I ja sam čula samo pohvale šta se voznih osobina tiče, al ipak morat ću to isprobati prije/ako ga budem uzimala. Uglavnom kada sam ga vidla "uživo" i sjela u njega jako mi se svidio i ugodno iznenadio.
Printable View
I ja sam čula samo pohvale šta se voznih osobina tiče, al ipak morat ću to isprobati prije/ako ga budem uzimala. Uglavnom kada sam ga vidla "uživo" i sjela u njega jako mi se svidio i ugodno iznenadio.
= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Swikija. Definitivno. Trajnost i kvaliteta, kao i izgled su skroz na strani japanca. Ali, de gustibus..
ma swifta uzmi, i to zutog, ta boja mu stoji do jaja.:thumbup: peugeot je skoro pa narodni auto u Hrvata... svaki drugi auto je 206:rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao danyx
206 je još bio i fora, 207 NIJE..
Heh i meni je žuti zapeo za oko, ali vele u salonu da se u toj boji više ne proizvodi :( Zašto? Neznam...= Citat =:
Izvorno postao danyx
Meni su oba automobila ok, jedina je mana sto Suzuki ima jako mali prtljaznik.Sto se tice onog kljuca ne pali se na daljinski, nego karticu ubacis u prostor za nju i na dugme upalis ili ugasis motor, iako misli da Suzuki ima kao neki kjuc na bravi koji je stalno u njoj.Da i Suzuki se radi u Madjarskoj.
uzmi swifta. bit ce ti pouzdaniji i bolji od 207.ziher.
swift, 207 je loš, 206_ica je bar bila ljepša
Uznmi peugeot 207 1.6/110 KS ...
Lijep, kvalitetan, brz i živahan a troši kikiriki... :thumbup:
Mali??? Baš obratno, jako me iznenadio prostor u prtljažniku, pogotovo jer se može maknuti samo jedan sic odostraga ili svi po želji, zavisi koliko osoba voziš, uglavnom ima dosta prostora. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Pogledaj u 207 koliki je prtljaznik.Zapravo ova dva auta uopce ne spadaju u istu klasu.Meni je Swift puno ljepsi jedino taj prtljaznik i nemogucnost dobivanja automatske klime:-/
Da, nema automatske klime uopće kao opcije u Swiftu, ali to mi niti nije toliko bitno, dobra je i ručna klima. :)
Kada jednom probas automatsku, tesko je preci na manualnu.
Da, to mi je i jedan frend rekao, al neznam baš koliko je to neophodno, bitno je da imaš klimu, ne? :rolleyes:
swift , u svakom slučaju. :thumbup: vjerujem da tradicionalno nećeš požalit.
a za potpuno zadovoljstvo, Honda Jazz.
Sad mi se 207 mota po glavi, jako je lijep, jao jao teške odluke...:rolleyes:
ma nije teska odluka..
de mi reci koji motor kupujes?
benzin ili diesel?
odmah se to da reci sto je bolje..
meni se cini najbolje opcija swift 1.3 diesel ili ako benzin onda 1.3, obavezno uzmi sa 5 vrata, a boja je najbolje plava dinamo ili siva :)
diesel motor trosi ko upaljac a jako je dobar, proglasen je najboljim malim motorom prije dvije godine..
swift ti se proizvodi u madjarskoj i po meni je dosta kvalitetniji od 207.
pogledaj sto se sve dogadaj 206icama, samo neki problemi.
dakle, ljepota je jedina stvar na strani 207ice, a od motora je najbolji izbor 1.6 diesel sa 110ks koji je razvijen u psa grupi i svi ga hvale. ima ga i u focusu u i volvu i u jos dosta njih..samo sislim da onda cijena ode u nebesa.
sve u svemu, swift i swift.. :thumbup:
207 mi se bas i ne svidja nesto,iz razloga sto preslikavaju dizajn velikih auta na male. 206 mi je ljepsi. moj tata ima 307 i onako... nisam ja bas neki ljubitelj pezoa. tvrda plastika... djeluje hladno. osjeca svaku rupu na cesti.
za suzuki vjerujem da je odlican ipak je japanac. no 207 mi djeluje veci.
Mislim kupiti benzinca, 1.3 ili 1.5 motor, ako ću uzimati Swifta onda onog sa full opremom i 92ili110ks, a ako ću 207 onda sport pack 1.4. motor.
onda
moj savjet je swift 1.3, uzmi svakako s 5 vrata jer je puno funkcionalniji :thumbup:
malo sam bacio oko na cijenu, to je oko 100 000 kn
usput, koliko km godisnje mislis praviti?
ako je vise od 10 000 onda uzmi diesel jer nije velika razlika u cijeni
a i kad imas diesel em sto je manja potrosnja, auto je elaticniji pa samim time i ugodniji za voziti.
evo jedan link pa baci oko :)
http://www.autogodine.hr/test/2005/0...ft_1_3_gc_a_c/
neces pogrijesiti s njim, a nema ih puno kao punta, corsi i 207 ica..
to je prednost jer si u neku ruku posebna :)
i dobro je poznato da je to jedan od trajnijih automobila iz nize klase..
premda trenutno punto daje najvise, ali kako kazu nit je fiat auto nit je talijan covjek :)
swift i meni platis cugu ako budes zadovoljna s njim :)
eto, sretno s kupnjom..
ao trebas jos koji savjet javi se na pm :thumbup:
Hehe ok, hvala mile na savjetima ;)
207 sport pack imas jos samo jedan na lageru ( na akciji mistral ), ako se ne varam i to je bijeli.Ja sam ga mislio uzeti ali mi nisu dovljno ponudili za moj stari auto:evil: pa sa odustaoi uzeo jedan drugi auto;D= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
Bila sam danas u Citroenu i vidjela C2 VTR 1.6i 16V, 110ks :licklips: :licklips: :licklips: i naravno zaljubila se odmah tako da mislim da ću ipak taj uzeti, stvarno izgleda jebeno...cijena mu je kao i Swift sa full opremom s tim da i ovaj ima full opremu, sensodrive mjenjač, 16'' felge, klimu, putno računalo, ma sve :)
http://www.vividcar.com/cgi-bin/WebO...age/fe945bb328http://img.bilguiden.com/Images/30/254628/ZZW550.jpg
bravo... glavno da se nije smijelo pricat o drugim autima... :rolleyes:
Lijep izbor...da sam mladji i ja bih ga izabrao, jos u ovoj crnoj boji:thumbup: