mislin da je izračun sljedeći
flat - 59 kn
brzina od 1024/192 kbps - 79 kn
-----------------------------------
138 kn
Nadan se da će vako bit!!! :beer:
Printable View
mislin da je izračun sljedeći
flat - 59 kn
brzina od 1024/192 kbps - 79 kn
-----------------------------------
138 kn
Nadan se da će vako bit!!! :beer:
Ja čisto sumnjam...ovo bi bio dumping cijena :/
Više vjerujem cijeni 219 kuna, što je i realnije za očekivati.
In our dreams, buddy...= Citat =:
Izvorno postao Marijo84
U teoriji bi trebalo biti tako. Iskon (tj. T-HT) sad ima 1mbit flat + tel. pretplata za 239 kn, ako bi t-com ponudio 1mbit flat za 138kn sveukupna mjesečna cijena adsl flata i telefona bi bila 210 kn što je malo jeftinije od sadašnje ponude iskona i nešto što je sasvim realno očekivati. :bunny: Kad još razmislite da t-com mora privući što više maxtv korisnika normalno je da cijene adsl-a moraju ići dolje jer će to ovako malo tko uzeti. Ako se ostvare najave, t-com će zapravo uskoro moći ponuditi triple play, tj. telefon, adsl flat i iptv za 275kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
He he ... tako nesto pjevaju pticice na grani ali s tim da bi cjena trebala biti sve zajedno 150-170 kunica != Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako je sada, nedavno spuštena cijena, 278 kuna za flat, onda jaaako sumnjam da će ju sad opet spustiti za još 150 kuna...
Pa zapravo su je već spustili, kao što sam rekao, pogledaj t-htov iskon koji to nudi za 239kn - 72 tel pretplata i već smo jako blizu flatu za 138kn.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dok god se ne ponudi jednaka ponuda svim korisnicima, te cijene mi ništa ne predstavljaju... Da brzina + flat bude svega 138 kuna, a do prekjučer sam to plaćao 378... And again, jako sam skeptičan...
Citiram frish KI:
U teoriji bi trebalo biti tako. Iskon (tj. T-HT) sad ima 1mbit flat + tel. pretplata za 239 kn, ako bi t-com ponudio 1mbit flat za 138kn sveukupna mjesečna cijena adsl flata i telefona bi bila 210 kn što je malo jeftinije od sadašnje ponude iskona
Sto se tice iskona, nemoze biti isto kao t-com, jer si zaboravio da t-comu moras placat mjesecnu pretplatu jer koristis njihovu liniju plus iskonu 240 kn, pa bude oko 310 kn!
ahhh .... uskoro ce ponovo akcija od t-coma !!!! Pa ce te onda sve saznat ! ... slobodno odbrojavajte na sve prste ruka i noga jel odprilike za toliko dana krece akcija :)
Blah !
Na iskonovih 239kn ne ide NIKAKVA DODATNA CIFRA!= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
Da, pogreska, procitao sam da za xxldsl treba tel. linija od t-coma, sto sam mislio da treba i za iskon duo, nazvao sam szk i rekli su mi da ide preko njih. Usluga mi je dostupna, cekat cu jos do 1.12 da vidim ponude h1 i t-coma, ako ne bude neka bolja ponuda od strane h1 i t-coma uzet cu iskon!
Dakle, stvar je ovakva, ako T-Com spusti cijene, nije sad bitno koliko, mora smanjiti i veleprodajne cijene tj. cijene preprodavačima kao što su Amis, Iskon i VM mreže. U suprotnom smanjenje cijena krajnjim korisnicima bez sniženja preprodavačima smatralo bi se dumpingom i HAT nebi smio to odobriti (i vjerojatno neće).= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ja se prikljanjam T-Mačorovoj računici jer naprosto trenutno nepostoji razlog smanjenju cijena za ~70% (ako bilo kakvog sniženja uopće bude, ovaj iznos je svakako bliži).
Konkurencija nepostoji, sustav je očito preopterećen, a i novi cijenik je izbačen prije 2 mjeseca kada je cijena skresana za trećinu. Usto ako pogledamo cijenike za flat Iskona (120kn) i Optime (150kn), tada bi T-Comova cijena od ~140kn upala točno između.
T-Comu sigurno nije cilj konkurirati Iskonu jer bi samo smanjivali prihode HTu, a da će sad svi krenuti s leteće laganim cijenicima... neće :rolleyes:
Raspravi o tome tko je kakav nije mjesto u ovom dijelu foruma. Držite se teme!!!
A koja je cijena Flata sada jer se dvoumim izmedu flata od t coma i flata od DCM. A da nisam ni pogledo sta daje t com jer svi seru po njemu ali ako ce biti 140Kn nek seru samo nek je flat.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=437011&postcount=31= Citat =:
Izvorno postao Šile
Nadam se da će T-com još smanjiti cijene jer bi to bilo odlično :thumbup:
a i moraju jer kad tad će drugi operatori ponuditi jeftinije jer si neki samo grade mrežu kao što je optima u osijeku ponudio jeftinije dsl :licklips:
Dok god T-Com ima u svom vlasništvu cijelu infrastrukturu, do onda oni diktiraju cijene i usluge, a to što je Optima djelomično pokrila Osijek ne predstavlja ama baš nikakvu prijetnju, pogotovo zato što im cijene nisu bog-zna-kaj niže od T-Comovih...
= Citat =:
Izvorno postao Marijo84
to bi bilo super, ali mi se čini nemoguče :wstupid:
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
to je točno, zato nas i pljačkaju kolko god budu mogli. stalno se priča da će se ti kablovi iznamljivati, a još ništa nije niti započelo :-/
u njemačkoj t-com nudi bolju uslugu za manje love, a u njemačkoj 5 puta veće plaće nego kod nas što je isto žalosno. meni to nije jasno :wstupid:
Ja mislim ovako:
T-HT je poceo nuditi najjeftinij internet preko Iskona u najvecim gradovima, jer se ocito boji konkurencije koja treba doci u tim gradovima (H1 i optime), ali u drugim manjim gradovima u Hrvatskoj nema konkurencije i nece jos dugo ni biti, zato oni mogu stavljati cijene kakve oni zele i zbog toga ne vjerujem da ce t-com smanjiti cijene na 139 kn, mozda malo, ali ne toliko. Jedino kad se pocnu siriti H1 i optima tek onda se moze ocekivati veliko smanjenje cijena...
Zasto nebi spustili cijene kad je u sloveniji flat dsl brzine 2 MBps 15€, sto je jaaaako puno jeftinije nego kod nas. Bilo bi i vrijeme da spuste cijene.
slovenija je u mnogočemu ispred nas, tako da nije baš vrijedno povlačit paralelu s njom= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
1. Zato jer Slovenci nisu svoj telekom prodali okupatoru.= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
2. Bez obzira na monopol telekoma, u Sloveniji država (vlasnik telekoma) ne smatra svoj narod stokom sitnog zuba.
3. Ono što je Inovator rekao :thumbup:
sve je to jadno ljudi moji.Ovi nasi gore iz sabora sve zivo rasprodase i hebe se njima za nas.To je tako kad nismo slozni i kad nemremo svi zajedno rec "STOP" prodaji i rasprodaji svega nasega.
Da ne skrecem s teme,u njemackoj se za adsl plati oko 15eura samo pretplata svaki mjesec i imate flat adsl.a mi placamo i pretplatu i potrosnju.pa mislim di to ima osim kod nas.ali tako je za sve,a ne samo za adsl.i mobiteli i fiksna telefonija.to je po meni glupost.
nedavno je na satelitskom programu Pro7 bila reklama T-coma: za mjesečnu naknadu od 9,90 eura dobije se adsl-flat rate i i razgovori u fiksnoj mreži flat rate;D= Citat =:
Izvorno postao sfreak
svatko od nas bi to potpisao za niti 75 kuna mjesečne naknade:thumbup: