a vidiš da ne...= Citat =:
Poslao: Hrc
Ni meni :) Sto ljudi-sto ćudi kak se kaže.Zar nema samo 1.2 mb memorie ukupno?
Printable View
a vidiš da ne...= Citat =:
Ni meni :) Sto ljudi-sto ćudi kak se kaže.Zar nema samo 1.2 mb memorie ukupno?
ma kada izadje taj mob sa podrskom za javu "tvornicki naziv st55i" onda ce biti dobro
onda će biti djelomično dobro :D
nadam se da cete uskoro imati zaj mob u rukama i onda tek mozete hvaliti ili kuditi, do tada slike sa neta nisu dovoljne za to, mobic je mraka.............
neda mi se svađat
dobio sam ponudu da mijenjam svoj T610 za ST55 i odbio sam... Sto ti kazes Drazene? Trebao sam prihvatiti?
dobra odluka t610 je meni drag mobitel pogotovo ono metalno kućište ali dražen će opet reć da si falija i da je st55 najbolji od svih
ma nema sanse, t610 je puno bolji!
Ja sam probao ST 55 i nije mi se svidio.Ni sad mi se ne sviđa i točka
svatko ima pravo na svoje misljenje ja sam zasada zadovoljan sa st55 i nemam namjeru mjenjati ga ni za sto drugo dok u prodaju ne doje sx1 (naravno uz nadoplatu da me opet ne shvatite pogresno)................
Nadam se tvoju nadoplatu :D Ma tako je!Živjela demokracija! :D :beer:
mislim da je ipak t610 puno bolji mob nego st55...
Tog mišljenja sam i ja!= Citat =:
Poslao: 3aTmr
mislim da je ipak t610 puno bolji mob nego st55...
Pa i ja ali ipak...Svatko ima pravo na svoje mišljenje
Uvijek.. To i je ono što radimo ovdje. Samo izražavamo svoje mišljenje...= Citat =:
Svatko ima pravo na svoje mišljenje
sta sad kazete kada ima javu?
Kaj sad ima javu?Svejedno mi se ne sviđa
hehe ima, meni je po izgledu greben
aha imamo i javu.................
M R A K ..................
sto ste se sada usutili.............
salim se bitno je da sx1 uskoro dolazi u BiH po prvim informacijama bice u prodaju do mog rodjendana 1.2. sta mislite sto cu pozeljeti za rodjendan..........
Nitko nije ušutio al mislim da je tema pala u zaborav
za 1. kvartal 2004 je najavljen st60, pa ko kome se čeka...
što će biti novo, pojma nemam...
imat ce javu i video clipove!
dobro, ali već smo pisali o tome kako ubaciti javu i u st55, znači nije neka novost to s javom :(
neznam odakve vam inforamcija da se slike nemogu brisati ja sam do sada uslikao preko 200 slika a trenutno ih u mobu imam 10-tak i DA mogu se brisati bez problema.......
n mobile review pise samo da je disajn slican azijskim modelima sto ne znaci da je pravljen u aziji i da je osvjetljen plavim svjetlom sto je isto netipicno za azijske modele tako da mu podrijetlo nije od tamo a koga zanima usporedba s t610
neka ode na www.club-siemens.net/review/st55/index.shtml tamo cete nac i slike u svim rezolucijama, nocne snimke i bla bla bla