vazno je sa strane korisnika kakav je pojedini model.nije sve u specifikacijama.vazna je prakticnost,lakoca rukovanja,softver,tipkovnica,a i naklonjenost pojedinom brandu.= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Printable View
vazno je sa strane korisnika kakav je pojedini model.nije sve u specifikacijama.vazna je prakticnost,lakoca rukovanja,softver,tipkovnica,a i naklonjenost pojedinom brandu.= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Kakva je kvaliteta izrade u odnosu na d600,s obzirom da se dosta ljudi žali na slide na d600
ja dok sam imao d600 slide mi nije pravio probleme sad je taj mob kod frenda i slajd je idalje dobar
Meni se slajd na d600 ne klima ni milimetra ni otvoren ni zatvoren! Mob je star 3mj al je kupljen rabljen tak da pitanje dal je stvarno tolko star ili nesto vise...
Bilo je dosta diskusije na temu lošeg slide na d600 tak da sam u dilemi d600 ili e900
E900 ima daleeeeeko bolji slide od D600 i ne klima se pol posto...
E sad ti budi pametan:spin:
Gledaj, mislim da se nemaš kaj premišljati...D600 i E900 su gotovo dva identična moba kaj se tiče funkcionalnosti. Smatram da D600 nema nad E900 niti jednu prednost, osim da se može isključiti pozadinsko svijetlo ekrana kod punjenja i vanjski stereo zvučnici koji daju bolji 3D zvuk od E900. Na stranu E900 ide dizajn, ljepši meniji (više nije onaj Samsungov klasičan), puno puno kvalitetnije napravljen slide (više nema klimanja ni kad je otvoren ni kad je zatvoren), zumiranje fotki kad ih gledaš...i osim toga E900 je noviji i s njim si više "in" ;D= Citat =:
Izvorno postao sony70
= Citat =:
Izvorno postao sony70
imao sam dva puta d600 , jedan rabljen nekih 4mj. dok sam drugi kupio u vipu (oćito su neke serije d600 dobro napravljene ,a na nekima se fušalo ).. i jednom i drugom je slide bio raskliman , dok je na e900 nekak bolje napravljen i ostavlja mi bolji dojam ... d600 je meni bio ok mob , al baterija je banana i taj slide bi me nervirao ( zbog toga nisam ni razmišljao o n6280) .
eto imao sam oba dva i preporućam ti e900 .
na e900 mi još nijedna crtica nije pala , a jućer ujutro sam ga skinuo sa punjaća i napravio nekih sat razgovora i sigurno 15 poruka poslao
Meni je na d600 slajd savrsen jos uvijek, baterija traje 3 dana i fotke se mogu zumirat s tipkama za glasnocu na boku...
d820 ima slabiju kameru,pa on nije za usporedbu među ta 3 moba.
Uzmi e900
Moj savjet e900, imam ga i mob mi je odlican (iako kad sam kupovao novi mob, jako lijep mi je bio d820...)
meni je d820 nekak presirok, e900 sam imao i to mi je bio jedan od boljih mobitela....
Po meni ti je bolje uzet E900 , noviji je , i nekako lijepši i elegantniji od D600 . ma neznam , slični su po mogućnostima , koji ti se više sviđe , toga uzmi , i stvar riješena . kao što je već rečeno D820 među ove ne spada zbog slabije kamere .
Pokazao se definitivno najbolji među ovima što si ih naveo.:klap:
Morat ćeš se malo prilagodit na tuch screen koji ispočetka malo "živcira" ,:wall: a sve ostalo ti je isto kao kod svih ostalih samsungovih modela.
Ja radim s mobitelima pa tako da da je u nabavi čak jeftiniji e900 od d600 što je po meni ludost, al i prednost onima koji ga kupuju.