mora se priznati da po svemu k750 treba izaci kao sveukupni pobjednik, no meni je ipak jos nerjesena utrka...
ovo je jedna od najzbunjujucih usporedbih u kojem se covjek jednostavno ne moze odluciti... :)
Printable View
mora se priznati da po svemu k750 treba izaci kao sveukupni pobjednik, no meni je ipak jos nerjesena utrka...
ovo je jedna od najzbunjujucih usporedbih u kojem se covjek jednostavno ne moze odluciti... :)
Ovo je dobar mob za tu cijenu.Ef81 je stvarno OK mob za te novce koje si ti naveo.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ovo je dobar mob za tu cijenu.Ef81 je stvarno OK mob,jedino još trebaš nabavit 500 kn,a tu bi naravno mogao bit problem:spin:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
P.S.zezno sam nešto,pa sam lupio dupli post.Ako se to može izbrisat neka netko od moderatora to izbriše,bio bih mu zahvalan.JBg piva previše;D
Odluka bi trebala bit jednostavna, ako je vazna kamera i mp3 onda k750 jer se uz el71 ne dobiju slusalice pa je to dodatni trosak ako ih se uopce nađe za kupit. Ja bi osobno izmedu ta 2 uzeo el71 jer mi mp3 ne predstavlja nista a ni kamera mi nije bas bitna.
Evo da se ubacim imam crni el71 jaaaaako mi je lijep ali moram priznati da me njegova sporost ubija.......Kvaliteta izrade dobra-apsolutno,kamera li-la-takva da ju ni ne koristim,bezveze sto ne dolazi u paketu usb-nikako ga nisam mogla nigdje naci(fenix,itd..nitko od prodavaca ne zna kad ce ga dobiti svi savjetuju da se kupi orginal koji kosta 180kn)!?Tipkovnica mu je super,svijetlo dobro dode,sve u svemu ok ali izgled bolji od svega drugog.Ja ga mislim zamijeniti!!!!Nadam se da sam pomogla:comp:
ako nije stari firmware u pitanju, izgleda da brzina ima veze sa varijantom ugrađenog flash čipa (kako reče Inovator u threadu= Citat =:
Izvorno postao chiraz
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26324). moj EL71 (fw12) na primjer uopće nije spor...
s druge strane, k750 u ovom trenutku ima puno širu bazu korisnika (u višim razredima osnovnih škola jedan je od najpopularanijih "muških" modela), pa je možda lakše doći do podrške za njega...
Pa znaju djeca šta valja pa uzimaju k750i.= Citat =:
Izvorno postao haloBing
Evo kupio sam EL 71 jučer i stvarno sam oduševljen.Što se tiče brzine nemam šta zamjeriti jer imao sam i nokiu 6230i i motorolu v360 i nijedan nije bio nešto brži (osim motorole koja je još i sporija). Jedino što sam napravio glupost pa sam nakon što se baterija prvi puta ispraznila punio mob samo 2h.Neznam dali sam s*ebao bateriju ali od kada sam je napunio dosta sam čačkao po njemu i traje još uvijek(iako je već pri kraju),punio sam je jučer oko 15h.
To ćeš tek vidjeti da li si shebao bateriju...ali napravi sad formiranje baterije i nadaj se da će sve biti OK...i nije preporučljivo prčkat po mobu dok formiraš bateriju, dapače, najpametnije je da ti mob bude prvih 2-3 puta ugašen kad ga puniš...
Ma de dobro je!!!
To ti je kao da staviš gladnom cevape na stol i nedaš mu jesti.
Samo ti potroši bateriju do kraja pa ga stavi na punjac preko noci i biti ce u redu.I inace je tom mobitelu baTErija u qurcu da ne misliš da si ti kriv.
Kupio sam jučer EL71. Zasad sam zadovoljan, baterija je ok (kad sam kupio mobitel bila je na jednoj granici prije "blicanja" da je prazna i tako mi je izdržala danas do 12h).
Vidio sam i ef81, mob je isto predobar al preskup barem meni jer sam trebao mobitel za drugu karticu, a nije tolko dobar da bih ga zamijenio sa N70). :thumbup:
Čestitam na kupnji!! :thumbup:
Makar ja bi si onda ušparao još malo novaca tako da bi kupio K750...
Ali dobro, pošto ti je to mob za drugu karticu, dobar izbor! maš bar atraktivan mob sa velikim ekranom... :thumbup:
ovaj u T-mob ima hrvatski jezik. kad sam ja imao taj mob htio sam mu promijanit softver, al jedino Tmobajlov ima HR jezik. Čisti softver nema HR.
da li je moguce otkljucati EL71?