= Citat =:
Izvorno postao marq
da! nemaju ga nigdje zasd u Rh. ja bi ga isto sutra uzeo da ga imaju.:closed:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao marq
da! nemaju ga nigdje zasd u Rh. ja bi ga isto sutra uzeo da ga imaju.:closed:
jesu možda rekli kad će dobit??= Citat =:
Izvorno postao Šuco
moj frend je danas htio uzet n70 u t-comu i nema ih niti u jednom centru ni u Zg ni šire.Neznaju dali će nabavljati još modela i kada jer pretpostavljam da imaju neki marketinški plan ,nešto novo za Božić i Novu godinu tako da eto.....:thumbdown
ma moraju ih još nabavit,zašto bi stavljali onda ovu akciju, mater im kapitalističku;D
ipak imam sreće;D
frend je danas išao u t-com po K750i i odmah meni rezervirao N70 i ja samo poslije dođem(danas kasnije jer sam još praktički u krevetu;D ) i podignem(naravno platim:) ...
suuuuppppaaačččč....
Dobro za tebe... :thumbup: Imaš dobrog frenda, koji usput ima i sreće, tj ti imaš sreće... ;D ;D
No, sad back on topick... jer je pitanje gdje povoljno kupiti 6280 a ne K750 ili N70...
Ja sam svoju 6280 kupio na crno i mogu reć da sam dobro prošao... :spin:
u T-mobile tarifa Flex 150 na 2 godine - 598 kn
ja neznam gdje ti vidiš tu cijenu, ja ga uzimam za 198kn na dvije godine(produžujem) , tj. ti možda gledaš sami N70 al ja ću uzet sa w'n'w pa je jeftinije:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao haloBing
imaš ga u t-comu :) http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...p?sifra=NO6280= Citat =:
Izvorno postao Ico
gledam 6280= Citat =:
Izvorno postao marq
Znam da ga ima u t-mobu, ali je cijena 1800kn na dvije god... a to je ipak dugo razdoblje... A za takvu cifru sam ga kupio na crno, i nemam problema sa pretplatom i mob radi na sve mreže... :thumbup:
aha, ok nismo se razumjeli:)= Citat =:
Izvorno postao haloBing
ja sam svoju 6280 naručio u hgspotu za 2829,00kn (cijena za gotovinu) i preko virmana tak da ću dobit nekih 500kn oko prvog mjeseca . garancija je 24 mjeseca iako piše na netu 12 mjeseci (nešt su sje....). nije brandirana ni kodirana. dva dana sam pričeko i to je to...
taj mob se jako teško proda i najviše ga se isplati kupiti dok je 2tj,mj. dana star,i to po jako dobro cijeni cca 1350-1460kn bez problema:thumbup:
ista stvar kao i autima...
ja takodjer.... niti najmanje zamjerke na crnjaka ;)= Citat =:
Izvorno postao Ico
skoro pa si pogodio, samo sto nisam KUPIO dvije Nokie nego jednu= Citat =:
Izvorno postao TITAN
drugu mi je dao kao zamjena za prvu pokvarenu :)
danas sam bio kod njega i lik se ispricao (ima servis mobitelima) i veli da je vjerojatno cijela serija koju je dobio s*ebana...
ja sam trazio D820 posto mi je Nokie preko glave (samo zbog ovoga), dobio sam D820 i za razliku novceka smo jos dekodirali neke mobove (razlika je 20€)...
tako da lik nije neka *****, nije njegova krivica za mobitele sto su bili shebani :), zato mislim da nema potrebe navoditi tko je ili stavljati broj moba (posto nije problem zamjeniti mob koji je kupljen kod njega ako je to potrebno) :thumbup:
evo ljudi ja danas ošo u kutinu i pitao za n70 nema! a 6280 imali su 3 komoda i to jedan iz finske a druga dva taiwan ili tak nešto. ja sam uzeo 6280 onu iz finske.(tak piše na kutiji) platio ju 398kn+ dobio sam simpa roj za 1kn i dao curi koja radi 1kn za frizuru. uzela ga je moja stara na flex 300 produljenje na 21god. možda imaju još koju jel frajer iza mene je uzo jednu. pozdraaf. :thumbup: