za 10000 kn se moze kupit laptop i k800 i mp3 nemoras ti kupit laptop od 8000kn nego neki za 5000kn i das za k800 2500 i das za mp3 1500 i jos pocastic ekipu zbog velikog shopinga
Printable View
za 10000 kn se moze kupit laptop i k800 i mp3 nemoras ti kupit laptop od 8000kn nego neki za 5000kn i das za k800 2500 i das za mp3 1500 i jos pocastic ekipu zbog velikog shopinga
Ma, kaj god!
Najvjerojatnije ću si kupiti n95 kad stigne na tržište. Osjećam se nekako "zagorjelo";D ;D ;D pošto imam 6680 već 7 mjeseci, a ruku na srce, Nokia se s dosadašnjom ponudom Symbiana i nije baš pokazala (pogledajte samo koliko malo ima rasprava na forumu o npr. n80, n91... O n80 još nemam informaciju koliko joj baterija traje).
Koliko god da koštalo. Da parafraziram Druga Mileta (kad je govorio o kupnji n80), kupit ću je, makar se morao prostituirati za nabaviti novce.
Ovako izgleda površno i dosta prizemno ovo što želim, ali mislim da će n95 biti "ono nešto", tj. legendarni mob poput 7650, 6630...
po tebi je onda jedino posten mobitel koji kosta vise od 5000kn:thumbdown .za 7500kn bez problema kupis dobar laptop(Forcebook sa 1.5ghz intel celeron M i WLAN-om i dvd-rw-4500kn),digitalac Canon A530(5mp,3x opticki zoom)-1100kn, mp3 player 1gb Creative ZEN nano -600kn i mobitel Sony Ericsson K750i u simpa paketu za 1298kn.dakle,n95 bez obzira koliko je dobra ne vrijedi 7500kn.= Citat =:
Izvorno postao jed2i
Baterija na N80 meni traje 2 dana. Dobro, kad stalno gledam filmice i blututam i pustam glazbu, onda 1 dan. A umjereno kad sve, onda 2 dana.= Citat =:
Izvorno postao Moby
Imala sam 7650 i to je bas predak od N80. ;D
prvo dobar je relativan pojam= Citat =:
Izvorno postao zmija
meni recimo celeron nije dobar ni pod razno,tebi je
digitalac canon a530 mi je osrednji
dobar mi je fuji s9500 koji dode 4500kn
gle slazem se i ja da ne vrijedi 7000kn al ****** trenutno je top model medu mobitelima i mora imat paprenu cijenu
Da, ali;= Citat =:
Izvorno postao jed2i
Celeron procesor je nekoliko puta bolji od procesora u N95
Canon a530 je bolji digitalac od 5.1MPx digitalca N95
Fulao si poantu. A N95 će u Njemačkoj doć oko 5000kn, a kod nas oko 7-7.5k kn sve dok bude idiota kojima će Mobis moći derati kožu.
Mobis ostaje mobis..
Pogledajte primjer za Sirocco - pogodite čija je najveća cijena i kolika je razlika..
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1...a/8800-Sirocco
Da naši "deru" masno.Ali opet ta Nokia mi stvarno nije ništa posebno ni po izgledu niti po bilo čemu drugom da bi vrijedila tolike novce.(istina i N-95 je pretjerana)Iskreno koliko bi od vas prije kupilo ovu 8800 nokiu, nego N-95 za iste pare.= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
upravo to zelim reci.n95 je stvarno "all in one" mobitel,ali sto je previse....= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ako ko bude i kupovao n95 nek ju kupi ili u srbiji ili u italiji i kad das za gorivo manje ce te izac
8800 bi kupio jedino da sam vlasnik disko kluba u kom treste cajke, ili da sam narko boss, ili da sam Ljubo Cesic Rojs. A N 95 bi kupio jedino u slucaju da mi neko garantira da ce nakon moje kupnje Mobis bankrotirati.
U tom slucaju bi i ja kupio :)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
N95 ne bih nikako kupio, mobitel je super, sve ima, no NE ZELIM sve te funkcije imati u uredaju koji ima malen ekran, nema naprednu navigaciju (ne mislim na GPS nego touchscreen ili tako nesto) i pokusava biti katica za sve.
Sumnjam da ce se naci netko kome bas treba GPS, 3 mpx (mozda je i vise, pojma nemam) kamera i tolike multimedijske mogucnosti u mobitelu. Sumnjam da se svaka od tih funkcija moze toliko dobro koristiti da bi se netko kome npr. GPS jako treba i cesto ga koristi osjecao zadovoljno s njime.
vec po 500 put ponavljam
koristim gps na 6680 i jako sam zadovoljan
na n95 ce biti jos bolji gps, i lakse za snaci se jer ima ekran dimenzija 4 cm x 5.3 cm
i svaki mulac ce nac na netu bolju verziju gps programa od one standardne na n95
opet kazem pricekajte da izade mob, pogledajte review i onda tek pljujte
ja sam bio skeptican i za 6680 pa ga koristim vec skoro 2 godine
i po mom misljenju onaj ko kupuje mobitele u ducanu nije bas normalan
na crno se dobije garancija isto ko u ducanu
Čuj, o kupovini na crno bi se dalo pričati. Evo, primjer mene, koji sam slijepo vjerovao jednom nicku na forumu (dosta ugledan forumaš), koji me je prešao kao što se malu bebu može prijeći. Zato ne osuđuj one koji kupuju na bijelo! Valjda imaju dobar razlog za to!!! NHF= Citat =:
Izvorno postao jed2i
A N95 ću vjerojatno piknuti, makar radile kartice, čekovi i drugi krediti.
Predugo sam čekao, ponavljam-trenutna ponuda Nokija (Symbian) mi ne odgovara.
zato nades nekog pouzdanog "crnog" i kupujes od njega
ja kupujem od jednog tipa vec 5-6 god i nikad nikakvog problema nije bilo
jednom mi je riknuo mob i tip dosao po njega i dao mi je novi, jos mi je poruke iz starog prebacio na novi
kad dode n95 nazvat cu ga i pitat za cijenu, garanciju itd...
kuzim ja da ima gadova koji prodaju na crno, al znalo se dogadat da i ducani nece priznat garanciju, recimo mom frendu
imao je v3 i riknula mu je drugi dan, u servisu su mu rekli da nije pazio na njega i da ga je drzao na prevlaznom mjestu
Mobitel s tom cijenom se neće moći održati na tržištu, svejedno, počinjem štedjeti za tu zvjerku, j*** ja samsung i njihove fore ;D
Kužim da ima poštenih prodavača na crno i svaka im čast jer drže do svoga ugleda!
Ja sam izgleda nabasao na pogrešnog. Ej, ali toliko gorčine i bijesa se skupilo u meni da mi je došlo da pođem u Međugorje se zavjetovati Majci Božjoj da više nikad od takvih tipova kupiti niti čačkalicu za zube!;D
Prije ću biti "poštena budala" pa dati 2 soma više državi, nego dvije lipe ovakvim na kakvog sam ja naišao! Stvar principa-zašto da netko od mene čini budalu!
Sad se samo grizem da ne bude neki gadan propust na N95 koji će me automatski odbiti, jer s istim žarom sam očekivao N80, kad su počeli prvi rivjuovi-ne valja slide mehanizam, batka traje prekratko, ljušti se boja s kućišta, klima se poklopac baterije i td.
Ja neću. Imam tipa za mobitele, dobar je i sve 5. Ne plaća mi se porez na budale.= Citat =:
Izvorno postao Moby
potpisujem:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
Ja isto nisam nikada imala neugodna iskustva sa "crnim tržištem" a razlika se osjeti tako da ću vjerojatno opet uzet na crno, u biti vidjet ću zavisi...
Stvarno pretjerujete. Ja sam se svasta naslusala o N80 i ipak sam ga kupila i zadovoljna sam. Sve je dobro, jedino mrvu klimav mehanizam ali naviknes se. Baterija traje dugo, ne ljusti mi se, ne klima mi se poklopac baterije. Sve 5.= Citat =:
Izvorno postao Moby
I kupila ga na crno kod covjeka kod kojeg uvijek kupujem i stvarno boljeg prodavaca nisam nasla. Nebi nikad dala toliko koliko kostaju u trgovini.
+đoli nikad ne laže...
opet ovo potpisujem ja mislim da si bila otvorila temu o N80 da li je kupiti ili ne i ja sam ti upravo ovo rekao sta si napisala!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Da, bila sam otvorila temu o N80 dal da ga uzmem. I na kraju sam ga uzela, crni i zadovoljna sam. Ljudi pretjeruju, traze savrsenstvo a ne moguce je zadovoljit svacije zelje i ukuse. :-/= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
upravo to:)= Citat =:
Izvorno postao JOLIE