Da. Meni je osobno UMs bolji.. tako mi radi i fotic i super je jednostavno..= Citat =:
Izvorno postao NGager
Printable View
Da. Meni je osobno UMs bolji.. tako mi radi i fotic i super je jednostavno..= Citat =:
Izvorno postao NGager
evo proučila sam ovaj topic jer i ja namjeravam kupit neki kvalitetan mp3 player, a najbitniji mi je dobar zvuk.
sad je akcija u sony centrima pa kaj znate o ovom graškiću?
(596,85kn)
NW-E207
1GB Flash Memory MP3 Walkman
ATRAC3plus i MP3 direct playback
Preko 45 CD u ATRAC3plus, 22 CD u MP3
USB direct plug
Repeat / Shuffle
45 grama
WMA / WAV kompatibilnost
Lithium-Ion rechargeable Battery: 50h continuous playback
High speed charging: 3 minutes charging = 3H playback time
Sonic Stage 3.2 Jukebox software
Dostupno u plavoj, bijeloj, rozoj i crnooj boji
ili ovaj za 650kn s izmjenjivom baterijom:
NW-E107
1GB Flash Memory MP3 Walkman
WMA / WAV kompatibilan
Preko 40 CD u ATRAC3plus, 20 CD u MP3
Kompaktan dizajn
1 Linijski LCD na kućištu
26grama
Atrac3plus i MP3 direct playback
Sonic Stage Jukebox software 3.0
70h sviranja 1 kom AAA baterije
dostupan u srebrnoj, crvenoj, narančastoj i plavoj boji
treći izbor je iRiver T10 al baš mi se ne sviđa tolko njegov dizajn.
šta preporučate?:spin:
Iriver T10 bih ti ja preporučio,čisto radi toga što,ako ništa,iriver t 10 ima,po mom mišljenju bolji zvuk,a i lakše je prebacivati pjesme na njega,Sony-jev Sonic Stage(program koji moraš koristit za prebacivanje mjuze) je :thumbdown: IMO.= Citat =:
Izvorno postao žacka
pogledaj sony nw e505 je skuplji od ovih ali i bolji,ja sam ga samo isprobao i fenomenalan je..a prebacivanje mi nije ni najmanji problem..usporedio sam ga sa iriver desetkom,sony ima bolji i ugodniji zvuk,bateriju i ostale prednosti neću spominjati..:thumbup:
znaci ipak je bolji iriver, ok hvala, bum još malo promislila. :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
jel mislis da opcenito sony-evi imaju bolji i ugodniji zvuk il sam ovaj e505?
a taj e505 mi je skuplji od ovih a ima kolko ja vidim 512mb
512mb ili 400 pjesama i ima FM,meni dosta:thumbup: ..za e505 sam siguran za druge ne...uzmi možda jeftiniji iz te serije bez fm,svi kažu da im je to do sad najbolja serija...šta je -vrhunski je:thumbup:
pozdrav,
kupujem prijenosni mp3 i najvažnija bi mi bila sportska komponenta, nikakvi fotoaparati, slike i ostale sitnice i volio bih da ima jednu gigu. e sada malo sam gledao i najviše mi se svidio ovaj novi od sony-a
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....etwork+Walkman
pa mi recite jel valja to šta ili je samo reklama.hvala
Evo još da nadovežem na mali review za t10 jedan cool feature.. možda to svi znaju, možda nekom pomogne (ja sam se malo namučio).. pomoću programa iLyrics pro možeš kopirati lyrics u mp3 i onda player, nakon formatiranja sa iLyrics pro, prikazuje riječi pjesme u 3 reda (tko bi rekao za tako mali ekran).. super za karaoke.. :thumbup:
Evo ako nekom pomogne .. bilo prekjučer za kupiti u TechnoMaxovom dućanu (King Cross shoping centar u zg) 1gb t10 sa radiom za 920 kn (s pdvom). neznam jel imaju još. to je nekih 100 kn jeftinije nego što sam ja kupio .. heh..
:wall:
920?! ..u liknksu je 300kn jeftiniji (bez radia)
lol.. to nije sve.. bio je 300 kuna jeftiniji (a sto ces volem radio a treba platiti porez na snimanje) ali sada u linksu imaju akciju..
http://www.links.hr/index.php?option...e46883984297fc
Sada je 500 kn jeftiniji! 1gb t10 bez fm za cash kosta 400 kn! :bunny:
do pola 12, svi iriveri u linksu su rasprodani :(
Ljudi, hvala na informaciji o akciji u Linksu, uljepsali ste mi dan i skratili muke beskonacnog odlucivanja! :thumbup:
Mislim da bi sljedecih dana moglo biti reviewa raznoraznih playera. :licklips:
također, uzeo sam iriver clix
prvi put kad sam došo u links čovjek je reko svi iriveri su rasprodani, dodem doma pogledam na stranicu i vidim da tamo piše drugačije,zovem telefonom i čovjek kaže izgleda da je netko odustao, trk natrag po player :)
:bat:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Jao kako sam ljubomoran... Ocekujem thread sa detaljima ofkors :)
evo iscrpan review na 13str. :licklips:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
****** tek sam sad skontao akciju, a bas bi mi dobro dosao ipod od 30gb :) vidim da kosta samo 1650kn :)
što više napisat o playeru, sve je več rečeno....eto meni kao bivšem korisniku iriverovog hdd playera nedostaje prostora i očekujem da če se uskoro pojavit fw koji če mu omogučit ponašanje kao ums.
Ja takodjer uzeh iRiver Clix. :thumbup:
Jedino su mi slabasni oni jastucici za slusalice (odmah sam jednog poderao a da nisam ni skuzio ni kako ni zasto :evil: )
Sodom, mozes mi reci samo, baterija je mrtva totalno (neda se upaliti). Sad sam stavio na punjenje. Trebam li je formirati prije i ako da, koliko da ga drzim na punjenju (u uputama ne pise nista) ?
Tnx!
ja te jastučiče u životu nisam koristio,samo mi smetaju...
zamisli ti njih,ja dodem u pola 12 i čovjek za pultom mi kaže da su sve rasprodali ako želim može mi nač neki trekstor ;D ,..da nisam zvao telefonski još jednom (kakav jesam) i vračo se naknadno te se ponovo obratio istome koji mi je pojasnio kako se vjerojatno zabunio i da imaju još jedan,reko je da je vjerojatno netko odusto da bi sad vidio (prema tome što si ga i ti dobio) kako je očito lagao....vrlo profesionalno.
čestitam na kupnji,što se tiče baterije moji je došao napunjen sa jednom crticom ...samo ga prikopčaj kablom na kompjuter i drži na punjenju dok se na njemu ne napiše da je napunjen ( nisam ga punio do kraja ali pretpostavljam da bi tako trebalo bit kao i na mome bivšem iriveru)
Upravo sam narucio Clix i T10, hvala sto ste mi javili za akciju :thumbup:
Frend ce uzeti neki Creative :)
Kutija od mog Clixa je bila bez one naljepnice na mjestu gdje se zatvara, pa moze biti da je baterija prazna jer je netko malko isprobavao dok me nije bilo, ccccc... :nono:
Ja sam ih dvaput zvao nesto iza 12h i oba puta su potvrdili da imaju jednog Clixa i jednog Creativea Zen Sleek Photo 20GB od ovih koji su mene zanimali.
A najjace mi je u ducanu, svako malo netko udje i onda slijedi "Je l' danas ona neka akcija za mp3 playere?!" Cak je neki tip usao i ciljano trazio tog Trakstora ili kako se zove. ;D
Nego, da ovi koji zele iRiver T10 1GB s FM radiom ne ostanu previse razocarani, najpovoljnije se moze kupiti u Brrax-u (www.brrax.hr). Pratim neko vrijeme i cijena mu svakih 10-ak dana malo padne (trenutno je 858 kn).
Nisam nikad nista kupovao kod njih, ali netko s foruma jest i veli da je sve uredno stiglo. :comp:
evo idem si pročitat ovaj iscrpni review o iriveru clix, al daj nek oni koji ga imaju kažu jel to valjda te pare:rolleyes:
mislim da na kutiji niti nema naljepnice preko djela gdje se zatvara/otvara jel moji je također došao bez te neljepnice.