A dajte još to potkrijepite nekakvim argumentima, zašto jedan, zašto drugi...
Jel ko zna kako ispadaju slike na K610??:-/
Hebate, još uvijek neznam koji da si upiknem...
Printable View
A dajte još to potkrijepite nekakvim argumentima, zašto jedan, zašto drugi...
Jel ko zna kako ispadaju slike na K610??:-/
Hebate, još uvijek neznam koji da si upiknem...
evo stari za sat vremena idem probat k750i,pa javim svoje prve dojmove:thumbup:
evo isprobao sam mobac,i mrak je sto se tice funkcionalnosti i prije svega kamere.Medjutim kvaliteta izrade po mojem misljenju je totalna nula.Od onogo poklopca za bateriju i sim karticu,vratasca za kameru pa sve do slusalica koje mi uopce ne rade pa ih idem reklamirat ovog trena:-/ (opcenito plastike)
Sve ni se cini prejeftino napravljeno ali realno vrijedi 1498,00kn:thumbup:
volio bih samo da mogu jos probati k610i pa da vidim prije svega njegovu kvalitetu izrade,ali k750i me iskreno receno kvalitetom izrade razocarao:-/
k610 nisam isprobao,ali k750 sam imao 7 mjeseci i znam ga u dusu.jako dobar izbor i najbolji za te novce.
evo uspjesno sam zamjenio sluske bez problema.Izgleda neka tvornicka greska:thumbup:
ma mob je definitivno odlican!kamera je fantazija!samo mi ta plastika izgledala traljavo,ali naviknul sam se;D
u gornjem postu si napisao da je kamera nula a sad da je dobra????:-/
Znači vrijedi tih 1498Kn... To me zanimalo... kvaliteta izrade je malo "traljava" ali po mom se to da podnjet...
Ali danas sam vidio u t-mobu K610 i djeluje mi dosta kompaktno i čvrsto napravljen mob...
@marq: nije reko da je kamera nula, već da su vratašca za kameru i izrada plastike loša... :spin:
ja sam neki dan oba isprobao...
i više mi se sviđa po izgledu K610.
uglavom mobovi su jako slični po mogućnostima osim što k610 ima 3G a k750 autofokus
onda moja greška... krivo sam shvatio;D
S tim da K750 ima bljeskalicu i radio, a k610 veći ekran (fizički) i nema joystick...
E stvarno neznam koji odabrat, jer je razlika u cijeni dosta mala...
PS: koristi tipku EDIT... ;)
uzmi k750 jer je bolji
k700 je stariji od k510 pa ga zabije ko zvečku :thumbup:
ne znam stari,nemrem ti pomoc jer nemam k610i.Najbolje ti je da odes u t-mobile i isprobas oba modela i primis ih u ruke pa vidis kako ti leze i koji ti se cini cvrsci.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Odlučio sam...
Piknut ću K750...
Zbog AF-a na kameri, a ima radio i bolju bateriju...
Ionako nije mob namjenjen prvenstveno meni, al ga mislim ponekad koristiti...
Ovo može :closed:
Može li mi netko reći koji je mobitel bolji, po čemu je bolji itd, jer se dvoumim između ova dva. I zanima me koji ima bolju kameru jer oba imaju 2mp ali mi ona kod k750 izleda bolja(čini mi se uvjerljivija jer ima poklopac itd.)
zato sto k750 ima autofokus... enivej imas dosta tema koji su ovog tipa...
ima li k610 blic?
Nema... uzmi rađe K750 jer autofokus čuda radi:thumbup:
Evo jedna dosta slična, ako ne i ista tema...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=29821
A bilo ih je još dosta sličnih...
K610 nema blic, nema AF, nema radio, ima slabiju bateriju... ali ima veći displey (fizički) i ima 3G...
Pročitaj si u gore navedenoj temi, jer se baš tamo raspravljalo...
Ja sam se odlučio za k750... :spin:
PS: daj u buduće malo potraži, zato postoji "pretraživanje"... ;)
---------------------------------= Citat =:
Izvorno postao Ico
edit by imatic :)
ova tema spojena sa ovom sto si dao link
k610i planiram uzeti k750 je nekako ruzan nekako star vec slican k700
Da k750 i k700 su totalno slicni;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao maRxium
Ja danas uzimam k610... ipak... u t-mobile_u na 24mjeseca, 1Kn...
To mi se čini OK cijena.. ;D :spin:
= Citat =:
Izvorno postao konan1
da onak su vec isfurani ...
Zbog 200kn gubiš AF, radio, kvalitetu izrade(moje mišljenje) i k750i mi puno bolje izgleda.Dobivaš jedino nedostatak đojstika.= Citat =:
Izvorno postao Ico
slozio bih se s time.k750 ima autofocus i to je ipak prednost,a i memorijska kartica je jeftinija i lakse nabavljiva.