a daj molim te prosvjetli me ,koje ja to pogodnosti imam kao Mućke2 pretplatnik???????= Citat =:
Izvorno postao RAUL
ali...samo činjenice...
Printable View
a daj molim te prosvjetli me ,koje ja to pogodnosti imam kao Mućke2 pretplatnik???????= Citat =:
Izvorno postao RAUL
ali...samo činjenice...
Imao si pogodnost uzimanja mobitela za manje love nego na prepaidu, zbog te pogodnosti si pod ugovorom, a ako pogodnost nisi iskoristio možeš slobodno prijeći na prepaid.= Citat =:
Izvorno postao revo
haha...
pa to i nije neka pogodnost..lol
zanimljivo je da kad sam uzimao mob bio je odličan... sad kad ima boljih u ponudi ja otplaćujem sranje ugovorom ;D ;D ;D
Zašto onda svi uzimaju mobove na pretplatu, a ne kod zastupnika ako to nije pogodnost? Daj meni na prepaidu mob po cijeni za pretplatu i ja zadovoljan.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Pa kupi neki bolji u sadasnjoj ponudi jer pogodnost kupnje uz ugovor i nije neka pogodnost jel tako
= Citat =:
haha...
pa to i nije neka pogodnost..lol
da, faking 18 mjeseci :wall:= Citat =:
Izvorno postao Compov
ja nisam kupio mob na pretplatu. pretplatu imam samo zato sto je to pretplata a ne prepaid.
pa ponuda aparata po nizim cijenama uz ugovor je uobicajna praksa svugdje vec godinama... stoga to ne ubrajam u neke 'pogodnosti'. i jos morate biti vezani za tu mrezu radi toga.
osim toga vi taj kroz pretplatu ionako isplatite...
pogodnost bi recimo bila nize cijene razgovora za studente. ili tako nesto.
ma da nisam uzeo pretlatu radi moba već želim ne kupovati bonove i mislit hoću li ostat bez para... a trekeljam puno, i privatno i poslovno... a potrošnja mi je gotovo nikakva mj. tele2 zakon!
daj ojpi...nebudi smjesan...hahhaha...''pogodnost uzimanja mobitela za manje kuna''...hhahahah....da totalno ludilo od pogodnosti...= Citat =:
Izvorno postao ojpi
pa evo...zasto nebi bila pogodnost da mi pretplatnici Mućki2 nemoramo cekati sluzbu korisnika 10-15 minuta...nego da nam se operator javi odamah....to bi bila jedna vrlo mal pogodnost...ali ipak pogodnost...mobiteli nisu pogodnost..
Kupiš mobitel koji košta 895 kn za 1 kn i to nije pogodnost???
Pogodnost bi bila recimo ovo: daju ti besplatno mobilni telefon i besplatno razgovore.
A što vi mislite na koji način su oni uopće u stanju ponuditi najpovoljnije tarife?
Nema ekstra usluga ni dodatnih pogodnosti. Blablaj i smsaj ako ti odgovara ako ne natrag u korisnike skupih mreža pa uživaj pogodnosti.
Ja sam kod njih na preplati, sad su mi isključili tel. i dva dana su prošla još ga nisu uključili, kažu da imaju probleme sa sustavom pa ne mogu uključivati korisnike. Pa zašto su ih onda isključivali??!... Sve sam im uredno faxirao, ali eto jednostavno jeftino. Čim istekne ugovor prelazim na prepaid, pa prenosim broj na T-mobile....
VIP mi je najmrskija mreža, oni najranije isključuju, muljaju i imaju loše i skupe usluge, kod njih imam internet i jedva čekam da prekinem preplatu. Takve nebuloze koje sam čuo od njihove kor. službe nigdje nisam čuo...
Od početka sam na T-mobileu i ne znam zašto sam experimentirao s drugim mrežama, avantura uskoro prestaje i internet prebacujem na T-mobile (web n walk) i Tele 2 prenosim na T-mobile...
Tomato neću ni testirati, ti su još gori od tele2, nema mms-a, gprs-a, pa čak ni roaminga, a jedino T-mobile službu za korisnike mogu nazvat s fixnog i da znam da je besplatno (ili s bilo kojeg drugog broja). Vipovci nemaju besplatan broj i čim imam neki problem s internetom naježim se kad znam da ih moram zvati... jeftino???
pa nije problem u bla blai smsanju...nego u tome da pretplata nije pametna ideja...jedino je pametno uzeti bla bla karticu i puniti mob bonovima...= Citat =:
Izvorno postao Highlander
pretplata nista ne nudi...samo eto nemoras kupovati bonove i racun ti doje doma...ali zato ti dodje zrakarina (12kn) za taj glupi racun, pa treba dobro razmisliti....
I što je najgore u Tele2 pretplati nema tarife koja bi bila povoljnija od Vruće tarife (svi pozivi po 99 lipa/min).
Ima ona Tarifa 85, ali s obzirom da se 85 kuna može iskoristiti samo na pozive prema T2 mreži, to je čista glupost.
A ako uzmeš mob na pretplatu i prodavačica greškom zaokruži pretplata 0 bez obaveznog trajanja ? ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
= Citat =:
Izvorno postao speedcats
Ista situacija i kod mene sa isključivanjem broja...al ja bi još dodao da mi je signal u banani totalka, imam par hot-spotova u kući na kojima mogu pričati a na ostalim mjestima ni nemam signala...inače nije mi jasno kako to sve skupa funkcionira, jel uz njih još koristim i vip prepaid i na njemu imam full signal, a tele kao ide preko njih...neznam jel ih to vip namjerno sabotira ili...i badave sve te niske cijene kad meni jedino treba mogučnost da razgovaram :thumbup: , iduči mjesec odo u Te Mobajl na pretplatu ...ubost neku njoku n70 ili tak nešto i nejdem više nigdje pa da dodje još 100 novih operatera, sad sam nasjeo i više nikad.
Ja sam isto uzeo tele2 pretplatu kao da smanjim troskove i nisam uopce zadovoljan, nakupi mi se jednako kao i na t-mobu tak da tolko o tome kak je jeftino. Iskljucio sam taj mob i uopce ga ne koristim vise, otplatit cu im tih 60kn mjesecno i dovidenja. T-mobile prvi i najbolji izbor!
Pa pošto si u osijeku signal ti je nije baš najbolji jer se tek gradi tele2 mreža. Trebao si ručno prebaciti na vip.= Citat =:
Izvorno postao Darian
Kaj je Ojpi nekak si u manjini zajedno sa Tele2:bunny:
Prebačeno je naravno ručno na vip, jel kad ga stavim na automatski ne nadje ništa, nije u tome stvar....= Citat =:
Pa pošto si u osijeku signal ti je nije baš najbolji jer se tek gradi tele2 mreža. Trebao si ručno prebaciti na vip.
Ne kužim onda, prebaciš se na vip i loš ti je vipov signal?= Citat =:
Izvorno postao Darian
kakav limit? šta se nesmije potrošit više od 1000 kuna na mjesec?!? kakva je to glupost?= Citat =:
Izvorno postao kokibj
hm, pa ne razumijem kako to nije pogodnost. ako mobitel koji košta oko 1500 kn platiš jednu kunu, eto ti preko 1000 kuna pogodnosti. e sada, 18 mjeseci pretplate, (48 kn bi ionako potrošio, al neka ti) 48x18=864, pa zrakarina 12,5x18=225, sveukupno =1089 kn= Citat =:
Izvorno postao revo
ako uzmemo u obzir da benq siemens košta 1456 (izvor: bug.hr), dolazimo do čiste neto pogodnosti od 367 kuna, ali realna pogodnost je 1231 kuna jer 48 kuna na mjesec možeš potrošiti na sve pozive i poruke. nakon 18 mjeseci pređeš na bonove i svi sretni. ;D ;D ;D
e tu si u pravu, malo su im nelogične te tarife, ustvari pretplata je skuplja od bonova za tih 12,50 kn. da se može tih 85 potrošiti na sve mreže bi bilo ok. i da poruke budu 0,29. valjda će biti jednog dana...= Citat =:
Izvorno postao hrc777