ma drek je drukcije. Da se mene pita ja bi ljudima koji ostavljaju upaljen auto naplacivao kaznu nakon sto prijave kradju i naravno bez ikakve mogucnosti intervencije policije u vezi kradje.
Printable View
ma drek je drukcije. Da se mene pita ja bi ljudima koji ostavljaju upaljen auto naplacivao kaznu nakon sto prijave kradju i naravno bez ikakve mogucnosti intervencije policije u vezi kradje.
Ostavila ga je upaljenog ispred zgrade? Na nekoliko minuta? Oprosti, ali sama je to tražila... Zapravo, mislim da čim izlaziš iz auta da moraš isključiti motor i zaključati, ali nisam siguran... Tako nešto... Napraviti takvo nešto da ne bi trebala ponovo paliti motor je poprilično blesavo... :-/
Treba pokusati nekako preventivno djelovati :D, recimo neki Alarm...
Ja i cyberphere imamo Advanced Alarm system koji radi jakoo dobro :)
I da napomenem, imam auto koji nitko nece ukrasti :)
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
pa ja se slazem s tim da je sama kriva..meni je nje bilo zao ali sam joj nakon toga kada se vec smirila i skoro zaboravila,rekla da je sama kriva..nije si mislila da ce joj netko u roku 5 min. sto ode po stvari netko ukrasti auto..jos u kvartu di je svi znaju!! ali eto..desilo se..
ajmo sad ima li netko iskustva u kradji auta? jeste kad ukrali auto?
ja bi ukrao jedan mustang iz garaze jedne... koji je najbolji nacin?
eh najbolje bi bilo da nekako nabavim kljuc...
Znam ja jednog lika, on bi ti moga pomoći;D ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
http://www.zieh-fix.com/Shop/index.html?lang=en-us na ovoj stranci ces naci dosta potrebnog materijala;D
Kada ti otvori stranicu idi na New Tools
Pervan je svojedobno imao dobar savjet za sprečavanje krađe: izvadiš akumulator i nosaš ga sa sobom; ljudi misle torbica neka...
ili stvarno kupiš model koji se rijetko krade - najbolji je Papamobil, mislim da još nisu ukrali ni jednog (ako uopće postoji više primjeraka)