ja nean pravo glasa a iskreno hdz mi je isti ***** ka i sdp
Printable View
ja nean pravo glasa a iskreno hdz mi je isti ***** ka i sdp
zašto stavlja zvizdice na ***** jebi se i te šeme
ma ja sam već napiso da sad sve koji su glasali za HDZ treba kazniti. to se zove kratka pamet kad se ne sječaju kaj je bilo do prije 4-5 godina. pokrali su ljude, ali izgleda da raji nije dosta. Hrvati su mazohisti.
btw marijo jesu tebi dali listić za manjine ?
...stvar je u tome da ljudi koji znaju uključit' komp su i osvješteni...= Citat =:
Poslao: tomo
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeeemoogu vjerovat, pa ko je onda glaso za HDZ, sad svi šute il govore "nisam ja".
pa kak su onda pobjedili?
Ja se ježim toga što neka priglupa spodoba iz planine u biti odlučuje o mojoj sudbini a one u koje imam povjerenja nisu ni izašli na iste...
Na 101 je bila reklamica u stilu: "Izađite na izbore jer će svi majmuni izać'..."
da, a još su rekli : izađite na izbore, jer sva govna sama izlaze, tj. isplivaju na površinu...hehe
da i vidite da je tako bilo... govna su dobila svoje... za 4 godine ćemo pustit vodu ;D
...sad oni puštaju po nama...
ma jesu ali ja sam ustaša pa su mi rekli da mogu sa normalnim listićima glasati, pa sam glasao za HDZ. Šalim se nisam niti otišao na izbore jer sam radio.
ovo je bio odgovor na neredovo pitanje
Mene užasno živcira glasanje dijaspore. Šta ima meni neko iz kanade krojiti kako ću ja živjeti. Nije u redu
mene isto... no jebga, imala je dojucerasnja vlast prilike to promijeniti, no nisu... :(
tko ne placa porez u hrv. nema ni da odlucuje o icemu...
...onda ni šverceri nemreju glasat'...
Ja bi sad uveo prisilni rad i obvezno priznanje 'ko je za koga glasao pa da vidim tko je frajer... ;)
Jeste vidjeli kako se dolar srozao kad su objavljeni rezultati izbora u Hrvackoj?
Vezano za porez i glasanje i dijasporu, da nisu zbog nečeg izuzetno važni sigurno nebi glasali, ili je zbog love ili uglavnom zato što svi oni govore poneki strani jezik. BTW gog kakva ti je porezna kartica?
...kažete za HDZ da je krao,a šta je onda SDP radio...veliko NIIIIIIIIIŠTAAAAAAAAAAAAA,još je više krao,lagao,itd,itd...da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske...a sad recite šta hoćete...
@Eminem :thumbup: o tome zbora nema.
pametno nema sta (mos mislit)
lol daklem da hdza nije bilo ne bi bilo hrvatske...nekak cisto sumnjam....... kad je hr nastajala i postajala nije bilo hdza, dok je bila pod austrougarskom opet isto....a temelje za stvaranje samostalne hrvatske drzave by the way polozio je netko drugi a ne hdz, ujedno hrvatsku su u ono vrijeme obranili ljudi koji su išli u rat i poginuli u to ime.....
nije hdz najveći zlotvor, niti sdp super super, ali izmedju dva zla biram ono koje je po mojem mišljenju manje.
SDP je imao mnoge propuste i ne znam što im bi da nekaj nisu napravili, ako ništa promijenili izborni zakon koji im uooće nije išao na ruku ??!!
no da hr ne bi bilo bez hdza je po meni netočno...haugh
nama ljudi moji treba nova stranka..... mogli bi uvesti nekakve političke, pravne i ekonomske eksperte koji bi osnovali novu stranku, europski, demokratski i liberalno orjentirano koja bi efikasno vodila politiku, gospodarstvo i po mogućnosti da su svi bogati te da su im svi u obitelji bogati i izvan politike pa da nemaju potrebe namještati svoje zene i sinove u politiku, upravne odbore etc...
kaj mislite o toj ideji ;)
pod uvesti mislim kupiti iz inozemstva..jos bi malo povecali ino dug ali hebiga ionako smo u katastrofi
a i svi su oni prilicno isti.....(ovi naši)
Moja porezna kartica je vrlo jadna, pa ja sam student :) no pod placanjem poreza sam mislio i na porez koji platis svaki puta kada popijes kavu, kupis cigarete, namirnice, i sl. (dakle i sverceri su ukljceni dmi :) )= Citat =:
Poslao: miško
Vezano za porez i glasanje i dijasporu, da nisu zbog nečeg izuzetno važni sigurno nebi glasali, ili je zbog love ili uglavnom zato što svi oni govore poneki strani jezik. BTW gog kakva ti je porezna kartica?
nelogicno mi je da ljudi koji ne zive u hrvatskoj odlucuju o tome kako cu ja zivjeti?!?!?!? sto njih uostalom boli *****?
Ne razumijem na sto aludiras sa stranim jezikom?
@twixy, nazalost kod nas je skoro postalo uobicajeno da moras postati politicar da bi postao bogat, dok vani obicno vrijedi suprotno... :(
Sorry, ali po ovom postu zključujem da te čeka još puno žganaca ili kako neki kažu palente. je kad sam bio u tvojim godinama nisam pisao gluposti u koje se ne razumijem zato ti ekipa iz Mobila šalje vreču od 25 kg pepela pa se pospi njime.= Citat =:
Poslao: Eminem
...kažete za HDZ da je krao,a šta je onda SDP radio...veliko NIIIIIIIIIŠTAAAAAAAAAAAAA,još je više krao,lagao,itd,itd...da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske...a sad recite šta hoćete...
al ovo mi je naj jaće
da HDZ-a nije bilo,ne bi bilo ni Hrvatske... LOLčina
:rotfl: :chatter:
No hard feelings ali **** ja St. Petrovo selo! I sva ostala sela u kojima starijesine mladima tupe mozak s 'glasaj ti sinko za HDZ, naš doktor Franjo bi bio ponosan, on nam je 'rvatsku stvorio...' **** te primitivizam i kratko pamcenje! Svi oni koji su glasali za HDZ ce za dvije godine opet kukati... ali nema veze, demokracija zato i postoji.= Citat =:
Poslao: Eminem
Ali da jednu stvar rascistimo, nije Hrvatsku stvorio HDZ nego Hrvati.
Istina je da je SDP d.o.o. izgubio izbore ne zbog toga sto su napravili nego zbog toga sto nisu napravili, ali kad dobis drzavu u tako jadnom stanju u kojem ju je ostavio dobri doktor, nema se tu bas puno jos za krasti...
Slažem se s onim što je twixy napisala, nitko nije super, svi su lopovi u svojim marginama, ali izme?u par zala treba izabrati ono najmanje... daj Boze da sam u krivu i da HDZ opravda povjerenje glasaca...
Meni je stvarno pun kufer svih nasih politicara, rijetko tko je postenjacina u dusi, a ako i je kad osjeti okus vlasti i moci to se postenje lagano pocne topiti... ma meni je jedino bitno da ja danas brze stizem do mora po novim autocestama (u zadnje 3 godine je izgradjeno vise km nego u zadnjih 30 godina) i samo se nadam da HDZ nece prekinuti te projekte...
...kako da ne gosp. Sanader već tupi o 20% PDV-u a proračun će ponovo punit' kreditima - 'bate al' nam je ljepo... :(
da, ukinut će poreze na jednoj strani a smanjit na drugoj, sa stanjem u kojem je naša država i naši političari porezi su jedini izvor financiranja države i toga se oni neće odreći....
cula sam neke govorancije (nepouzdani izvori) onekakvoj dodatnoj financijskoj policiji
a ako je glavni problem malog poduzetništva dobijanje dozvole...lol nekako nisam sigurna....