a jel zna netko koliko ću to još morat čekat? gdje mogu to provjeravat s vremena na vrijeme da vidim kad će doć?
Printable View
a jel zna netko koliko ću to još morat čekat? gdje mogu to provjeravat s vremena na vrijeme da vidim kad će doć?
najbolje provjeravaj na http://forums.se-nse.net/= Citat =:
Izvorno postao goc1711
Sto se tice koristenja FAR MANAGERA, ja sam svoj w800 modirao od drivera kamere, displaya, tralala pa tako i zvuka....
Ubacivao sam razne drivere za zvuk izmedu ostalog i jedan gdje je zvuk bio povecan za negdje 40 % isto kao i bass, znaci da je zvuk na onom prvom krugu bio previse glasan, na polovici vise se nije moglo slusati od glasnoce, o basevima da ne govorim...
Posljedica toga je bilo da mi se mob smrzavao-resetirao svaki dan po par puta, tako da sam morao vratiti nekakav driver s optimalanim postavkama...
Poanta je da ne stavljate svakakve drivere u mob jer bi se mogao lako sje.... :thumbup:
Čini mi se da se dosta troši baterija.Kupio sam ga u vip paketu.Kako provjeriti koji soft ima i koji je seriski broj mobitela.Jel se to može preko tastature ili se mora spojit s kompom.Hvala
ovako provjeris firmware
= Citat =:
>*<<*<*
Where < and > represents pushing the joystick left and right respectively.
ovako piše R1CA021 Još piše inačica softvera kamere kamera 5.3
kakva je situacija sa ovim softom.Hvala
jel se tebi čuje kakvo krckanje iz zvučnika prije pokretanja melodije?
a gdje tamo? u kojem dijelu? kako se zove ta verzija?= Citat =:
Izvorno postao imatic
Nisam primjetio da nešta krcka.Baš ću to pratiti pa ću pisati.
Evo utvrdio sam da ništa ne krcka za sada.Ako bude nekih promjena pisati ću.Hvala
GDJE MOGU SKINUTI FAR MANAGER????????????????????????:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :spin: :spin: :spin: :licklips: :licklips:
imam ga skoro pola godine. zadovoljan sam. sa đojstikom nemam nikakvih problema. kupio sam ga u vipu. prije mjesec dana sam ubacio soft od w800 i vrlo sam zadovoljan sa njim. :spin: bolji mi je zvuk na vanjskom zvučniku i par sitnica
jel izašao novi far menager za moj moju verziju moba cid49= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
nije još! .
već ću posijedit, a mob me sve više i više živcira..;D
= Citat =:
Izvorno postao goc1711
kupi onda farbu za kosu!;D
Uključujem se u temu vezano za potrošnju baterije. Imam i ja neke zamjerke na SE k750i, ali što se baterije tiče - osobno smatram da mu je to jača strana. koristim karticu od 2gb - potrošnja ista, odnosno valjda neznatno veća, ali to se ne vidi. Veličina kartice definitivno malo utječe na potrošnju, a baterija je super. Govorim na osnovi iskustva od točno 8 mjeseci!
E da, kaj se mega i ostalih basova tiče - nisam nešto stručan, ali kad zasvira moj SE na vanjskh zvučnik, lagano crvenim - zvučnik je stvarno koma, naročito u usporedbi sa Motorolinim i Samsungovim
ljudi nemojte me zezat nego mi javite kad dolazi taj far menager :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
kad dode znat ces= Citat =:
Izvorno postao goc1711
sad vidio na forumu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=31697
da se može konačno flashirati cid49. jel to točno ili je netko malo zabrijao?
Procitaj taj thread do kraja i saznat ces.= Citat =:
Izvorno postao goc1711
pročitao i mislim da ću pričekat malo dok netko ne napravi, pa da vidim jel to radi ili ne.
rekao sam ranije da mi se čuje krc iz zvučnika prije nego kaj se čuje melodija i sad me zanima dal je bolje to popravit sa far menagerom ili stavit firmware od w800?
ja uopce i nemogu spojiti k750 na far manager
moze li mi netko objasniti kako
i sta je to k800 hacking ? moze li se kamera stvarno poboljsati i kako?
imam isto verziju FW-a R1CA021 i kamere 5.3. e kamera kada je totalni mrak prikazuje crvenkaste crte i to zivcira zatim ne mogu zumirati na navecoj rezi. i kada naglo izlazim iz izbornika zna i po 2-3 sek stajati elipsa iz glavnog menia. odnosno ikone iz glavno menia nestanu i ostane samo elipsa ta elipsa koja obiljezuje u koji podmeni ces uci. zatim zvuk mi se isto cini malo slabasan. i to mi se cini slabiji kada ga se pusta onako obicno nego iz playera. e da kupljen prije nekoliko tjedana u t-mobil-u.