a di ti je to u mobilu, kaj ti nije jednostavnije odgovorit nego moras mudrovat!
Printable View
a di ti je to u mobilu, kaj ti nije jednostavnije odgovorit nego moras mudrovat!
Baterija traje 3-4 dana, ovisi o intenzitetu korištenja.
MP3 ne slušam pa nemam pojma, ali sigurno troši duplo više nego razgovor
Mislim da idu samo MMC.
Još moram provjerit je li ta kartica kompatibilna s Pocket PC-jem, čini mi se da je iste veličine.
Druže Mile mislim da pretjeruješ u vezi trajanja baterije.
Imam ga!!
Zašto misliš?= Citat =:
Poslao: davor
Druže Mile mislim da pretjeruješ u vezi trajanja baterije.
Evo sad kad se razradila, traje čitava 4 dana, naravno, uz gašenje po noći.
Manje će trajati jedino ako si ovisnik o snimanju slika i videa, kao i prečestoj upotrebi zvučnika.
ajde jedno pitanje o series 60: jel svaka aplikacija koja je napravljena za npr 3650 ide i na 7650, 6600, sx1, sendo x i sve mobitele sa series 60? jesu potpuno kompatibilni??
Nisu. Dosta programa koji su mi radili na 7650 ne rade ili ne rade dobro na 6600.
Volio bih vidjeti telefon cija bateria moze izdrzati vise od 48h!Koristite li vi te telefone (4dana:D )?
Mislim da bi baterija na 6600 mogla izdržati 4 dana samo bez ikakvog korištenja mobitela, tj. možda par kratkih razgovora i nekoliko SMS-ova.
Pitanje za Drug Mile i ostale vlasnike N6600 :
Koju verziju softvera imate i kakav je zvuk u zvučniku (za uho)
za vrijeme razgovora kada je pojačana najviše ili crticu, dvije ispod ???
Moja je nova kupljena u dućanu i softver je :
V 3.42.1
16-10-03
NHL-10
a zvuk na najače malo pucketa i škripi.
Inače telefon je mrak sa svim programima koji se mogu gore staviti !!!
???= Citat =:
Poslao: frkun
Volio bih vidjeti telefon cija bateria moze izdrzati vise od 48h!Koristite li vi te telefone (4dana:D )?
...pa ti imaš takav mob...
T68i ti može izdržati i više - naravno ako ga ne koristiš kao lampu po mraku... ;)
kad sam bio na moru, uz 10-ak min razgovora dnevno i 1-2 poruke, izdržao mi je telefon 7 dana s jednim punjenjem!! T68i, naravno...
Samo sto ja imam minimum 30min.razgovora dnevno 1sat GPRS-a+++
onda ti nesto nije u redu s baterijom.
@ Drug Mile, Mile majstore, a jel' možemo snimati duže od 10 sekundi u komadu, sa zvukom naravno!?
zanima me koji program se koristi za povezivanje 6600 sa kompom?
Čestitam. Moj stiže sutra tj. idem ga kupiti. Jedva čekam. Svi ga samo hvale po netu
Pa koliko sam ja pročitao najbolji je Nokijin. Postoji i symbian verzija Oxigena ali nije najsretnije rješenje. Mora se instalirati neki program na mob pa javlja greške. Najsigurnije je koristiti Nokijin= Citat =:
Poslao: flOorKilla
zanima me koji program se koristi za povezivanje 6600 sa kompom?
Nisu baš kompatibilni jel Nokia 6600 ima najnoviju verziju Symbiana 7.0. Malo su usrali to s kompatibilnošću ali već se mogu nabaviti programi i igre. Ja sam si nabavio jedno 10-ak programa i par igri= Citat =:
Poslao: Drug Mile
Nisu. Dosta programa koji su mi radili na 7650 ne rade ili ne rade dobro na 6600.
Postoji program koji može. Ja sam ga nabavio ali nisam siguran dali 100% radi jel još nisam isprobao= Citat =:
Poslao: Ivica
@ Drug Mile, Mile majstore, a jel' možemo snimati duže od 10 sekundi u komadu, sa zvukom naravno!?
pa kako se zove taj program.
zanioma me, recimo kad bi kupio 6600, moro bi skidam program sneta... ne?
Ne. Ako kupiš mobitel u kutiji dobiš software na CD-u.= Citat =:
pa kako se zove taj program.
zanioma me, recimo kad bi kupio 6600, moro bi skidam program sneta... ne?
je u dučanu... ali na crno?
Sve jedno. Ako je zapakiran dobiš i software= Citat =:
je u dučanu... ali na crno?
fora. thats cool.
razmišljam da uskoro kupim 6600.....
al ovaj e700 mi je nekak fora jer je mali, i ovaj vanjski ekran je super za autoportret... neznam kak bi na nokiji izveo autoportret
Pas mater. Ništa od mobitela. Nemaju ga u vipu :mad: :mad: :mad: