to odlazi u financije
ti te novce ne vidiš jer to ide za plačanje trenera, računa itd.
pogledaj pod money income i tamo ćeš vidjeti da su ti pare sjele
Printable View
to odlazi u financije
ti te novce ne vidiš jer to ide za plačanje trenera, računa itd.
pogledaj pod money income i tamo ćeš vidjeti da su ti pare sjele
Zavrsio sam sezonu sa 6.5 miliuna kuna, tak nesto, s tim da sam poceo na -11 mil i banci sam bio duzan 65 mil.
Kak sam zavrsio sezonu na 6.5 mil tak je istalo, makar sam dobio poruke da sam dobio lovu... Love u financijama NEMA.. :thumbdown
Love za transfer sam imao 1.2 mil i tak je i ostalo isto.. Al u financijama se lova neprikaze uopce.. Nekuzim
Stavio sam skidat novi patch, mozda popravi stvari..
Ja igram sa Man Utd i vec sam u sezoni 2009/2010.Igram managera jos od 2004
ja sam počel s campionship managerom....evo ja tek prije tjedan dana počeo s athleticom igrat...pokupovao sam trenere...sve super samo ozljeđivaju se jedan za drugim....to me malo previše živcira
ja sam igrao football manager 2007 nekoliko dana , ali mi je dosadio , najbolji manager mi je bio championship manager 03/04
Meni najbolji manager bio i osto cm 01/02 već ga igram 5 godina nikak da mi dosadi stalno neve update-ove i to je to!
kako se to igra online??
Ja igram online s barcom, a moj prijatelj real.
Udes u network game, new game(samo u opcijama prije stvaranje igre oznacis run as server).
I onda ti prijatelj ide na join game...
Najbolji mladi igraci su vanden borre i bojan krkic(15god. iz barcelone)
Ja ga uvedem u ligi prvaka samo prvo poluvrjeme, jer je mlad i da 3 gola pa ga izvedem.
joj e..ovisi kod koga..ne razvijaju se mladi igrači kod svakog jednako..
kod mene npr. mladi talentirani igrači svagdje drugačije uspiju a jedinivanden borre uvjek igra dobro u svakom klubu od juvea,porsmutha,porta,manchestera....
Ja igram 2006,odlicna je,jel ima dosta razlika izmedu 06 i 07???
uskoro ce fm 2008, onda pocetkom 2008. fm live...
kakva će biti tala live verzija , oće li se plaćat neka preplata ili nešto .....
btw. igram fm2007 , nemogu prestat , igram s Lyonom , sad sam pri kraju sezone 2008/2009 . doveo sam Kranjčara , Johna Colinsa (Fulham) , Fredya Adua i još dosta mladih nada . ljudi kupite odmah na početku Nicolasa Millana , ima 14 god igra u klubu Colo Coco , naraste u savršenog napadača :thumbup:
da za 08 sam dobio mail i jedva čekam da izadje i baš me zanima kaj će biti poboljšano jer neznam ni kaj 07-ici fali!
Ja igram sa F.C. INTER Milan,sve što više igram igru,to mi je sve bolja!Samo neznam kako se igra online,pa ako ko zna?Znam da trebam uči u igrici na online,i to samo šta neznam tamo kad se treba upisat ime servera?
koliko vam piše čim loadirate koliko dugo igrate igru?
meni 6 dana 14h 5m
evo kako zaraditi 1B $ (za one koji neznaju)
1.otvoriti fm editor
2.stisnuti file i onda load database i otvorit ce vam se prozorcic i izabrat ce te deflaut(samo 1 klik na deflaut) i onda ok
3.pricekajte da vam se ucita(za to ce nekima trebat malo više vremena pa budite strpljivi)
4.kad vam se ucita otiđite na clubs i unesite koji klub želite (npr.arsenal)
5.kad vam izbaci rezultate stisnite 2 puta lijevim klikom na taj klub koji ste izabrali
6.otiđite na finances
7.vidjet cete opciju transfer budget i u nju unesite 1000000000 $
8.onda otiđite na file i stisnite save database i unesite kako da vam se zove data
9.kada ste spremili izadite iz programapa onda ponovno na save
10.kada sve to obavite pokrenite fm i na new game i onda ce se otvorit prozorcic i pitati koji cete data (ima deflaut i vas data) vi izaberite vas data (samo jedan klik na data i onda na ok)
11.ako ste sve obavili kako treba onda ce te imati 1B $
12.sretan $hoping igraca
:banme: :banme: :hrv: :bat: :respect: :respect: :crazy: :crazy:
ma znam nego oni koji hoce dobre igrace u klubu a novac im je problem......ja sam sa arsenalom 2010 godina.......
ja sad igram sa tottenhamom , nisam baš dobro završio u prvoj sezoni , a u drugoj očekujem bolju poziciju , kupio sam van den vaarta za 23 milijuna , možda uspijem kupiti diega za 14 milijuna , pa ćemo vidjet :thumbup:
imam jedan problem sad sam 2011 i sad si zelim ubaciti talijansku ligu da je mogu pratiti a neda mi se sve pocimati iz pocetka.....je li to moguce.....hvala unaprijed......