilo tko neka mi pošalje
pozdrav