Vedrana iz SZK takodjer potvrdjuje da akcija traje do 10.11
Bok
sasa
Printable View
Vedrana iz SZK takodjer potvrdjuje da akcija traje do 10.11
Bok
sasa
evo i meni su danas potvrdili (da sreća bude i veća nije ni Vedrana ni Nataša ;) ). :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sasa g
Evo ja sam danas nadoplatio 50 kuna, pa mi jedino preostaje čekati.
P.S. Zar nitko osim mene nije dobio onaj email?!?!
ne. ni mail ni sms! da nije ta akcija samo za tebe?;) :evil:= Citat =:
Izvorno postao hrc777
ali ovako je barem zanimljivo...uskoro ćemo saznati imena svih djelatnika u SZK!:thumbup:
Čudno mi je kako si dobio mail, nigdje ga ne traže kod kupnje blabla paketa..= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Traže ga prilikom registracije.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ja još nisam dobio 50,00 kn, a nadoplatio sam račun prekjučer oko 13:00 h... je li nekome sjelo ovo na račun ili se još čeka?
ni ja!:-/
isto sam uplatila prekjučer, ali popodne.
možda se vikend ne računa kao radni dan pa ne spada u tih 48 sati...;D
i ja se tješim time :) Vidjet ćemo, ako ne uplate danas zovem ih sutra ujutro!= Citat =:
Izvorno postao nijala
Ja sam 1.11. uplatio 100kn i jos nista. Necu zvati SZK, opet ce reci kako im je sustav preopterecen... :-(
ja sam ih nazvao i pitao, te se Veronika uljudno ispričala i rekla da će poslati kolegam zahtjev da provjere u čemu je problem pošto je prošlo više od 48 h od nadoplate računa.
Iskreno, ovo mi izgleda malo kao ono tko se javi će dobit, a vi koji se ne javite, tko vam je kriv! Doduše nadam se da se varam, ali vidjet ćemo.
Jeli sada to patka ili je to ozbiljno..?? Daj ljudi javite se i recite dali ste lovu dobili ili ne...da znam koliko bih love uplatio..
ni meni nisu ništa uplatili...morat ću i ja maltretirat službu za korisnike. ipak je sad prošlo više od 3 dana...:-/
Mislim da je ovo podvala nekoliko forumaša koji su se dogovorili da nas tako zezaju! Ljudi, pa nema ništa na njihovim web stranicama, to vam dosta govori o svemu, a akcija navodno ističe 10. 11. Mislim da bi trebalo zaključati ovaj thread.
jesi li uopće probao nazvati SZK da provjeriš!?= Citat =:
Izvorno postao mateob
Ja sam isto mislio da je neka patka, zato sam zvao službu za korisnike više puta. Prvi put mi je momak rekao da toga nema, sutra dan cura da ima, a preksutra još jedna cura da trenutno je ta "akcija" i da traje to 11. 11.
Tako da ne vjerujem da je podvala - uostalom još neki su potvrdili da su i njima u službi za korisnike rekli isto :spin:
= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
i kako stvari stoje sa tele2..to je uvijek tako,u svemu su neazurni i neefikasni i to me uzasno nervira:-/
A jesi i ti možda dio prevare?= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Da, ovo je jedna velika zavjera, iza svega stoji CIA ;D
Ja ću ih sutra zvati, nadoplatio sam 50 kuna, hoću svojih 25 kuna, neka zajebu!
Da, i ja sam dio prijevare. Nema što, obožavam činiti kaznena djela, a prijevara mi je čak i jedno od dražih....= Citat =:
Izvorno postao mateob
Teza:
jedan operater SZK kaže da nema akcije, drugi da ima! Itd., itd. Prošlo je 7 dana od početka "akcije" još se nitko nije javio da je dobio lovu?????
Operateri SZK imaju svaki dan briefinge na kojem ih izvještavaju o svemu, novim akcijama, kako umiriti korisnike u slučaju grešaka u sustavu, itd., itd.
Znam da su operateri Tele2 u prošlosti davali kontradiktorne informacije, ALI DA LI JE MOGUĆE DA O TAKVOJ AKCIJI S KOJOM BI SVI TREBALI BITI UPOZNATI PRIJE NEGO ŠTO SJEDNU ZA TELEFON DAJU KONTRADIKTORNE INFORMACIJE? Pa nije to informacija, da li neka bazna stanica radi ili ne, pa da ne znaju što bi vam odgovorili, pa daju poluistinu!
Zaključak:
Prestanite širiti lažne informacije na ovom forumu!!!
Širi ih Tele2 SZK, a ne mi.
Delivered-To: (moj email je tu pisao)
X-Remote-IP: 213.191.132.70
X-Remote-IP: 195.29.150.135
X-Envelope-Sender: nikolina.krainovic@tele2.com
From: Korisnik <korisnik@tele2.com>
Subject: TELE2 TE NAGRADUJE
X-Mailer: Lotus Notes Release 6.5.1 January 21, 2004
Sender: Nikolina Krainovic <nikolina.krainovic@tele2.com>
Date: Tue, 31 Oct 2006 09:51:19 +0100
X-MIMETrack: S/MIME Sign by Notes Client on Nikolina
Krainovic/Partner(Release 6.5.1|January21, 2004) at 10/31/2006 09:54:15
AM,Serialize by Notes Client on Nikolina Krainovic/Partner(Release
6.5.1|January21, 2004) at 10/31/2006 09:54:15 AM,Serialize complete at
10/31/2006 09:54:15 AM,S/MIME Sign failed at 10/31/2006 09:54:15 AM: The
cryptographic key was notfound,Serialize by Router on GW2/Tele2(Release
7.0.2|September 26, 2006) at 2006-10-3109:51:46,Serialize complete at
2006-10-31 09:51:46
To: "undisclosed-recipients:"
X-imss-version: 2.043
X-imss-result: Passed
X-imss-scanInfo: M:P L:N SM:0
X-imss-tmaseResult: TT:0 TS:0.0000 TC:00 TRN:0 TV:3.6.1039(14784.003)
X-imss-scores: Clean:99.88645 C:2 M:3 S:5 R:5
X-imss-settings: Baseline:5 C:4 M:4 S:4 R:4 (1.5000 1.5000)
X-Scanned-By: IskonProtect
X-PerlMX-Spam: Gauge=IIIIIII, Probability=7%, Report='__CT 0, __CTYPE_HAS_BOUNDARY 0, __CTYPE_MULTIPART 0, __CTYPE_MULTIPART_ALT 0, __HAS_MSGID 0, __HAS_X_MAILER 0, __MIME_HTML 0, __MIME_VERSION 0, __RUS_SUBJ_ALL_UCASE_1251 0, __RUS_SUBJ_ALL_UCASE_KOI8R 0, __SANE_MSGID 0'
Tele2 te nagrađuje!
Osvajanje nagrade nikad nije bilo jednostavnije: obnovi svoj Tele2 "bla bla" račun do 10. studenog 2006., a Tele2 će ti nadoplatiti dodatni iznos!
Za nadoplatu "bla bla" računa bonom od 50 kn Tele2 će nadoplatiti jos 25 kn. Nadoplatią li račun "bla bla" bonom od 100 kn, Tele2 će pridodati 50 kn na račun. SMS porukom ćemo te obavijestiti o nadoplati računa u roku od 48 sati od nadoplate bonom.
Uľivaj u blablanju!
Tvoj Tele2
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.428 / Virus Database: 268.13.16/504 - Release Date: 27.10.2006 9:20
daj mi samo objasni što bi netko od nas imao od takve prevare? nije kao da tražimo da se novci uplate nama na račun...;D= Citat =:
Izvorno postao mateob
usput, meni su se u SZK ispricali sto mi još nije došlo onih 50 kn gratis i rekli da ću ih dobiti kroz koji dan....:rolleyes:
u potpunosti se slažem!= Citat =:
Izvorno postao nijala
Uostalom, takav sam i ja dobio odgovor - sada samo čekam
Evo, sijeli novci!
Dakle da sumiram:
uplaceno 1.11.
sijelo 7.11.
Sorry za kasno javljanje ali nisam provjeravao stanje na racunu!