Lahko bo jo ga sutra dobili v ritico.
Barićev citat:
...mi moramo dati gol. ha-ha(frajer je lud)
Printable View
Lahko bo jo ga sutra dobili v ritico.
Barićev citat:
...mi moramo dati gol. ha-ha(frajer je lud)
barića triba škartat
jedan moj frend se kladio na ovu tekmu kod nas Hrvatska - Slovenija i stavio na nas 1500 kn i spušio. brijem da sada neće:D
...ja ću se danas kladiti na rezultat SLO:HRV 0:2, stavljam 50Kn.
...e, ovi slovenci su pe..ri dali su za hrvatske navijače samo soma ulaznica, a mi njima 3500(papci, boje se da im ne rasturimo deželu)
@cule_ST ...kaj znači (ŠKARTAT)
pitam se zasto su hrv. navijaci dobili samo 1000 ulaznica, pa nema ti slovenija toliko policajaca da to sve drzi pod kontrolom :)
...pa ima nešto i u tome.
ja sam bio u kladi stavio dvojku na 1.poluvrjeme i na drugo poluvrjeme... dobri koeficjentiči
Kad te neko ŠKARTA to znači da ti je uručio odje*enicu. ;)= Citat =:
Poslao: tomo
@cule_ST ...kaj znači (ŠKARTAT)
Jao šta sam se iživcirala (opet) no fala Bogu dali smo taj gol i gremo u Portugal.:D :)
ma hebeš portugal!
nama je ovo bilo finale...!
nisan gleda vijesti jeli bilo nereda u sloveniju tj. sjevernoj srbiji
@cule_st...hahahahahha svaka čast prava sjeverna srbija.
..., a jesmo0 ih naguzili!
tako in i triba
hvala dragom bogu da smo pobijedili. e tak sam bila živčana pred kraj. jedva sam čekala da završi. kaj mislite jel Tudor zaslužio drugi žuti?
Nije zasluzio PRVI zuti. Ovaj drugi sto je dobio je zasluzio
aha, nisam gledala prvo, bila sam u autu pa sam slušala
išlo je čak 60 autobusa navijača, jebote s tim smo mogli zauzeti cijelu sloveniju! ;D
E da, promjenio sam ime teme ;)
tudor je car i oni prvi nije triba dobit al jebi ga čovik je ispalija pa je dobia a drugi je zaslužen
uostalon nema veze idemo dalje
ma bas. Sta je bilo, bilo je....
ja samo ne razumin zašto đubrad iz hns već 6-7 godina nije stavila jednu pravu reprezetativnu utakmicu na poljudu????????
Ma sta ja znam. Meni odgovara Zagreb.
Blizu mi je (srediste je Hrvatske) tako da lako odem na tekmu
tebi odgovara je li odgovara meni i ostatku hrvatske a druga stvar maksimir ka stadion uopće nije dovršen a reprezentacija redovito na njemu igra?!?!?!?!?!?!?!?
Pa mozda je bas razlog srediste?
Mogu doci istriani, slavonci, dijelom dalmatinci....
Ako je u Splitu ne vjerujem da ce netko iz Vinkovaca ili Umaga doci...
Nemam nista protiv Splita
ali ne bi bilo pametnije da se jedna igra u st jedna u zg jedna u osijeku jedna u rijeci i da se tako vrti u krug tako bi bila cila rvacka pokrivena a ne ovako centralizirano ka sad
nisi odgovoria na pitanje o nedovršenosti maksimira