k800? :lmao:
n95-naravno :thumbup:
k800? :lmao:
n95-naravno :thumbup:
za mene Nokia N95
Neznam dvoumio sam se, ali najbolja je njoka 3310!!;D :notooth:
Mislim da je trenutno Nokia N95...
Vise ne postoji najbolji mob, ima nekoliko dobrih koji imaju svoje prednosti, no bas najbolji mobitel ne postoji.
Moji favoriti su HTC TyTN i P3600, Nokia N95.
HTC X7500 Advantage.
kakav k800 buraz...?n95 owna na debelo..:lol:
ovak ako se izostave HTC-i ...p990
Pisete gluposti ljudi. Mobiteli nisu dobri zbog specifikacija nego zbog milijun ostalih stvari poput prakticnosti koristenja i mogucnosti.
X7500 je odlican na papiru, no volio bi te vidjeti kako razgovaras na njemu i nosis ga u dzepu hlaca. GSM mogucnosti ima tek reda radi.
Koristio ga...čak jedno vrijeme bio prededent za kupnju...a šta da kažem...ako izuzmem onu boleštinu od htc-a(jako su mi dobri) šta ostaje???n95??w950???
Da sam imao priliku vidjet f700(i da ga naravno ima kod nas) vjerovatno bi njega stavio kao br.1
za p990 znam za bugove..ali..koji model ih danas nema?
Po meni P990i je na pragu izmedu mobitela i cigle koja puno kosta i svaku zadacu ne radi kako treba.
Gore sam napisao koji su najblizi mom idealu dobrog mobitela, no kad bi morao odabrati samo jednoga onda bi definitivno bio HTC TyTN.
n95,vrlo brzo ce doci na trziste i kod nas,a mislim da je najbolje objasnjenje zasto bas taj mob ovdje
link: http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
...n95...
mislim da je dobavljiv u HR, samo ne u trgovini:turn:
Najbolji kao best buy?
Najbolji kao najjace funkcije?
Najbolji kao najkvalitetniji?
Najbolji kao osobno najbolji?
:turn: :turn: :turn:
Mislim da je best buy k800, a ostalo je sve spremno za filozofske traktate :tomato:
Bilo koji SE
SE p990............
n95...
Ona bar opravdava paprenu cijenu za razliku od sirocco koji nit ima neke extra funkcije nit je napravljen od nekih extra skupih materijala pa da opravdava 9 soma kn.
taj sirocco nije nist posebno ,jaca je nokia n 73 koja je 3 puta jeftinija
Najbolji je svakako HTC TyTN, svi symbian se mogu sakriti pred WM sistemom, koristio sam symbian pa tako znam sto govorim, bolje nek i pobornici Nokije malo probaju WM za promjenu kako bi bili mjerodavni i dalje preuvelicavati symbian
...brišem offtopic i gluposti...
...vratite se na temu ili zatvaram thread...