A ove Milke kod nas - made in Poland :rolleyes:
Printable View
A ove Milke kod nas - made in Poland :rolleyes:
ali mlijeko ide iz austrije ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Pa dobro gdje ti vadis sve te prastare teme?????= Citat =:
Izvorno postao Compov
ma mljeko im je tak dobro sigurno zato što su im krave aus vinkl, tj. malo onak rozo ljubičaste.... to daje specifičan okus mljeku.... samo mi malo čudno kak onda njihovo mljeko nije fličkasto zeleno...?
našao je u "Novi postovi" :bunny: čudno... nisam ni skužio da je prastara lol= Citat =:
Izvorno postao kresoml
ma šargo pirgaste... ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Da, isto k'o "Mlijeko s velebitskih pašnjaka" - iz Mađarske ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
ne čudim se danas u hrvatskoj stranci sve mogu kupit ;D pa čak i velebit ;D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ma Milka je zakon...neznam koja mi je bolja....mmmmm:licklips:
btw. kad mi je frendica slala paket iz Danske morala je ic u njemacku po milke,jer veli da ih kod njih nema *ili su skupe-boli glava*
milkaaaaa :love: :love: :love: :love: :love: :love:
ja ne znam šta oni stavljaju u tu čokoladu ;D ja sam potpuni, totalni i apsolutni ovisnik :licklips: :licklips: :licklips: :notooth: :notooth: :notooth:
Jel to ono za vrijeme rata "Nachbar in Not" :notooth:= Citat =:
Izvorno postao lili
ma meni je milka definitivno puno bolja od kraševih cokolada
Slažem se... pogotovo ova "najobičnija" mliječna čokolada od Dorine mi je puuuno bolja nego obična od Milke...= Citat =:
Izvorno postao vjeko
potpuno bi se složio s ovom izjavom= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
gledajuci iz konteksta ,a znajuci da zivis na selu..
:zbunj:
ma dorina je zakon.budimo kroativni!!!
haha..... sto bi sad morali jest hrvatsku cokoladu samo zato jer je hrvatsko? ja nejedem cokoladu bas cesto, zapravo rijetko ju jedem, ali kad je jedem onda volim pojest skupu i finu a ne neki srot odakle god bio
Meni je Milka precijenjena... Ima par čokolada koje su odlične, ali mi nisu ništ' posebno...
E ne vrijeđajte mi baku, baka mi se zove Milka ;D
Meni je Milka puuno bolja :)
Kraš uvjek bio i ostat će.
Milka mi je onak totalno bey veze, tj okus cokolade je nekak prazan, nie jak tak da mi ne valja.
BTW Kupujmo Hrvatsko!!!
lol.. meni bas milka ima ispounjen i fin okus. no dobro... nemaju svi tako razvijen jezik i osjetila na njemu ko ja :rolleyes:
Meni je milka precijenjena, i pomalo preslatka. Jel tko probao one nove Kraseve cokolade exkluzive, ili kako se vec zovu. Uglavnom mlijecna cokolada je 15 kn 100g, ali je predobra.
Meni je Dorina od keksa najbolja, a milka od ljesnjaka mi je isto dobra. Tako da mi je svejedno koja cokolada. Vazniji mi je sastav cokolade.
Ja sam ovisan o slatkome!
Probao sam sve i svasta! Imam svoje favorite, ali u krizi, kad nema zeljenoga jedem sve, cak i cokoladu za kuhanje, kocke secera ili ako nema nicega od navedenoga...secer na zlice!
Ako moram birati izmedju Milke i Krasa biram Kras i to exclusive, doista se radi o kvalitetnim cokoladama. Tkodjer kvalitetan proizvod od Krasa je Bajadera! Milka je da se tako izrazim "fast food" cokolada, sa puno primjesa, vrlo malo kakaaa i previse secera raznih vrsta. Takodjer je i previsoka razina mljijecne masti...to unisti svaku cokoladu. Dakle Milka je cokolada za siroke narodne mase! Rijetko kome se ne dopadne, ali sa "pravim" cokoladama nema nekih dodirnih tocaka.
Od zaista kvalitetnih cokolada kao svoje favorite izdvojio bih Anthon Berg cokolade i praline, Lindt, i Amadei!
Takodjer ako je itko bio na Christkindelmarktu u Becu u doba adventa
i probao hand made praline koje se tamo prodaju...zna sto je prava cokolada!
Ja nejedem mnogo i cesto cokolade, ali kad jedem, onda cu si vec priustiti najbolje... tako da nikad nejedem nesta sto ima 200g ( kao default cokolade )
vec si samo kupujem manje... jer da kupim veliku, pojo bi ju cijelu, a to je previse...
dakle Twix, Kinder, kod mene rulla... kad odem u trgovinu onda se sjedim jos...