jel moze neko link dat na full verziju?
ovi mi nerade
Printable View
jel moze neko link dat na full verziju?
ovi mi nerade
Ima li netko register code za taj program?:crazy:
Jel zna netko kako dobiti hrvatska slova (č,ž,š...) dok se čita .txt file?
Takodjer imam isti problem opisan na prvoj stranici ovdje,no nemogu skinuti onaj moby explorer jer nemam comp i ovdje dolazim samo mobom preko opere,pa lijepo molim da mi netko pomogne i stavi link za nokiu 6280 koji cu moci skinut mobom odavde.Hvala unaprijed!
Pa ugrađeni browser :)
Dakle,nemogu uci u izmjenu imena fajlova moby explorerom jer mi mob odbija pristup,moze li mi tko pomoci molim lijepo?
Trebaš postaviti permissione java aplikacija, a i možeš se poigrati sa Phoenixom. Piše ti na Berminovoj stranici više o tome (http://www.bermin.net/certproblems.html).
Ja na mojoj N6280 nemam taj certifikat! Imam Thawte Consulting(pty), vazi do 2013.!
Ja imam taj certifikat i kada ga aktiviram svejedno mi odbija pristup fajlovima,takodjer sam pokusao i sa programom Zeus ali ista stvar!Vidio sam da netko spominje verziju bez tog odbijanja pa dal tko moze stvit link za skinuti ali u formatu za mob,da nije zip ili slicno?
A sad kuzim,kod mene na n 6280 u postavkama aplikacijama nije dopusteno citanje korisnickih podataka i zbog toga program nece!Da li tko zna moze li se to namjestit nekako drugacije osim u postavkama aplikacija jer mi tamo ne dozvoljava nikakvu drugu opciju osim nije dopusteno?
Sve sam sredio skino sam ovaj vukijev samo me zanima kako zaključati određeni folder
Folder ne možeš, samo file.