Opet pukla veza sa računom i +clubom
Izbacuje mi stalno:
Edit= Citat =:
Nedozvoljena operacija!
Molimo ponovite identifikaciju na početnoj stranici.
Novi je accaunt pa valjda jos nije stigao obradit sve podatke!
Printable View
Opet pukla veza sa računom i +clubom
Izbacuje mi stalno:
Edit= Citat =:
Nedozvoljena operacija!
Molimo ponovite identifikaciju na početnoj stranici.
Novi je accaunt pa valjda jos nije stigao obradit sve podatke!
ja mislim da oni muljaju u najmanju ruku sa naplatom poruke koju ljudi posalju za provjeru troskova, ak se dobro sjecam mislim da za 9mj. nisu bile naplacene te poruke. Nisu veliki novci, al znam ljude koji svaki dan skoro na taj nacin provjeravaju stanje. U krajnjem slucaju, totalno je debilno sto se ta usluga naplacuje a za simpa korisnike stanje racuna se ne naplacuje...Mozd ih treba tuzit:evil:
jel vama radi provjera racuna? kad posaljem S, jos mi govori 1-30.11
i meni je isto "zapelo" još na 30.11.... Ali je poznata stvar da ta opcija uvijek kasni koji dan... Tako da se nečudim ništa.. ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao imatic
To je sasvim normalna stvar da prvih 5-8 dana u mjesecu još uvijek daje podatke od predhodnog mjeseca...
nisam znao, ovo mi je tek drugi mjesec na pretplati :thumbup:
dali se može vidjeti koliko se potroši, ane samo koliko ima love na računu?
Ne kužim... Ako znaš koju Flex tarifu imaš, od nje odbiješ iznos koji ti je ostao za taj mjesec...
no pa znam to ali što kad prekoračiš kako znaš koliki si iznos potrošio iznad tarife?
pise i to koliko je potroseno izvan tarifnog paketa. platio sam parking i pise mi da sam potrosio 3 kn izvan paketa
Sve ti piše, ništa se ne brini... Jedino ako puno i brzo trošiš, onda bi se mogao zahebati, jer kasne skoro 24 sata sa ispisom potrošenog iznosa...
meni kasne 5 dana! jesu lopovi!
Jučer sam sklopio pretplatu odnosno prelaz sa Simpe na Flex.
Malo prije sam zvao službu za korisnike u vezi provjere stanja računa i kažu mi da ću stanje računa putem SMSa moći vidjeti tek kroz par dana, a da će se podaci na portalu "Moj T-mobile" na kojem sam registriran od prije moći vidjeti tek za deset do petnaest dana jer se podaci ažuriraju u tom periodu.
Zar se podaci ažuriraju u Indiji a do tamo putuju na golubu pismonoši?
U vrijeme informatizacije i automatizacije ovi su podatci za moje pojmove katastrofa. :-/ :-/ :-/