kontrole se mogu namjestit.
Printable View
kontrole se mogu namjestit.
to sa kontrolama je glupo napravito i neznam kojem je idiotu to palo na pamet.
kaj se tice igre,nemogu puno reci jer sam igrao samo 3 sata do sad, ali mogu reci da je. po meni se sudenje dosta popravilo,jer u 5 mi je bilo katastrofa. ove kontrole jesu malo cudne, ali naviknes se s vremenom. takoder mi je rihtanje grafike van igre bezveze. trebali su sve u igru stavit. stavio sam odmah ovaj patch i mogu rec da sam zadovoljan. malo me muci protivnicka obrana, ali treba igrat
evo imam jedan problem(kak bi bi bilo ljepo da nema problema)igram sa game padom i skoro mi se u svakoj utakmici desi da joysic otkaze i da nece da radi po 20 sekundi i ja instaliram 5-icu ponovo da vidim jel sve u redu sa joysticom i normalno sve radi i sad dal se kom to desavalo i kak je rjesio.
Ja igram isto sa yoistickom,al nemam takvih problema...sve normalno radi...ali ja imam problem sa igranjem preko interneta,trazi me neki passwort a sta da ja tu napisem???:-/
nije yoistick nego joystick klariću :lmao:= Citat =:
Izvorno postao macak ka
di bi ti igral sa svojim carnet dialupom na 46 kb/sec nemoj ni pokusavat, inace igra je odlicna ni ja nemam nikakvih problema sa gamepadom:chef:
ako nisi znao, za online igranje moras imati originalnu igru. a ako imas originalnu igru, onda nadji password na kutiji.= Citat =:
Izvorno postao macak ka
evo ja igram master ligu sa manchesterom i niko mi nezeli doc od vrhunskih igraca jedino ovi normalni igraci i to me stvarno zivcira
kaj se tiće tog setingsa bash je u banani ja imam thrustmaster (bivše icovo vlasništvo) i neće mi prepoznat desni analog tj sam lijevo desno...tak da nemogu neke fintice raditi...
i nije joystick niti joytick nego je gamepad...kak bi vis joysticok igrali pes????
ja sam igrao i umeo se živ skoro nemoguće
samo me jedno interesuje ----> sta znace one strelice kod igraca prilikom odabira tima, zelena vodoravna, zuta pod uglom i crvena uspravna...pretpostavljam da je to u pitanju forma igraca ali ne znam da li crvena znaci da je u dobroj ili losoj formi..
Hvala
ak se dobro siječam...kakva mu je forma..tj kako je raspoložen..zelena neutralna a crvena uspravna superb....
dobro se sjecas vuxs btw siva je najgora
hvala mnogo
no problemos...
i sviđa mi se u 6 kaj sad moraš puno više pažnje gledat na postavke...formacije....legendarna igrica...napokon sudac griješi....
Da,u šestici je puno teže dati gol nego u petici,a dobro je to šta se igrači nakon nekog vremena umore.Obrana je duplo bolja i bolje postavljaju ofsajd zamke.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
samo su šuteve usrali ali sam se privikao
meni u 6 je u banani!!!
a što se tiče igranja tipkovnice i gamepada sve radi kako treba samo trebaš znat podesit! ja i frendovi smo igrali u4 na jednom pc i sve radi
nije istina da je golove teže dat u 6 igrači urdarju više i točnije glavom pa je jako lako dat gol iz kornera
lakse je dat gol iz kornera nego iz igre u svakom slucaju.
meni je lakše iz penala....;D
ali meni se sviđa pucanje..i fizika golmana sada mu zna ispasti lopta..super super igrica....puuno bolja od petarde...
a jel ima kakvih vijesti o ovom spajanju we i pesa
to bu došlo kao next-gen u prvom tromjesječju,kad točno pojma neam
Odi pod local disc,program files,konami,pes6,setings i tamo s mišem klikni na tipku koju želiš promijeniti i stisni tipku na tipkovnici.:thumbup:
Dali će sve bit ko pije ako ubacim patch njemačke lige
mislim da nece