nas hrvate je lako potkupit... pogotovo kad držiš u šaci monopoliste...
Printable View
nas hrvate je lako potkupit... pogotovo kad držiš u šaci monopoliste...
= Citat =:
Izvorno postao jsp_m
bas bi bila fora da i oni to ponude(naravno kada pojacaju signal).
a u VIP-u da su pametni,ponudili bi svoje resurse i drugim operaterima,po malo nizim(veleprodajnim) cijanama i NITKO,bas NITKO im ne bi moga nista. pogotovo ih optuzivati za dumping...
i pomogli bi liberizaciju trzista i bili nasi heroji!
nitko se ne bi zajebavao sa T-comom,traziti dozvole za provlacenje optike,trpjeti sjecenje iste...a sve je moguce bezicno!
meni je bas odgovarao taj homebox,samo da je vise prometa ukljuceno u pretplatu ili da je flat rate. sta me briga sto drugima cijene ne odgovaraju,bitno da su korisnicima dobre!
offtopic:
Sto sad?!?
HAT zabranio FIKSNU a meni VIP normalno skinuo 1.12. 30kn za tu tarifu!
Nije valjda da ce mi za 35min. (koliko HAT dopusta, umjesto 500min.) skinuti 30kn :-(
Ma sigurno će dat još ovaj mjesec 500 minuta, ne moraš brinut, pa nije vip lud da sam tak zezne korisnike, mogli bi se naljutiti. :evil:= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Meni jedino nije jasno zbog čega se to smatra dumpingom? Pa ko brani HTu da isto tako spusti cijene.
Zar nije po istoj logici i HTov fiksni unlimited dumping kad to drugi ne mogu jer idu preko HTove infrastrukture? (a da ne govorimo da u civiliziranom svijetu za 10 eura imaš flat bez one blesave naknade za uspostavu poziva koju sam samo kod nas vidio)
Bio je dumping (zalili su se drugi operater) pa je vrli HAT definirao da to moze biti samo promotivna akcija od 6 mjeseci i da poziv moze trajati samo 60min.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Mislim da je HT skuzio da je caka u "promotivnim akcijama" i da ce sada odjenom navaliti sa tim. Cak sam vidio u novinama da nude neku za 50% popusta na razgovor sa 1 mobilnim brojem i 2 fiksna.